Άδικο, «κατάρα» και κλοπή – Ο Άρης και πάλι θα σηκωθεί

Άρης: Στερεύουν τα λόγια με τους αποκλεισμούς του Άρη τα τελευταία χρόνια. Από την ΑΕΚ στο Κύπελλο και τη Μόλντε πρόπερσι, από τον Ολυμπιακό πέρσι και τώρα με ακόμη πιο οδυνηρό τρόπο από την Αστάνα. Ποια λογική εξήγηση να δώσεις;

Κόντρα στους Καζάκους ο Άρης κατέθεσε την ψυχή του. Δημιούργησε 30 τελικές, εκτέλεσε 18 κόρνερ και άξιζε πέρα για πέρα την πρόκριση. Τελικά

την έχασε με… ξαφνικό θάνατο στο 120’. Κρίμα κι άδικο και κατάρα μαζί. Άρης-Αστάνα 2-1.

Ναι θα πει κανείς ότι το 2-0 του πρώτου ματς κόστισε τελικά όμως ακόμη κι έτσι ο Άρης έκανε την Αστάνα του… Champions League να δείχνει ερασιτεχνικό σωματείο.

Όχι δεν θα σταθώ τόσο στις χαμένες ευκαιρίες ή σε όποια λάθη μπορεί να έκαναν οι παίκτες ή ο προπονητής. Από τη μία δεν έχω το κουράγιο και τη διάθεση αυτή τη στιγμή, αλλά έτσι κι αλλιώς αν όσοι το κάνουν θα τους αδικήσουν κατάφωρα.

Γιατί όταν η ομάδα τα δίνει όλα στο 100% και αφήνει την καρδιά και τα… σωθικά της στο χορτάρι δεν μπορώ να έχω παράπονο. Αυτός άλλωστε θέλει ο Αρειανός. Να τα δίνεις όλα όταν φοράς αυτή τη φανέλα. Με την Κόλος σωστά ξέσπασε και τα έχωσε. Απόψε όμως όπως βλέπω στα σχόλια στα social και στα όπως άκουσα στο ραδιόφωνο μοιράζει μπράβο συγκινημένος.

Εκεί που θα σταθώ φυσικά είναι αυτός ανεκδιήγητος Φάμπρι που ελλείψει VAR έδινε ό,τι ήθελε (δείτε το παρακάτω βίντεο και θα καταλάβετε) . Ειλικρινά μου θύμισε διαιτητή Super League τον οποίο όρισε η ΕΠΟ της… εξυγίανσης. Ήταν σίγουρα Ιταλός και διεθνής αυτός;

Δύο καθαρά πέναλτι «έπνιξε» και επιπλέον καταλόγισε μια άδικη αποβολή στον Ματέο. Αν μία από αυτές τις φάσεις δινόταν σωστά, ο Άρης θα είχε πετύχει μια τεράστια πρόκριση. Και τις έδωσε όλες κόντρα. Μην πω για τις κάρτες που χάρισε στο αντιαθλητικό παιχνίδι των φιλοξενούμενων που έπρεπε επίσης να τελειώσουν με 10.

Στα συν η εμφάνιση του Φαμπιάνο που έδειξε ότι διαθέτει ποιότητα και πως θα βοηθήσει πολύ. Έτρεχε, έκοβε και απειλούσε μπροστά. Επιτέλους παίρναμε κεφαλιές σε στημένα. Respect και στους υπόλοιπους και ειδικά στον Γκάμα που έκανε τη μεγαλύτερη κατέθεσε ψυχής.

Πρέπει τώρα να ολοκληρωθεί το ρόστερ με προσθήκες ανάλογα ποιοτικές με όσες έγιναν ως τώρα. Ο έτερος στόπερ και ο επιθετικός θα κρίνουν πολλά για την συνέχεια.

Ο πρώτος θα πρέπει να είναι στη… χειρότερη Φαμπιάνο και ο δεύτερος (θα δούμε αν τελικά είναι ο Μούτο) ένας παίκτης που επιτέλους θα εκμεταλλεύεται με καλύτερα ποσοστά τις πολλές φάσεις που ο Άρης δημιουργεί στα περισσότερα ματς.

Ψυχραιμία από όλους για τη συνέχεια. Μπροστά υπάρχει μια ολόκληρη σεζόν. Πέρσι ο Άρης αποκλείστηκε από την απίθανη Κοβαλίβκα και όμως μετά πραγματοποίησε την κορυφαία σεζόν των τελευταίων 40 ετών. Μόνο που φέτος το υλικό θα είναι αισθητά βελτιωμένο…

ΥΓ: Υπόκλιση στον κόσμο που μαζί με την ομάδα έκανε τη δική του κατάθεση ψυχής και έδειξε πόσο πολύ του είχε λείψει ο αγαπημένος του Άρης. Παρά τους… κορονοϊούς και τον χαμό με το εμβόλιο ήταν ακόμη και έτσι εκεί. Ξανά!

ΥΓ1: Τι να πεις και για τον Καρυπίδη που ήταν δικαιολογημένα έξαλλος; Τι άλλο να κάνει ο άνθρωπος που έχει δώσει πάνω από τρία εκατομμύρια…κερατιάτικα και δεν παίρνει τη χαρά που του αξίζει. Εγώ στη θέση του μπορεί και να είχα χειροδικήσει κατά του συγκεκριμένου διαιτητή. Δεν τα παρατάει όμως και το δείχνουν οι κινήσεις του στο ρόστερ και η «προίκα» του συλλόγου που ετοιμάζει (αναμόρφωση Ρύσιου και Βικελίδης).

Αλέξανδρος Κωτάκης: Όλα τα μπλογκ του συντάκτη

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ARIS F.C. (@arisfc_official)

Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα