Αδειοδοτήσεις – Οριστικό: Με -3 ο Πανιώνιος τη νέα σεζόν, «καθαρός» ο Παναιτωλικός

Στις 12 Ιουνίου η ΕΠΟ είχε κάνει γνωστό πως δύο ήταν οι ΠΑΕ που δεν είχαν πάρει άδεια συμμετοχής για το επόμενο πρωτάθλημα της Super League 1.

Για τον Παναιτωλικό το θέμα ήταν τυπικό, όπως είχε αναφέρει το Sportime, αλλά ο Πανιώνιος δεν περίμενε διαφορετική εξέλιξη.

Το Πρωτοβάθμιο

Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας εξέτασε εκ νέου τους φακέλους των δύο ΠΑΕ και έδωσε άδεια στην ομάδα του Αγρινίου, αλλά όχι σ’ αυτή της Νέας Σμύρνης.

Η εξέλιξη αυτή σημαίνει πως ο Πανιώνιος θα αρχίσει το πρωτάθλημα με αφαίρεση τριών βαθμών και επιπλέον θα έχει περιορισμό στις μεταγραφές του.

Η ανακοίνωση από το αρμόδιο Όργανο της ΕΠΟ:

«Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη συνεδρίασή του εξέτασε εκ νέου τους φακέλους των ΠΑΕ της Α’ Εθνικής Κατηγορίας (Super League 1), για τις οποίες δεν είχε χορηγήσει άδεια για τις διεθνείς διοργανώσεις, και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Χορηγεί την άδεια για τις εγχώριες διοργανώσεις (άδεια Super League 1) στην ΠΑΕ Παναιτωλικός.

Δεν χορηγεί άδεια για τις εγχώριες διοργανώσεις (άδεια Super League 1) στην ΠΑΕ Πανιώνιος Γυμναστικός Σύλλογος Σμύρνης λόγω μη υποβολής οικονομικών στοιχείων.

Επίσης, το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης, κατά την ίδια συνεδρίασή του, εξέτασε την αίτηση του ΑΣ ΠΑΟΚ για τη χορήγηση άδειας συμμετοχής στο Champions League Γυναικών UEFA και αποφάσισε τη χορήγηση της εν λόγω άδειας.

Κατά των ανωτέρω αποφάσεων μπορεί να ασκηθεί έφεση εντός προθεσμίας τριών ημερολογιακών ημερών από την κοινοποίησή τους».

Το άρθρο Αδειοδοτήσεις – Οριστικό: Με -3 ο Πανιώνιος τη νέα σεζόν, «καθαρός» ο Παναιτωλικός εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα