WRC Ιαπωνίας: Προς ένα σκληρό χατ-τρικ της Toyota εντός έδρας

WRC Ιαπωνίας: Το δεύτερο στάδιο δεν οδήγησε σε ανατροπή στη γενική κατάταξη. Ο Elfyn Evans προηγείται με άνεση μπροστά από τον Sébastien Ogier και τον Kalle Rovanperä.Το δεύτερο στάδιο του Ράλι Ιαπωνίας του 2023 ήταν πολύ πιο ειρηνικό από το πρώτο. Την επομένη της εγκατάλειψης των Thierry Neuville (Hyundai, έφυγε με πέναλτι χθες το βράδυ), Dani Sordo (Hyundai) και Adrien Fourmaux (M-Sport Ford), όλοι θύματα της εγκατάλειψης του δρόμου σε βρεγμένο δρόμο, οι επιζώντες απέδειξαν μεγάλη ευκινησία κατά τη διάρκεια της νύχτας
από Παρασκευή έως Σάββατο.

Απαλλαγμένος από την απειλή του Thierry Neuville, τόσο για το προβάδισμα της διοργάνωσης όσο και για τη θέση του αντιπρωταθλητή, ο Elfyn Evans (Toyota) πέρασε σε λειτουργία «control». Ο Ουαλός, βοηθούμενος επίσης από μια ποινή ενός λεπτού που επιβλήθηκε στον συμπαίκτη του και αντίπαλο Sébastien Ogier για υπέρβαση του χρόνου επισκευής στο service park το βράδυ της Παρασκευής, κέρδισε δύο ειδικές διαδρομές μόνο για να δείξει ποιος ήταν το αφεντικό αυτό το Σαββατοκύριακο.

More twists and turns on Japanese roads #ToyotaGAZOORacing #GRYaris #WRC #RallyJapan pic.twitter.com/riGhgGQm5b

TOYOTA GAZOO Racing WRT (@TGR_WRC) November 18, 2023

Δεν θες ταξί, θες Taxi.grΕπισκευή πλοίων με την 35ετη εμπειρία της A. Hilios LTDF1 Grand Prix Las Vegas Verstappen: Χτύπησα περισσότερους τοίχους από ό,τι πήγαινα ευθεία»WRC Japan : Το Ράλι της Ιαπωνίας, πραγματικά δεν έχει ενδιαφέρον, αλλά…

Η Toyota οδεύει κατευθείαν για ένα αυταρχικό χατ-τρικ στο εσωτερικό της. Πράγματι, ο Sébastien Ogier καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση και ο απερχόμενος διπλός πρωταθλητής, Kalle Rovanperä, τοποθετείται αθόρυβα στο τελευταίο σκαλί του βάθρου. Μένει να δούμε αν τα δύο αστέρια του WRC θα ανταλλάξουν θέσεις μέχρι τον τελικό τερματισμό το πρωί της Κυριακής. Ο Ogier έχει «μόνο» 24 δευτερόλεπτα διαφορά έναντι του νεαρού Φινλανδού, ο οποίος θα μπορούσε να ξεκινήσει μια μεγάλη επίθεση στο τελικό στάδιο.

Στο WRC2, ο πρόσφατος πρωταθλητής Andreas Mikkelsen (Skoda) επέστρεψε στις τάξεις. Ο Νορβηγός εκμεταλλεύτηκε την καταρρακτώδη βροχή για να φτάσει στους πρόποδες του βάθρου την Παρασκευή. Αλλά σε στεγνούς πλέον δρόμους, ο πρώην νικητής του WRC με τη Volkswagen δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα ενάντια στα ισχυρά υβριδικά Rally1. Έπεσε στην 7η θέση.Ο μόνος αγώνας είναι μεταξύ Ott Tänak (M-Sport Ford) και Takamoto Katsuta (Toyota). Στην έδρα του, ο Ιάπωνας συνέχισε να σημειώνει ταχύτερους χρόνους και απειλεί τον Εσθονό για την 5η θέση (3 δευτερόλεπτα διαφορά).Το τρίτο και τελευταίο στάδιο του Ράλι Ιαπωνίας 2023 πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της νύχτας από Σάββατο έως Κυριακή.

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Το ασύλληπτο κόστος πίσω από το κτίσιμο pit στο Λας Βέγκας στο Grand Prix της F1F1 Las Vegas: Ο Lewis Hamilton τιμωρήθηκε με αποκλεισμό από τον Toto WolffΣυνέντευξη στον Πρωταθλητή Moto2 2023 Pedro AcostaΜακελειό στο 21ο Motor Festival!!! (Απολογισμός)

#TAGS

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα