US OPEN: Σινιάκοβα – Σάκκαρη 0-2 σετ (ΤΕΛΙΚΟ)

19:13 2/9/2021 - Πηγή: Sportime

US OPEN: Σινιάκοβα – Σάκκαρη LIVE: Η Μαρία (Νο 18) αντιμετωπίζει αυτή την ώρα την την Τσέχα Κατερίνα Σινιάκοβα (Νο 53) και θέλει να πετύχει μία ακόμη πρόκριση στο Αμερικανικό γκραντ σλαμ μετά τη νικηφόρα  πρεμιέρα της Σάκκαρη επί της Κόστιουκ.

H νικήτρια θα παίξει στον 3ο γύρο με την Κβίτοβα ή την Κριστίνα Πλίσκοβα.

Nα αναφέρουμε ότι Σάκκαρη και Σινιάκοβα έχουν παίξει από μια φορά στα τρία Majors (2-1 υπέρ της Τσέχας), με τον US Open να είναι το μόνο στο οποίο οι δύο

τενίστριες δεν είχαν βρεθεί ποτέ. 

US OPEN: Σινιάκοβα – Σάκκαρη LIVE:

Πρώτο σετ: Άρχισε ο αγώνας! 1-0 στα γκέιμς η Μαρία κρατώντας το σερβίς της. Ισοφαρίζει σε 1-1 η Σινιάκοβα, όμως η Μαρία απαντά για το 1-2 στα γκέιμς! Στο 2-2 ισοφάρισε η Τσέχα εξουδετερώνοντας τρία μπρέικ πόιντ.

Παρά τα 10 αβίαστα λάθη η Σάκκαρη προηγείται πλέον με 3-2 στα γκέιμς, ενώ με μπρέικ κάνει το 4-2 και πλέον παίρνει κεφάλι ώστε να κερδίσει το πρώτο σετ.

Επιστρέφει όμως η Σινιάκοβα με τα γκέιμς να είναι πλέον στο 4-4, εκμεταλλευόμενη τα αβίαστα λάθη της Ελληνίδας. 5-4 η Σάκκαρη, σερβίρει για να μείνει στο ματς η Τσέχα.

Η Μαρία έκανες το μπρέικ, έφτασε στο 6-4 και πήρε το πρώτο σετ στο ματς!

Δεύτερο σετ: Η Σινιάκοβα μπαίνει δυνατά και με τη Μαρία να συνεχίζει τα λάθη προηγείται εκείνη με 2-0 γκέιμς στο δεύτερο σετ. Απαντά δυναμικά η Σάκκαρη που παίρνει πίσω το μπρέικ για το 2-2 στα γκέιμς, ενώ στο 3-2 το έκανε εύκολα και πλέον πήρε κεφάλι!

5-2 η Μαρία και πλέον η αντίπαλός της σερβίρει για να μείνει στο ματς.

Η Μαρία Σάκκαρη κατακτά το 1ο σετ της αναμέτρησης με την Katerina Siniakova! #setpoint @mariasakkari

#Tennis #USopen https://t.co/Kk6yjfxGqM pic.twitter.com/JK9IyCvF96

Eurosport Greece (@EurosportGR) September 2, 2021

Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα