UEFA Ranking Ελλάδα: Προσπεράσαμε την Κύπρο, αλλά…

UEFA Ranking Ελλάδα: Πολύ άσχημα κλείνει η εβδομάδα, με δύο αποκλεισμούς για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Αμφότεροι αποχαιρέτησαν το Europa League.

Αυτό σημαίνει πως μένουμε με μία ομάδα, τον Ολυμπιακό.

Οι Πειραιώτες, μάλιστα, έμαθαν και τους αντιπάλους τους στο Champions League. Μπάγερν, Τότεναμ και Ερυθρός Αστέρας θα βρεθούν στον δρόμο του.

Μία ομάδα θα έχει και η Κύπρος. Ο Απόλλων Λεμεσού γνώρισε βαριά ήττα 0-4 από την Αϊντχόφεν και έτσι ο ΑΠΟΕΛ θα είναι η μόνη τους ομάδα που συνεχίζει. Η διαφορά είναι πως θα παίζει στο Europa League και θεωρητικά θα έχει πιο εύκολο έργο από τον Ολυμπιακό. Υπάρχει και κάτι ακόμη σημαντικό. Ότι οι βαθμοί της Ελλάδας διαιρούνται δια του πέντε ενώ της Κύπρου δια τέσσερα. Παρεμπιπτόντως, την Παρασκευή (30/8) θα μάθουμε και τον όμιλο του ΑΠΟΕΛ στο Europa League.

Ποιο είναι τουλάχιστον το θετικό; Ότι ΠΑΟΚ και ΑΕΚ νίκησαν έστω και αν αποκλείστηκαν. Αυτό σημαίνει πως η Ελλάδα περνάει 15η και αφήνει πίσω της την Κύπρο. Μιλάμε, βέβαια, για μόλις 100 βαθμούς. Στους 25.100 η Ελλάδα, στους 25.000 η Κύπρος και η Δανία, που κυνηγάμε, στους 25.750. Συνεπώς η χρονιά θα είναι μεγάλη…

UEFA Ranking Ελλάδα

Επειδή πρέπει να κοιτάμε και τους υπόλοιπους, όμως, η Κοπεγχάγη πέρασε έστω και με μεγάλη δυσκολία και έτσι η 14η Δανία συνεχίζει με μία ομάδα στο Europa League. Μία θα έχει και η 17η Κροατία, αφού αποκλείστηκε η Ριέκα. Τέλος, η 18η Σερβία θα έχει δύο ομάδες. Ο Ερυθρός Αστέρας η μία, που παίζει στον όμιλο του Ολυμπιακού, και η Παρτιζάν η άλλη, που απέκλεισε τη Μόλντε.

Ζήσε το πιο καυτό καλοκαίρι της ζωής σου. Απόκτησε σήμερα το MINI που πάντα ήθελες με όφελος έως €5.000 και προνομιακό επιτόκιο 2,9%* με το πρόγραμμα ALL IN MINI στη Σπανός ΑΕ. Μην αργείς. Οι MINI HOT DAYS διαρκούν για λίγες ημέρες και ισχύουν για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων**. Εσύ θα προλάβεις;

The post UEFA Ranking Ελλάδα: Προσπεράσαμε την Κύπρο, αλλά… appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα