Transfermarkt: Αυτή είναι η ακριβότερη 11άδα των «8» του Champions League – Πάνω από 1 δις η συνολική αξία!

15:13 9/4/2024 - Πηγή: Sportime

«Φωτιά» μας έβαλε το Transfermarkt ενόψει της αποψινής βραδιάς όπου επιστρέψει το Champions League, με την εκκίνηση της φάσεις των «8».

Απόψε έχουμε φυσικά τις ματσάρες Άρσεναλ – Μπάγερν Μονάχου και Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι, που γίνονται στη… σκιά των απειλών του ISIS, ωστόσο η δράση δε σταματάει εκεί.

Αύριο έχουμε άλλα δύο πολύ μεγάλα παιχνίδι,

με την Ατλέτικο Μαδρίτης να υποδέχεται την Ντόρτμουντ και την Παρί Σεν Ζερμέν την Μπαρτσελόνα.

Έτσι το Tranfermarkt για να… γιορτάσει την επιστροφή της κορυφαία διασυλλογικής διοργάνωσης, δημιούργησε μία ενδεκάδα… κόλαση.

Συγκεκριμένα, έφτιαξε την ακριβότερη ομάδα από τους παίκτες των «8» κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά αδιανόητο.

Αρχικά κάτω από τα δοκάρια έχουμε τον Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα της Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ μπροστά του έχει την τριάδα Γκβαρντιόλ, Ντίαζ και Σαλίμπα, με χρηματιστηριακές αξίες, 75, 80 και 80 εκατομμύρια ευρώ.

Στο κέντρο πέφτουν τα… τσιμέντα, με τον Ρόδρι και τον Ράις που έχουμε 110 εκατομμύρια ευρώ ο καθένας, ενώ μπροστά τους βρίσκεται ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ της Ρεάλ Μαδρίτης με 180 εκατομμύρια.

Μαζί του από τη «Βασίλισσα» είναι ο Βινίσιους Τζ. με 150 εκατομμύρια ευρώ στα αριστερά, ενώ στα δεξιά έρχεται ο Σάκα της Άρσεναλ με 130.

Τέλος η δυάδα της επίθεσης πετάει… φωτιές, αφού και οι δύο με 180 εκατομμύρια ευρώ, ο Κιλιάν Εμπαπέ και ο Έρλινγκ Χάαλαντ διαλύουν κάθε άμυνα.

Μιλάμε για μία ομάδα που ξεπερνάει σε αξία το 1.3 δις ευρώ σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία του Transfermarkt και… ζαλίζει όλη την Ευρώπη.

Transfermarkt: Δείτε την ακριβότερη 11άδα των «8» του Champions League!

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα