Transfer Gossip – Κούτσιας: Το άλλο αστέρι του ΠΑΟΚ έχει νέο μάνατζερ

16:12 6/2/2021 - Πηγή: Sportime
Ο Γιώργος Κούτσιας ακόμα δεν έχει κάνει το μπαμ του Χρήστου Τζόλη. Αυτό δε λέει κάτι. Μπορεί να το κάνει, θα πάρει και περισσότερες ευκαιρίες στον ΠΑΟΚ.

Άλλωστε, ο Γιώργος Κούτσιας που την Δευτέρα 8/2 γίνεται 17 ετών, ήδη μετράει 5 ματς φέτος (αν και σχετικά ολιγόλεπτα), 2 στο πρωτάθλημα, 2 στο Κύπελλο και 1 στο Europa League.

Το όνομα του Κούτσια μόνο άγνωστο δεν

είναι στις διεθνείς ατζέντες και στα ξένα scouting reports. Το όνομά του βρίσκεται ψηλά. Πολλά γκολ με τις μικρές ομάδες του ΠΑΟΚ, μπόι στο 1.80μ., κίνηση μέσα αλλά και έξω από την περιοχή.

Πολλά να μάθει βέβαια ακόμα, ειδικά στο τακτικό κομμάτι αλλά και πως θα κινείται ακόμα περισσότερο κοντά στο αντίπαλο τερέν.

Γιατί τόσο ενδιαφέρον στο Transfer Gossip για τον Κούτσια; Μα γιατί η νέα του μανατζερική στέγη έχει το δικό της ενδιαφέρον. Αν και ακόμα δεν είναι ενήλικος καλά καλά, η πλευρά του νεαρού άσου του ΠΑΟΚ ήρθε σε συμφωνία με την Axia Sports Management. Και γιατί τόσο ενδιαφέρον για αυτήν την εταιρία;

Πρώτα από όλα για τις συστάσεις είναι μια εταιρία εκπροσώπησης παικτών, της οποίας head είναι ο Νίκος Μαυρομαράς με έδρα μάλιστα το μακρινό Μόντρεαλ.

Το σημαντικό για τον Κούτσια και το νέο του σπίτι είναι πως σχετικά πρόσφατα, το καλοκαίρι του 2020 μπήκε μπροστά σε ένα σημαντικό και μεταγραφικό deal.

Ο Μαυρομαράς και η εταιρία του έκανε τη μεταγραφή του Τζόναθαν Ντέιβιντ από τη Γάνδη στη Λιλ. Κόστος; Κοντά στα 30 εκατομμύρια ευρώ. Αν μη τι άλλο ένα ποσό που δεν μπορεί να περάσει έτσι. Με άκρες σε Βέλγιο και Γαλλία κυρίως (εκτός του MLS) δε θα πρέπει να αποκλειστεί ήδη σε αυτές τις αγορές το όνομα του Κούτσια να έχει κυκλοφορήσει για τα καλά.



Το άρθρο Transfer Gossip – Κούτσιας: Το άλλο αστέρι του ΠΑΟΚ έχει νέο μάνατζερ εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα