The Voice of Greece: Η 16χρονη που «τρέλανε» Μουζουράκη, Ρουβά και Αργυρό (vid)

Μπορεί να γύρισε τρεις καρέκλες στο The Voice, αλλά ήταν αρκετές για να«τρeλάνει» Μουζουράκη, Ρουβά και Αργυρό, ώστε να τη διεκδικήσουν μέχρι τέλους.

Η 16χρονη Ναταλία Οσαουάρου, με καταγωγή από Νιγηρία τραγούδησε ένα κλασικό και αγαπημένο gospel κομμάτι, το hallelujah και κατόρθωσε να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του τηλεοπτικού μουσικού διαγωνισμού του ΣΚΑΪ.

Η Ναταλία, ένα παιδί που περνούσε ώρες τραγουδώντας gospel κομμάτια έκανε τους Πάνο Μουζουράκη, Σάκη Ρουβά

και Κωνσταντίνο Αργυρό να πατήσουν το κουμπί και να τη διεκδικήσουν.

Θα γυρνούσε και η Ελενα, αλλά κάτι την κράτησε μάλλον και φυσικά το μετάνιωσε. Παρόλα αυτά πήγε δίπλα στην Ναταλία και την αγκάλιασε λέγοντάς τη ότι λυπάται που δεν πάτησε το κουμπί. Το Twitter ήταν φυσικά με το μέρος της Ναταλίας, η οποία απέσπασε θετικότατα σχόλια.

Τελικώς, η μάχη δόθηκε, με νικητή τον Πάνο Μουζουράκη να παίρνει τη Ναταλία στην ομάδα του. Μια πολύ καλή επιλογή από τον Μουζού, ο οποίος πήρε ένα διαμαντάκι που ίσως προχωρήσει μαζί του στο The Voice.

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα