Survivor trailer 14/2: Χωρισμένοι στα δύο οι Κόκκινοι – «Μας νοιάζει γιατί ψηφίστηκε η Κατερίνα ή να βγω εγώ υποψήφια» – Εκνευρισμένη η Ασημίνα!

Survivor trailer 14/2: Για γερά… νεύρα θα είναι το αποψινό επεισόδιο του Survivor, που πραγματικά θα τα έχει όλα και θα εκτοξεύσει και την τηλεθέαση.

Ο ΣΚΑΪ έκανε τη… δουλειά του και μας έδωσε «τυράκι» με το trailer, όπου έχουμε αρκετές πληροφορίες για τα όσα θα γίνουν το βράδυ της Τετάρτης.

Αρχικά πάμε στην κόκκινη ομάδα όπου τα νεύρα είναι πολύ τεντωμένα, αφού η Κατερίνα Δαλάκα βγήκε υποψήφια προς αποχώρηση, όπως μπορείτε να δείτε και στα Survivor

highlights.

Οι Κόκκινοι προσπαθούν να βρουν τους λόγους που έγινε αυτό, κάτι που σίγουρα δεν αρέσει σε όλα τα μέλη της ομάδας.

Μάλιστα η Ασημίνα κάνει και το σχόλιο της, λέγοντας ότι «μας νοιάζει γιατί ψηφίστηκε η Κατερίνα ή να βγω εγώ υποψήφια», κάτι που δείχνει ότι έχει χάσει την πίστη της στους συμπαίκτες της.

Survivor trailer 14/2: Κλάματα για το έπαθλο επικοινωνίας!

Πηγαίνοντας για τον αγώνα τους, οι δύο ομάδες θα ακούσουν αυτό που ήθελαν εδώ και καιρό. Ο Γιώργος Λιανός τους λέει ότι ο νικητής του αγωνίσματος θα πάρει το έπαθλο της επικοινωνίας.

Μάλιστα τονίζει ότι όποιος έχει ταίρι, σύντροφο, σύζυγο και γενικά σχέση, θα λάβει ένα πολύ όμορφο μήνυμα, κάτι που κάνει τους περισσότερους παίκτες να… σπάσουν.

Ωστόσο αυτό ανεβάζει και τη θέληση για νίκη, κάτι που φαίνεται στο πάγκο των Κόκκινων, εκεί που η Ασημίνα πάλι ξεσπάει επειδή χάνει και θέλει να δουν τα ματσαρίσματα, κάτι που φέρνει την αντίδραση του Αλέξη.

Η… μάχη θα είναι σκληρή και τα νεύρα τεντωμένα, αφού μην ξεχνάμε ότι έχουμε και αποχώρηση στο τέλος της βραδιάς.

Τα τέσσερα κορίτσια της κόκκινης ομάδας θα δώσουν τα πάντα προκειμένου να παραμείνουν στο παιχνίδι, ωστόσο το μεγάλο φαβορί για αποχώρηση είναι ένα.

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor, 142, Χωρισμένοι, Κόκκινοι – Μας, Κατερίνα, – Εκνευρισμένη, Ασημίνα,Survivor, 142, chorismenoi, kokkinoi – mas, katerina, – eknevrismeni, asimina