Survivor spoiler: Τότε μπαίνει ο Τζέημς Καφετζής – Σε Μαχητές ή Διάσημους;

Survivor spoiler: Τα φέραμε από ‘δω, τα φέραμε από ‘κει και τελικά ο Τζέιμς Καφετζής ετοιμάζει βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο, κάνοντας την εμφάνισή του στο νέο κύκλο του Survivor.

Η συμμετοχή ή μη του αποτέλεσε ένα από τα πλέον πολυσυζητημένα θέματα των fan του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, ωστόσο όλα πλέον έχουν πάρει τον δρόμο τους.

Ο Ροδίτης παίκτης επιστρέφει στον… τόπο

του εγκλήματος, καθώς φαίνεται να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και θα ριχθεί στον στίβο μάχης ξανά μετά από 3 χρόνια απουσίας.

Ειδικότερα, ο «Πρίγκιπας» αναμένεται να πει στο αεροπλάνο μέσα στην άλλη εβδομάδα, με πιθανότερη ημερομηνία την 6η Φεβρουαρίου, ενώ στους δέκτες μας θα τον δούμε λογικά την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου.

Φυσικά, το επόμενο ερώτημα είναι το χρώμα της μπαντάνας που θα φορέσει. Η ομάδα που θα τον καλωσορίσει λοιπόν είναι εκείνη των Διάσημων, στην οποία φυσικά βρίσκεται ο Αλέξης Παππάς.

Στη διάρκεια της παραμονής του στο Survivor του 2021, ο Τζέιμς Καφετζής είχε αποκτήσει και αρκετούς… εχθρούς, με τον Αλέξη Παππά να βρίσκεται στην κορυφή.

Από ‘κει και πέρα, αυτή δεν θα είναι η μοναδική προσθήκη που θα δούμε στο παιχνίδι, καθώς μαζί του μπαίνει και μια παλιά γνώριμη!

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα