Survivor spoiler διαρροή 10/6: Ποιος πάει Κούβα τελικά;

Survivor spoiler διαρροή 10/6: Όπως πάντα το αναφέρουμε για να το γνωρίζετε. Διαβάζετε με δική σας ευθύνη. Αν τελειώσετε το άρθρο, πιθανότατα θα ξέρετε τις εξελίξεις για το Survivor. Πρόκειται για το επεισόδιο της Δευτέρας (10/6). Η ανάρτηση αφορά το έπαθλο της Κούβας. Βγήκαν ένα σωρό από spoilers. Ποιο ισχύει τελικά;

Survivor spoiler διαρροή 10/6

Είναι μεγάλο το έπαθλο. Πολύ μεγάλο. Πρόκειται για ένα ταξίδι στην Κούβα. Δεν είναι δα και λίγο πράγμα. Το αντίθετο. Επομένως το ενδιαφέρον για το ποιος θα κερδίσει είναι τεράστιο. Στο ψαχτήρι γίνεται ένας χαμός.

Οι ερωτήσεις που έρχονται από εσάς, δεν έχουν προηγούμενο.

Survivor highlights 10/6: Έτσι έγινε το 2-0 στην ασυλία!

Από το πρωί όλα τα τουρκικά spoilers αναφέρουν πως η μαύρη ομάδα είναι αυτή που κερδίζει το ταξίδι. Τις τελευταίες ώρες άλλαξαν τα πράγματα. Μιλούν για άσπρη νίκη τελικά. Έχουν μπλέξει λίγο τα μπούτια τους ε; Από το πρωί το Sportime έχει πάρει ξεκάθαρη θέση για το ποιος έχει το προβάδισμα νίκης. Στην ερώτηση ποιος κερδίζει απόψε δώσαμε μια πρώτη απάντηση.

Για πάμε στοίχημα προγνωστικά και πολλά ακόμα νέα επισκεφθείτε τους betarades.gr.

Νεότερα, de facto, ενημέρωση δεν είχαμε. Μιλήσαμε όμως ξανά με τον άνθρωπό μας. Επιμένει πως σε αυτό που θα δείξει την Δευτέρα κερδίζουν οι άσπροι. Κρατάμε μικρή επιφύλαξη για το τι θα δείξει τελικά. Ωστόσο, επειδή και στην Τουρκία υπάρχει η ίδια μετάδοση, με το ταξίδι στην Κούβα, δύσκολο να πέφτει έξω. Επιμένουμε λοιπόν σε όσα σας είπαμε από την αρχή. Δεν κάνουμε… κωλοτούμπες εδώ. Αν πέσουμε έξω, θα αναλάβουμε την ευθύνη. Άσπρη νίκη απόψε το βράδυ.

Φυσικά θα ακολουθήσει Live μετάδοση για να δούμε τι θα ισχύσει τελικά. Διότι πολλά έχουν ειπωθεί. Εδώ θα είμαστε εμείς, παρέα σας. Για όλα!
Δεν ξέρουμε ακόμα ποια απο τις δύο μεταδόσεις θα είναι πιο μπροστά. Αλλά αργά ή γρήγορα θα μάθουμε.
Ε, ρε τι έχει να γίνει αν κερδίσουν τελικά οι άσπροι. Κάτι που αναφέραμε απο την πρώτη στιγμή. Μόνο εμείς!


Follow Sportime_media 
Follow sportime.gr 

The post Survivor spoiler διαρροή 10/6: Ποιος πάει Κούβα τελικά; appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα