Survivor spoiler αποχώρηση 13/2: ΜΕΓΑΛΟ φαβορί για υποψήφια προς αποχώρηση!

Survivor spoiler αποχώρηση 13/2: Το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ έχει πλέον μπλε απόχρωση. Οι Μαχητές έχουν κάνει μια σημαντική ανατροπή στο Survivor και τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Ποιος παίκτης θα είναι ο 3ος υποψήφιος προς αποχώρηση;

Δεν υπάρχει Survivor spoiler επιβεβαιωμένο για όσα θα γίνουν στο συμβούλιο του νησιού στο επεισόδιο της Τρίτη. Σας είπαμε όμως πως

πλέον έχει ανοίξει η κάνουλα της πληροφόρησης κι αυτό μας δίνει μεγάλη δυνατότητα για ερωτήσεις επιβεβαίωσης. Άλλο να είναι κλειστά τα πάντα, άλλο να αρχίσουν να διαρρέουν.

Παρά το γεγονός πως δεν έχουμε κάτι οριστικό και επιβεβαιωμένο, πλέον έχουμε ισχυρές ενδείξεις για το τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του Survivor 2024. Το ποια ομάδα θα κερδίσει την 3η ασυλία, για παράδειγμα. Έχουμε πολύ ισχυρή ένδειξη. Αυτή ομάδα θα κερδίσει την 3η ασυλία.

Το φύλο των υποψηφίων έχει κλειδώσει. Αυτό θα είναι γυναίκα. Ζωή Ασουμανάκη και Όλγα Πηλιάκη είναι οι δύο υποψήφιες προς αποχώρηση. Ποια θα είναι η 3η;

Survivor spoiler αποχώρηση 13/2: Αυτή θα βγει στον τάκο;

Έκτη εβδομάδα, λοιπόν στο Survivor και η πρώτη που μπορεί να έχουμε μόνο υποψήφιους από τους Διάσημους. Διότι, όλα αυτό δείχνουν. Οι Μαχητές θα είναι αυτοί που θα κερδίσουν την 3η ασυλία, όπως όλα δείχνουν.

Τι σημαίνει αυτό; Με φυσικά πως οι Διάσημοι θα πρέπει να βγάλουν από την κάλπη ακόμα μία παίκτρια υποψήφια προς αποχώρηση. Δεν είναι και πολλές οι επιλογές από τη στιγμή που η Ζωή και η Όλγα είναι ήδη στον τάκο.

Οι νέοι παίκτες δεν μπορούν να ψηφιστούν. Δύο από τις αδύναμες παίκτριες είναι ήδη στον τάκο, μία μένει. Η Μαρία Αντωνά είναι μεγάλο φαβορί να ακούσει το όνομά της και να είναι η 3η της λίστας των υποψηφίων. Όλοι κόκκινοι είναι. Διότι, οι Διάσημοι είναι αποφασισμένοι να δυναμώσουν.

Και να δούμε ποια θα είναι η 4η…



Γεωργία Τσιαρλή για το sportime.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα