Survivor: Παίκτης των Μαχητών για δύο μήνες στο νοσοκομείο!

14:03 5/1/2021 - Πηγή: Sportime
Στο φετινό Survivor είναι μέλος της ομάδας των Μαχητών, όμως και στην κανονική ζωή είναι πραγματικός μαχητής αφού στο παρελθόν έδωσε τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του με το πρόβλημα υγείας, που αντιμετώπιζε.

Ήταν μόλις 19 ετών ο νυν παίκτης των Μαχητών του φετινού Survivor όταν η ίδια η ζωή τού έδειξε το σκληρό πρόσωπό της. Τότε, έπαθε πνευμονία, η οποία όμως μέσα σε λίγες μέρες υποτροπίασε

και λίγο έλειψε να χάσει την ίδια του τη ζωή.

Σύμφωνα με την προ δεκαετίας διάγνωση των γιατρών, είχε αρρωστήσει από μικρόβιο στο air condition αεροπλάνου. Εκείνη την περίοδο της ζωής του ταξίδευε πολύ αεροπορικώς προκειμένου να στήσει τις επιχειρήσεις του και κάπως έτσι προσβλήθηκε από μικρόβιο στο αναπνευστικό του το οποίο και τον οδήγησε στο νοσοκομείο.

Ήταν δε τόσο σοβαρή η κατάστασή του που νοσηλεύτηκε για δύο ολόκληρους μήνες, με τους θεράποντες γιατρούς του να είναι ιδιαίτερα ανήσυχοι καθώς ήταν η κλινική του εικόνα ήταν πολύ κακή. Γι’ αυτό και διήρκησε τόσο πολύ η νοσηλεία του. Με επιμονή και υπομονή όμως κατάφερε να βγει νικητής από αυτή τη μάχη, όπως ακριβώς κάνει και στο Survivor όπου τον παρακολουθούμε.

Ο λόγος για τον Γιώργο Ασημακόπουλο, ο οποίος είναι από τους πιο δυνατούς παίκτες μεταξύ των Μαχητών και ο… φόβος και ο τρόμος των Διασήμων κάθε φορά που πρέπει να τον αντιμετωπίσουν σε κάποιον στίβο μάχης.

Το άρθρο Survivor: Παίκτης των Μαχητών για δύο μήνες στο νοσοκομείο! εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα