Survivor διαρροή spoiler 9/3: Στατιστικά! Κόκκινη γυναικεία υπόθεση! «Μόνοι» τους για τους μπλε Τζέημς Καφετζής και Σάκης Κατσούλης!

02:42 9/3/2021 - Πηγή: Sportime
Survivor διαρροή spoiler 9/3: Όλα τα νούμερα και τα στατιστικά των παικτών του ριάλιτι επιβίωσης. Αναλυτικά το πώς διαμορφώθηκαν οι αριθμοί!Survivor διαρροή spoiler 9/3

Survivor διαρροή spoiler 9/3: Από τους μεν στους δε. Μάλλον για να ακριβολογούμε. Από τις γυναίκες των μπλε, στις γυναίκες των κόκκινων. Έτσι είναι τα πράγματα στο Survivor. Τη μία έτσι, την άλλη αλλιώς. Οι αλλαγές

είναι μέρος του παιχνιδιού.

Σημασία έχει πως η κόκκινη ομάδα σταμάτησε το αρνητικό σερί της και πήρε την 1η ασυλία. Αυτό ήταν το σημαντικό αγώνισμα στην αρχή της εβδομάδας. Οι κόκκινοι το πήραν! Αυτή ήταν η 3η διαδοχική ασυλία που κερδίζουν. Και κέρδισαν εξαιτίας της πολύς καλής απόδοσης που είχαν οι γυναίκες. Η τηλεθέαση, στα ύψη και πάλι ασφαλώς.

Πάμε να δούμε το κείμενο με τα στατιστικά από τον Γιώργο Πρίτσο.

Στατιστικά Survivor 8/3/2021

Είπαμε είναι το παιχνίδι των ανατροπών το φετινό Survivor που βλέπουμε μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ και οι νίκες αλλάζουν χέρια μέρα με την μέρα. Τo αναφέρουμε μιας και κέρδισαν οι Κόκκινοι το αγώνισμα με σκορ 10-6 και μαζί την 1η ασυλία της εβδομάδας, καθώς και φαγητό (αυγά με πατάτες τηγανιτές).

Ο τελευταίος πόντος του ματς

Πάμε να δούμε το ταμπλό του αγώνα


Σήμερα είδαμε μια άλλη δυναμική στην κόκκινη ομάδα. Κι αυτό διότι οι πέντε από τις δέκα νίκες να προέρχεται από το γυναικείο φύλλο. MVP ήταν η Μαυρίδη Νικολέτα μαζί με την Κασδαγλη Μαριάνθη. Είδαμε τις δύο κοπέλες να καθαρίζουν την μπουγάδα σχετικά εύκολα… Από τους μπλε ο Σάκης Κατσουλης και ο Τζέημς Καφετζής είναι οι πιο σταθεροί παίκτες με 2/2 νίκες για ακόμη μια φορά.

Πάμε να δούμε και το συνολικό ταμπλό


Είπαμε ότι μέχρι να γίνει η ένωση των 2 ομάδων έχουμε αρκετό δρόμο για αυτό θα ασχοληθούμε με την ουρά της βαθμολογίας. Εκεί όπου οι 3 τραγουδιστές του παιχνιδιού φαίνεται να έχουν κουραστεί αρκετά και δεν μπορούν να αποδώσουν τα αναμενόμενα για να επιβιώσουν στο παιχνίδι… και η έξοδος είναι πιο κοντά από ποτέ..

Μπορείτε να με βρείτε στο Email: [email protected], στo fb: George pritsos και στο Instagram: pritsosg.

Τα λέμε μετά το επεισόδιο της Τρίτης με τον αγώνα της 2ης ασυλίας.

Το έπαθλο των νικητών

Το άρθρο Survivor διαρροή spoiler 9/3: Στατιστικά! Κόκκινη γυναικεία υπόθεση! «Μόνοι» τους για τους μπλε Τζέημς Καφετζής και Σάκης Κατσούλης! εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα