Survivor διαρροή spoiler 22/3: Στατιστικά! Τρομερός Σάκης Κατσούλης, «καθάρισε» μαζί με την… πρώην Μαριαλένα! Ψυχολογικό πρόβλημα κόκκινοι και Μπόγδανος!

Survivor διαρροή spoiler 22/3: Όλα τα νούμερα και τα στατιστικά των παικτών του ριάλιτι επιβίωσης. Αναλυτικά το πώς διαμορφώθηκαν οι αριθμοί!Survivor διαρροή spoiler 22/3

Survivor διαρροή spoiler 22/3: Αυτό κι ήταν ένα από τα παιχνίδια που θέλουμε να βλέπουμε στο Survivor. Με flag race, με εναλλαγές συναισθημάτων, με πολλά ωραία ματσαρίσματα και αγωνία ως το τέλος. Και όπως πάντα όταν

έχουμε τέτοια ματς, μία ομάδα κερδίζει στο τέλος.

Θα μπορούσαμε να κάνουμε και παράφραση. Και στο τέλος του flag race κερδίζουν πάντα οι μπλε. Πάλι εκείνοι ήταν που πήραν το φαγητό και οι κόκκινοι έμειναν να τα… χώνουν στον Τριαντάφυλλο στο επεισόδιο της Κυριακής. Ειλικρινά μοιάζει απίθανο πως μπορούν να σηκώσουν κεφάλι αν δεν βρουν μια ενότητα, έναν κώδικα επικοινωνίας όλοι μαζί. Το πρόβλημα είναι αρκετά μεγάλο στην κόκκινη ομάδα.

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό, το πρώην ζευγάρι Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη έκανε… θραύση. Ο Σάκης «ντύθηκε» Τζέημς αυτή τη φορά και τα… τσάκισε όλα. Υπάρχει κι άλλος παιχταράς, στην κόκκινη ομάδα. Ο Ηλίας Μπόγδανος. Μόνο που έχει ψυχολογικό θέμα με τον 10ο πόντο. Ξεκάθαρα… Καιρός του είναι να το τελειώσει και να το βρει. Πάμε να δούμε το κείμενο με τα τη στατιστική ανάλυση από τον Γιώργο Πρίτσο.

Δείτε πως ο Ηλίας ισοφαρίζει σε 9-9…

Και το τελικό 10 από τον Σάκη Κατσούλη

Στατιστικά Survivor 21/3/2021

Σ-Α-Κ-Η εσύ σουπερ σταρ. Μετά την απρόσμενη αποχώρηση του Γιώργου Κοψιδα από το παιχνίδι επιβίωσης που βλέπουμε μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ, οι κόκκινοι ήταν επηρεασμένοι.
Δύσκολος στίβος μάχης και έμφαση στη δύναμη και παιχνίδι από παλιά η μπλε ομάδα κέρδισε 10-9 στο flag race με τον Σάκη Κατσουλη να κάνει σμπαράλια με όποιο αντίπαλο και αν έπαιζε. Έχουμε πει δύσκολα δεν θα είναι στην 3αδα του παιχνιδιού

Πάμε να δούμε τους πινάκες

Και ο συνολικός…


Tί μας άρεσε; Η πληθωρική εμφάνιση του Σάκη Κατσούλη που μαζί με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη φέρανε 7/10 νίκες

Τί δεν μας άρεσε; 1η φορά που ο Τζέημς Καφετζής δεν έφερε πόντο για την ομάδα του καθώς και η γκρίνια στην κόκκινη ομάδα με όλα τα βέλη να είναι πάνω στον Τριαντάφυλλο και στην Μαριάνθη.

Μπορείτε να με βρείτε στο Email: [email protected],στo fb: George pritsos και στο Instagram: pritsosg.

Τα λέμε μετά το συναρπαστικό παιχνίδι της Δευτέρας.

Διαβάστε επίσης

Θέλει Ελένη Μενεγάκη ο Βαγγέλης Μαρινάκης!

Λιανεμπόριο: «Παγώνει» το άνοιγμα – Πότε ανοίγει η εστίαση

Πήρε άδεια ο Γκουαρντιόλα από τη Σίτι!

Το άρθρο Survivor διαρροή spoiler 22/3: Στατιστικά! Τρομερός Σάκης Κατσούλης, «καθάρισε» μαζί με την… πρώην Μαριαλένα! Ψυχολογικό πρόβλημα κόκκινοι και Μπόγδανος! εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα