Survivor διαρροή spoiler 1/3: Στατιστικά! Κώστας και Νικολέτα ήρθαν από το… πουθενά! Πολύ «μόνος» ο Αλέξης Παππάς για τους μπλε!

10:29 1/3/2021 - Πηγή: Sportime
Survivor διαρροή spoiler 1/3: Όλα τα νούμερα και τα στατιστικά των παικτών του ριάλιτι επιβίωσης. Αναλυτικά το πώς διαμορφώθηκαν οι αριθμοί!Survivor διαρροή spoiler 1/3

Survivor διαρροή spoiler 1/3: Ωραίο ματσάκι για μία ακόμα Κυριακή στο Survivor. Είχε ενδιαφέρον ο τρόπος που χειρίστηκαν οι κόκκινοι την απουσία της Ανθής. Όπως αναμενόταν τους πήγε πρίμα η πρώτη μέρα μαζί της, γι’ αυτό και επικράτησαν των μπλε.

Εκεί

το πρόβλημα είναι μεγάλο. Έχουν αρχίσει και τσακώνονται μεταξύ τους στην μπλε παραλία και μάλιστα με άσχημο τρόπο. Η πείνα και οι συνεχόμενες ήττες έχουν φέρει γκρίνια και αμφισβήτηση. Η μάχη για την τηλεθέαση ήταν και πάλι ενδιαφέρουσα. Πάμε να δούμε τα στατιστικά από τον Γιώργο Πρίτσο.

Στατιστικά Survivor 28/2/2021

Όταν το έπαθλο φαγητού είναι κρέας που δίνεται για 1η φορά, από την αρχή στο παιχνίδι επιβίωσης που βλέπουμε μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, είναι να λογικό να γίνεται χαμός για τη νίκη. Αυτό και έγινε και το ντέρμπι που είδαμε βάφτηκε Κόκκινο με νίκη 10-8.

Πάμε να δούμε το αγωνιστικό ταμπλό του αγώνα


Τι είδαμε: Έναν στίβο μάχης με έντονο το στοιχείο του νερού και έναν στόχο, που θύμιζε ψάρεμα που έπρεπε 2 κρίκοι να περαστούν σε 2 κοντάρια, για να πάρουν τον πόντο. Απογοήτευση από τα πολυεργαλεία των μπλε (Μπάρτζης-Τζέημς-Άννα Μαρία) που το μυαλό τους ήταν κάπου αλλού. Γεγονός άτι που εκμεταλλεύτηκαν οι Κόκκινοι που με τη νέα δυνατή προσθήκη (Χαμπέρη Ελένη) στην ομάδα επικράτησαν στα σημεία. Είχαν μπροστάρηδες την Νικολέτα Μαυρίδη και τον Κώστα Παπαδόπουλο που φέρανε από 2 νίκες στην ομάδα τους.

Ο πόντος που έκρινε το ματς…

Πάμε να δούμε και το συνολικό αγωνιστικό ταμπλό


Τι και αν είναι ντεφορμέ στο τελευταίο παιχνίδι η 1η θέση αγωνιστικά, φαίνεται ότι θα έχει άρωμα… Ρόδου με τον Τζέημς Καφετζή να κάνει πλάκα μέχρι στιγμής. Το θέμα είναι να αντέξει την πίεση γιατί οι κόκκινοι δεν αστειεύονται και αν συνεχίσουν έτσι θα αρχίσει να ζορίζεται αρκετά, ενώ σε χαμηλά νερά από τους «παλιούς» κυμαίνονται οι 2 καλλιτέχνες Καλλιδης και Τριαντάφυλλος, αντίστοιχα δείχνοντας να ξεφουσκώνουν αγωνιστικά.

Τα λέμε μετά το επεισόδιο της Δευτέρας. Μπορείτε να δείτε εδώ το τρέιλερ του…

Το άρθρο Survivor διαρροή spoiler 1/3: Στατιστικά! Κώστας και Νικολέτα ήρθαν από το… πουθενά! Πολύ «μόνος» ο Αλέξης Παππάς για τους μπλε! εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα