Survivor διαρροή 19/2: SPOILER! Μισή ντουζίνα νέοι παίκτες! Έτσι διαμορφώνονται οι νέες ομάδες! Υπάρχει… μπλε Μπόγδανος! Αυξάνονται τα αγωνίσματα!

Survivor διαρροή 19/2: Αλλάζει άρδην η σύσταση των δύο ομάδων. Συνολικά έξι νέοι παίκτες μπαίνουν στο ριάλιτι επιβίωσης.Survivor διαρροή 19/2

Survivor διαρροή 19/2: Έρχονται νέα ήθη και έθιμα στο Survivor. Πολλές αλλαγές, πολλοί νέοι παίκτες. Αυτό σημαίνει

πως θα αλλάξει η σύσταση και η δυναμική. Τόσο των μπλε, όσο και των κόκκινων. Σε μεγάλο βαθμό.

Έχουμε δει βέβαια από το παρελθόν πως οι νέοι παίκτες χρειάζονται χρόνο για να προσαρμοστούν και να δείξουν τις πραγματικές τους δυνατότητες. Δεδομένα όμως αλλάζει το σκηνικό και μάλιστα πολύ στις δύο ομάδες. Δείτε τα στατιστικά των παικτών στις δύο ομάδες μέχρι στιγμής.

Αυτή τη στιγμή, οι κόκκινοι μετά την αποχώρηση του Περικλή Κονδυλάτου έχουν μείνει δέκα. Οι μπλε από την άλλη πλευρά είναι οκτώ παίκτες. Ήδη έχουμε πάει σε λογική ασυλίας των τριών με τις γυναίκες. Κάτι που από την παραγωγή ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ θεωρείται πως έγινε αρκετά νωρίς. Επιθυμία όλων είναι να τραβήξει όσο γίνεται το παιχνίδι. Μέχρι τέλος Ιουνίου δηλαδή. Όσο πάει.

Συνολικά έξι νέοι παίκτες μπαίνουν στο παιχνίδι. Τέσσερις παίκτες θα πάνε στην μπλε ομάδα, δύο στην κόκκινη. Αυτό είναι σίγουρο. Δεδομένα λοιπόν πάμε για δύο ομάδες που θα έχουν από 12 παίκτες. Και κάπως έτσι θα πορευτούμε από εδώ και πέρα. Υπάρχει σκέψη να αυξηθούν, έστω και κατά μία, οι μέρες προβολής του Survivor. Αν δεν συμβεί αυτό, ίσως υπάρξει διπλό αγώνισμα κάποια μέρα. Αυτά όλα εξετάζονται, αλλά οι παίκτες μπαίνουν άμεσα στο παιχνίδι. Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης της Πέμπτης 18/2.

Ποιοι είναι οι νέοι παίκτες

Σας έχουμε ενημερώσει πως στην μπλε ομάδα θα δημιουργηθεί ένα ερωτικό τρίγωνο. Ο λόγος είναι πως σε αυτή μπαίνει ο Σάκης Κατσούλης. Πρώην της Μαριαλένας Ρουμελιώτη. Μαζί, μπαίνει και η… πέτρα του σκανδάλου, Χριστίνα Κεφαλά.

Δείτε τη Χριστίνα Κεφαλά

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη C h r i s t i n a. K e f (@kefala.christina)

Δείτε τον Σάκη Κατσούλη μαζί με τη Μαριαλένα 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Katsoulis (@sakiskats)

Το ρεπορτάζ…

Από εκεί και πέρα αναμένεται να προστεθεί στο παιχνίδι και η Νικολέτα Μαυρίδη. Είναι καθηγήτρια πιλάτες και χορεύτρια και την είχαμε δει στο «Dancing with the Stars» ως ντάμα του Βαγγέλη Κακουριώτη.

Η Νικολέτα Μαυρίδη

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη N I C O L E T A M A V R I D I (@nicolmavridi)

Φυσικά, στους κόκκινους αναμένεται να μπει οι γιος τους Νάσου Γαλακτερού. Ο Παύλος Γαλακτερός.

Το ρεπορτάζ για τον Παύλο Γαλακτερό

Δεν είναι ακόμα βέβαιο αν θα μπουν όλοι μαζί, ή μισοί τη μία εβδομάδα και μισοί την επόμενη. Υπάρχει έντονη φήμη πάντως πως στην μπλε ομάδα θα προστεθεί ένα πολύ δυνατός παίκτης. Ένας παίκτης όπως ο Ηλίας Μπόγδανος. Θα τα δούμε όλα…

Το ρεπορτάζ που αναφέρει πως μπαίνει στο παιχνίδι η Ελένη Χαμπέρη

Το άρθρο Survivor διαρροή 19/2: SPOILER! Μισή ντουζίνα νέοι παίκτες! Έτσι διαμορφώνονται οι νέες ομάδες! Υπάρχει… μπλε Μπόγδανος! Αυξάνονται τα αγωνίσματα! εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα