Survivor ατομική ασυλία 29/3: SPOILER! Αυτός ο παίκτης κερδίζει την ατομική ασυλία!

Survivor ατομική ασυλία 29/3: Ρωτήσαμε, μάθαμε και έχουμε το οριστικό αποτέλεσμα. Ξέρουμε τον παίκτη που κερδίζει την ατομική ασυλία απόψε.Survivor ατομική ασυλία 29/3

Survivor ατομική ασυλία 29/3: Σούπερ επεισόδιο -όπως κάθε Δευτέρα άλλωστε, το σημερινό στο Survivor. Εννοείται βέβαια πως θα είμαστε εδώ για να σας τα πούμε όλα, με όλα! Όπως συμβαίνει πάντα

άλλωστε, δεν αφήνουμε τίποτε για… μετά. Με την πρώτη όλα, όπως τα μαθαίνουμε. Όλα τα διαβάζετε από το Sportime.gr.

Αυτό θα κάνουμε και τώρα. Σας αναφέραμε πριν από λίγο ποια ομάδα κερδίζει το αγώνισμα για την 1η ασυλία. Είναι οριστικό αποτέλεσμα. Σας είπα πως δεν το πολυ-περίμενα. Κι αυτό διότι δεν παίζει πλήρης η μπλε ομάδα. Πλήρης θα είχε μια λογική. Αλλά πλέον κάνει εντύπωση. Θα το δούμε στις οθόνες μας όμως.

Η μπλε ομάδα θα πάει σαν θεατής στο συμβούλιο του νησιού λοιπόν. Αν και με όσα βλέπουμε κι από το τρέιλερ του Survivor μόνο θεατές δεν θα είναι οι παίκτες της. Διότι μετά την ένωση θα έχουν όλοι άποψη για το τι γίνεται στην καλύβα και στην παραλία. Εκεί θα γίνει σούσουρο. Ωραία θα περάσουμε. Η τηλεθέαση πάλι στα καλύτερά της. Εδώ θα είμαστε κι εμείς στο Sportime.gr να σας τα λέμε.

Δείτε τον καυγά που έρχεται

Πριν από το συμβούλιο του Νησιού όμως, εκεί που οι κόκκινοι να πάνε με αναμμένες δάδες, έχουμε αγώνισμα για την ατομική ασυλία. Θα έχει ενδιαφέρον ποιος παίκτες κερδίζει εκεί. Θα είχε πλάκα ας πούμε να βλέπαμε να κερδίζει ο Τριαντάφυλλος ή η Μαριάνθη. Άλλος όμως είναι βασιλιάς στην ατομική ασυλία στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Κόρομι. Θα είναι η 3η που κερδίζει αν δεν κάνω κάποιο μεγάλο λάθος στους υπολογισμούς. Ο Γιώργος Κόρομι έχει βρει τον τρόπο. Άρα δεν είναι από τους παίκτες που θα ψηφιστεί ο Κόρο. Το ενδιαφέρον βέβαια θα είναι ποιον θα υποδείξει. Και η απόφασή του θα εξαρτηθεί από το να θα έχει δύο ή τρεις υποψήφιους η κόκκινη ομάδα.

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός θέλει ξανά τον παικταρά!

Άνοιξε βιομηχανία για αγκαλίτσες!

Απίθανο! Αρκούδα μπαίνει σε τζακούζι για να χαλαρώσει!

από το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα