Survivor 20/5: Απίστευτο! Τραυματίζεται και η Αφροδίτη! (vid)

Survivor 20/5: Είναι δυνατόν; Όσοι λένε πως είναι ένα πραγματικά δύσκολο παιχνίδι μάλλον κάτι ξέρουν. Δεν έφτανε ο τραυματισμός του Χικμέτ, φαίνεται πως θα έχουμε έναν ακόμη. Αυτόν της Αφροδίτης. Αυτό τουλάχιστον φαίνεται στο τρέιλερ του επεισοδίου της Δευτέρας.

Όσοι ασχολούνται με το Survivor έχουν ακόμα στο μυαλό τους τον τραυματισμό του Χικμέτ. Εικόνας που προκάλεσαν ένα μικρό σοκ και σίγουρα δεν μπορείς να τις βγάλεις από το μυαλό σου. Δείτε εδώ το βίντεο με τον

τραυματισμό του Τούρκου παίκτη. Είναι κρίμα για τον Χικμέτ, ο οποίος ήταν ένα από τα φαβορί για να κερδίσει στο τουρκικό Survivor. Δύσκολα θα συνεχίσει πάντως, όπως σας έχουμε ενημερώσει.

Survivor 20/5

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά όμως για το ριάλιτι έχουμε και νέο χτύπημα. Ε τραυματισμό παίκτη. Η μία από τις δύο υποψήφιες παίκτριες προς αποχώρηση η Αφροδίτη τραυματίζεται. Συμπεράσματα από το τρέιλερ δεν μπορούμε να βγάλουμε. Η ίδια δεν έβγαλε τις κραυγές που έβγαλε ο Χικμέτ, όμως δεν μπορούσε να κουνηθεί μετά το πέσιμό της.

Μάθετε τα πάντα για τις στοιχηματικές, όπως η Interwetten, με ένα μόνο κλικ.

Δείτε το τρέιλερ



Δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για την κατάστασή της. Θα μιλήσουμε το απόγευμα με Άγιο Δομίνικο (είναι κι αυτή η διαφορά ώρας) και θα μάθουμε τι συμβαίνει. Η Αφροδίτη είναι αθλήτρια επομένως μπορεί και να το… πρόλαβε, αν είναι κάτι μυϊκό. Πάντως δεν μπορούσε να σηκωθεί μόνη της. Η αφαγία στην άσπρη ομάδα κάνει τα αγωνίσματα επικίνδυνα. Αν και μιλάμε απλώς για την κακιά την ώρα. Ας ελπίσουμε να μην είναι κάτι σοβαρό αυτό που υπέστη η Αφροδίτη Σκαφίδα. Είναι αυτό που όλοι εύχονται. Πρώτα από όλα για την υγεία της ίδιας της Ελληνίδας πρωταθλήτριας. Και εν συνεχεία για να μη χάσει τελείως το ενδιαφέρον του το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Follow Sportime_media
Follow sportime.gr

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ PANINI KAI TOY SPORTIME



The post Survivor 20/5: Απίστευτο! Τραυματίζεται και η Αφροδίτη! (vid) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα