Super League: Το νέο πρόγραμμα και η πιθανή ημερομηνία του τελικού Κυπέλλου!

12:03 1/4/2024 - Πηγή: Sportime

Η αναβολή του ΠΑΟΚΟλυμπιακός, λόγω Conference έφερε αλλαγές στο πρόγραμμα της Super League. Η ημερομηνία που θα γίνει ο τελικός του Κυπέλλου.

To ντέρμπι στη Τούμπα ορίστηκε για την Πρωτομαγιά (Μεγάλη Τετάρτη) με την προϋπόθεση να μην προκριθεί

ούτε ο ΠΑΟΚ, ούτε ο Ολυμπιακός στα ημιτελικά της ευρωπαϊκής διοργάνωσης, αφού τα πρώτα παιχνίδια είναι προγραμματισμένα για τις 2 Μαϊου.

Παράλληλα η προτελευταία αγωνιστική (9η) μετατέθηκε για την Τετάρτη του Πάσχα (8/5). Και εκεί όμως για να διεξαχθεί κανονικά προϋποθέτει αποκλεισμό και των δύο, αφού για τις 9/5 είναι προγραμματισμένοι οι επαναληπτικοί.

Με… αστερίσκο και πάλι το νέο πρόγραμμα της Super League, η οποία επηρεάζει και τον τελικό του Κυπέλλου, που ακόμα ψάχνει το γήπεδο που θα τον φιλοξενήσει.

Εφόσον δεν αλλάξει κάτι με τα παραπάνω, ο τελικός ανάμεσα στον Άρη και στον Παναθηναϊκό θα διεξαχθεί κανονικά στις 18 Μαϊου. Αν προκύψουν νέες αναβολές στη Super League, ενδεχομένως να συμπαρασύρει και την ημερομηνία του τελικού.

Και όπως έχει γράψει το Sportime, μην το «δένετε» για Πανθεσσαλικό. Το πιθανότερο είναι να διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ. Στο Βόλο θα γίνει μόνο κεκλεισμένων, αφού παρά τα όσα δηλώνει ο Αχιλλέας Μπέος δεν θα προλάβουν να γίνουν όλες οι απαραίτητες εργασίες βάσει του νέου Νόμου, για να μπορέσει το θεσσαλικό στάδιο να υποδεχθεί οπαδούς και των δύο ομάδων.

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Super League, Κυπέλλου,Super League, kypellou