Super League: Με τα δεδομένα της ΕΕΑ, πως επηρεάζει το ματς της Τούμπας

Την προσεχή Δευτέρα ανακοίνωσε η Super League πως πρόκειται να εκδικάσει το θέμα πολυιδιοκτησίας του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη. Ένα ζήτημα το οποίο έχει φέρει αρκετές δονήσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Έχουν μπλεχτεί αρκετά μέτωπα και συνεχώς βλέπουμε να ανοίγονται και άλλα θέματα, όπως αυτό με τον Άρειο Πάγο.

Το θέμα είναι πως όλα δείχνουν ότι τα πράγματα δεν είναι

τόσο απλά. Και θα τραβήξει το ζήτημα αυτό, όποια και αν είναι η απόφαση της Δευτέρας από τη Super League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – ΕΕΑ: «Διαψεύδει ο Άρειος Πάγος την παραγγελία»

Επίσης αυτό το οποίο ξεκαθαρίζουν τόσο από τη Λίγκα, όσο όμως και από την ΕΕΑ, είναι πως το πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο θα εκδικάσει σύμφωνα με τα όσα εξέτασε το θέμα και η ΕΕΑ. Δεν θα υπάρξει νέα δίκη και δεν θα είναι μία διαδικασία η οποία θα ξεκινήσει από το μηδέν!

Η εισήγηση της ΕΕΑ δεν μπορεί να αλλάξει και πάνω σε αυτό θα κινηθεί και το πειθαρχικό όργανο της Λίγκας. Αυτό είναι κάτι που δεν αλλάζει και φαίνεται να μην έχει γίνει κατανοητό απ’ όλες τις πλευρές.

Ακριβώς με όποια στοιχεία είχε στα χέρια της και η ΕΕΑ θα πορευτεί η Super League και επί της ουσίας θα είναι η συνέχεια της υπόθεσης.

Στον Ολυμπιακό είναι σε εγρήγορση το νομικό επιτελείο. Αναμένει με ενδιαφέρον την εκδίκαση, με τα στοιχεία να είναι αντράνταχτα όπως λένε και στην ΕΕΑ.

Super League: Επηρεάζεται το ματς στην Τούμπα

Την προσεχή Δευτέρα έχει ανακοινώσει η Λίγκα πως θα ασχοληθεί με την υπόθεση. Στις 23 του μήνα, ημέρα Κυριακή, είναι προγραμματισμένο το παιχνίδι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στην Τούμπα.

Υπάρχει όμως ένα μεγάλο «αν» ενόψει της αναμέτρησης αυτής…

Αυτό έχει να κάνει με την απόφαση που θα πάρει η Λίγκα για το ζήτημα πολυιδιοκτησίας. Διότι με τα δεδομένα που υπάρχουν δεν φαίνεται να μπορεί να αλλάξει η εισήγηση της ΕΕΑ για υποβιβασμό.

Και παρά τη νομοθετική τροπολογία που υπήρξε, η UEFA ήταν ξεκάθαρη πως στα μέσα μίας αγωνιστικής περιόδου οι κανονισμοί δεν αλλάζουν.

Οπότε σε περίπτωση που η Λίγκα επιμείνει σε υποβιβασμό, πως θα μπορέσει να γίνει ο αγώνας ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός…

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Super League: Με τα δεδομένα της ΕΕΑ, πως επηρεάζει το ματς της Τούμπας appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα