Super League Next Day: Η επιρροή του Σανκαρέ, ο killer Δουβίκας και το φιάσκο του Ατρομήτου

Super League Next Day: Τυχαίος δεν είναι. Απόφοιτος των ακαδημιών της Παρί Σ.Ζ. Θα μας πείτε τα «πέτρινα» χρόνια, αλλά δεν παύει η εκπαίδευση να μένει.

Super League Next Day: Ο Γιουνούς Σανκαρέ πήγε για all around καριέρα στο Σαμπιονά μέχρι που μία χρονιά έκρηξης (41 ματς/7 γκολ/4 ασίστ) με την Λιλ έφερε την πρόταση 3,5 μυρίων από την Μπορντό!

Την ομάδα που αντί να αποτελέσει το απόλυτο εφαλτήριο για το restart έμελλε να αποτελέσει

την ταφόπλακά του. Ο Πάουλο Σόουζα δεν γούσταρε το lazy προφίλ του.

Καλοκαίρι του 2019, το club, σύμφωνα με τα λεγόμενα του πρωταγωνιστή, είχε τρεις προτάσεις (Λεγανές, Αλαβές και Σουόνσι), αλλά τελικά έμεινε χωρίς μπάλα για 6 μήνες! «Μου φέρθηκαν λες και ήμουν κανένα σκυλί και με πέταξαν στην γωνία…», η ατάκα του εδώ και δύο εβδομάδες X Factor του Παναθηναϊκού.

Στην πρωτεύουσα του οίνου κατηγορήθηκε πως ήταν αδιάφορος, αργούσε συχνά πυκνά στις προπονήσεις και πως δεν αποτελούσε τον ορισμό του professional. Το σχεδόν 8μηνο της απομόνωσης και της απουσίας ομάδας οδήγησε τον 31χρονο σε ενδοσκόπηση, αναθεώρηση! Εξ ου και η εξορία στην Βουλγαρία.

Εστω και ένα εξάμηνο προτού τον πάρει ο παλιόφιλος Ντρεοσί που τον είχε στην ατζέντα του από τα χρόνια του στη Ρεν. Παναθηναϊκός!

Σανκαρέ, ένας all around παίκτης. Με εκτόπισμα, τεχνική, ηρεμία στην μεταβίβαση και ΓΚΟΛ! Τόσο με τον Ατρόμητο, όσο και με τον Ολυμπιακό. Plus μία ασίστ.

120’, έξι πόντοι από τον κύριο Σανκαρέ που πλέον στην πιο ώριμη ηλικιακή του έκφανση αναζητά την ποδοσφαιρική του Ιθάκη…

UP / ΑΝΤΑΜ ΤΖΑΝΕΤΟΠΟΥΛΟΣ

Πέρασε 1,5 χρόνος στην πόλη της Φθιώτιδας για να πάρουν χαμπάρι την αγωνιστική του αξία! Και αυτή κατόπιν της έλευσης του Μιχάλη Γρηγορίου και της λειψανδρίας στα στόπερ. Ο «Τζάνε» είναι η… μεταγραφή της Λαμίας, 11 σερί 90λεπτα, στα 4 τελευταία εξ αυτών με μηδέν παθητικό.

DOWN / ΠΕΔΡΟ ΜΑΡΤΙΝΣ  

Ξεκάθαρα δεν ήταν η μέρα του προπονητικά και ο Ολυμπιακός το «πλήρωσε», χάνοντας το αήττητο μετά από 21 αγώνες! Μπορεί το κοντέρ να έγραψε 20 τελικές, αλλά τα πρόσωπα 11άδας και η τακτική προσέγγιση των αλλαγών ήταν σκέτη αποτυχία από τον κόοουτς! Οι αλήθειες να λέγονται…

ΩΡΑΙΟΣ Ο «ΝΕΟΣ» / ΤΑΣΟΣ ΔΟΥΒΙΚΑΣ

 Το πακέτο άκρως δελεαστικό! Αθλητικός, με αίσθηση του γκολ και ψυχολογία στο κόκκινο! Ο κύριος που έφυγε νύχτα από την Τρίπολη είναι πλέον ο most upcoming Ελληνας σέντερ φορ. Τα επιτεύγματά του «μιλάνε» μόνα τους: 25 ματς/10 γκολ/3 ασίστ. Δύσκολα πέσει κάτω από το μύριο ο Δήμαρχος…

ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ 

Ατρόμητος! Μία ακόμη χρονιά (η δεύτερη σερί) στο βρόντο. Με λάθος επιλογές σε πρόσωπα στον πάγκο και στο μεταγραφικό κάστινγκ. Η ομάδα ξέμεινε από στόχους από Φεβρουάριο μήνα, ούσα στο -12 από την 6η θέση και έχοντας ήδη αποκλειστεί στον πρώτο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας! Με αλλαγή προπονητή, όπως και πέρυσι! Δίχως να υπάρχει development στο έμψυχο δυναμικό (σ.σ.: πλην της σχετικής προόδου του Μανδά) και με το αφεντικό να ΄χει δηλώσει πως είναι διαθέσιμο για παράδοση-παραλαβή. Ο Ατρόμητος είναι υποχρεωμένος για τρίτο διαδοχικό καλοκαίρι να προχωρήσει σε rebuilding…

Η photo της αγωνιστικής

Το δικό του ξέσπασμα. Με κομβικές επεμβάσεις (σημαντικότερη αυτή στο 90’ στον Μασούρα), ο Σωκράτης Διούδης ήταν (μάλλον) ο κορυφαίος του ντέρμπι για τον νικητή Παναθηναϊκό

1

ΜΟΛΙΣ ΓΚΟΛ ΠΑΘΗΤΙΚΟ, ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ, ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΦΤΑ ΜΑΤΣ ΑΡΙΘΜΕΙ Ο ΤΣΙΦΤΣΗΣ!

Το άρθρο Super League Next Day: Η επιρροή του Σανκαρέ, ο killer Δουβίκας και το φιάσκο του Ατρομήτου εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα