Super League 2 Στοίχημα 24/1 | Λάππας: Δύο άσοι με αξία και ένα διπλό με… βροχή

Πήρε μπρος η μηχανή, τα ματς είναι κάθε τρεις μέρες και προφανώς η έκπληξη – μικρή ή μεγάλη – το φυσικό επακόλουθο.

Super League 2 Στοίχημα 24/1 | Λάππας: Χθες το μεσημέρι στη Λάρισα ήρθε ένα αποτέλεσμα που λίγοι το περίμεναν. Τουλάχιστον με βάσει την εικόνα των ομάδων στα δύο πρώτα ματς. Το διπλό του Διαγόρα στο ARENA παιζόταν σε τιμές κοντά στο 5!

Δεν παιζόταν, αλλά ήρθε, αφού ο Απόλλων Λάρισας

παρουσιάστηκε κακός. Περισσότερο δηλαδή από τους Ροδίτες, οπότε το 0-1 μοιάζει λογικό.

Το βασικό πιάτο της 3ης αγωνιστικής διεξάγεται σήμερα. Φαβορί σε όλα τα ματς. Να δούμε πιο μπορεί να σπάσει.

Θα τα λέμε και θα τα γράφουμε για τη Super League 2. Όταν με το καλό ξεκινήσει η Football League και η Γ’ εθνική, θα υπάρξει ξεχωριστή στοιχηματική στήλη. Ένα-ένα, μην βιαζόμαστε!

Την Τετάρτη δεν πέρασε ο άσος της Ιεράπετρας που έμεινε στη μισή ανατροπή κόντρα στον Καραϊσκάκη. Αν δείτε τα γκολ των Αρτινών… επιπέδου Champions League. Ούτε και το goal/goal στα Τρίκαλα. Ο Γιακουμής κατέβασε τα ρολά…

Super League 2 Στοίχημα 24/1 | Λάππας

Καραϊσκάκης Άρτας – Χανιά: Ανέλπιστο βαθμό πήρε στην Ιεράπετρα. Προηγήθηκε δύο φορές με πανέμορφα γκολ, ισοφαρίστηκε άμεσα και στο δεύτερο μέρος κράτησε τον βαθμό δίχως να απειληθεί ιδιαίτερα. Κόντρα στα Χανιά έχει δύσκολο έργο. Οι Κρητικοί πήραν πόντο στη Λιβαδειά. Προηγήθηκαν, έχασαν πέναλτι για να κλειδώσουν το ματς και στο δεύτερο μέρος δέχθηκαν το γκολ της ισοφάρισης. Το διπλό κινείται στα επίπεδα του 1,60. Η απόδοση είναι καλή, αλλά στην πόλη βρέχει ακατάπαυστα εδώ και μέρες. Προσοχή μέχρι την τελευταία στιγμή.

Παναχαϊκή – ΟΦ Ιεράπετρας: Η ισοπαλία με τα Τρίκαλα έφερε τις πρώτες μουρμούρες, η δεύτερη στη Ρόδο έντονες αντιδράσεις. Η Παναχαϊκή δεν έχει άλλα περιθώρια. Πρέπει να νικήσει και να επανέλθει η ηρεμία. Κατάλληλος αντίπαλος ο ΟΦ Ιεράπετρας. Η ομάδα του Μανώλη Παπαματθαιάκη δεν πήρε ούτε μία νίκη στα δύο εντός με τις ομάδες που θα παλέψει για τη σωτηρία. Ισοπαλία με Διαγόρα, ισοπαλία με Καραϊσκάκη. Δεν βλέπω πως θα βγει αλώβητη από την Αγυιά. Άσος στο 1,50 με αξία στη Novibet.

Εργοτέλης – Λεβαδειακός: Στην πρεμιέρα ο Εργοτέλης ηττήθηκε εντός από τον Ιωνικό. Θα μπορούσε κάλλιστα να έχει πάρει ισοπαλία, έχοντας δύο δοκάρια και τον αντίπαλο γκολκίπερ (Αναγνωστόπουλο) σε καταπληκτική μέρα. Ξεκουράστηκε την Τετάρτη (αναβλήθηκε το ματς με τη Δόξα) και ψάχνει τον πρώτο του βαθμό. Απέναντι στον Λεβαδειακό που μετράει τέσσερις πόντους. Διπλό στην Άρτα και μεσοβδόμαδα ισοπαλία με τα Χανιά εντός. Οριακό φαβορί οι Βοιωτοί. No bet.

Ιωνικός – Τρίκαλα: Μετά το διπλό στο Παγκρήτιο, ο Ιωνικός προσπάθησε να φύγει όρθιος και από τα Πηγάδια. Σε ένα ματς που παίχτηκε ελάχιστα καλό ποδόσφαιρο, δέχθηκε το γκολ της ήττας στο 98′ από την Ξάνθη. Ένα αποτέλεσμα που δεν είναι κακό, αλλά χρίζει άμεσης απάντησης. Τα Τρίκαλα ξεκίνησαν καλά το πρωτάθλημα. Στην Πάτρα πήραν τον βαθμό που άξιζαν, με τον Απόλλωνα Λάρισας μία νίκη και με δόση τύχης. Οι Νικαιώτες στην έδρα τους δεν θέλουν να αφήσουν ούτε τα σπόρια. Τίμιος ο άσος στο 1,65 στη Novibet.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής

Σάββατο 23/1

Απόλλων Λάρισας – Διαγόρας 0-1

Κυριακή 24/1

Καραϊσκάκης Άρτας – Χανιά (14:00)

Παναχαϊκή – ΟΦ Ιεράπετρας (14:00)

Ιωνικός – Τρίκαλα (14:45 ΕΡΤ3)

Εργοτέλης – Λεβαδειακός (14:45)

Ξάνθη – Δόξα Δράμας ΑΝΑΒΟΛΗ

Αν θέλετε περισσότερα προγνωστικά μπορείτε να δείτε με ένα κλικ στο betarades.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ SPORTIMEBET KAI ΔΕΣ ΠΡΩΤΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ SPORTIME

KANE LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ SPORTIME ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΠΡΩΤΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Follow sportime.gr

Magbox. Κάντε δικά σας με ένα κλικ όλα τα αγαπημένα σας περιοδικά.

Το άρθρο Super League 2 Στοίχημα 24/1 | Λάππας: Δύο άσοι με αξία και ένα διπλό με… βροχή εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα