Super League 2 Στοίχημα 20/1 | Λάππας: Άσος στη Ιεράπετρα και γκολ στα Τρίκαλα

Back-2-back πλέον, οι αναμετρήσεις και τόσο κοντά που δεδομένα θα υπάρχουν εκπλήξεις, τόσο στο ξεκίνημα, όσο και στην συνέχεια.

Super League 2 Στοίχημα 20/1 | Λάππας: Πέντε ματς σήμερα για τη Super League 2, δύο ντέρμπι με φόντο τη μάχη της ανόδου και τα υπόλοιπα με τη δική τους ξεχωριστή σημασία.

Με το… δεξί η στήλη στην πρεμιέρα. Βγήκε η ισοπαλία στο Ιεράπετρα – Διαγόρας. Είδαμε και το Παναχαϊκή – Τρίκαλα

στο LIVE, αλλά δεν χρειάστηκε να παίξουμε κάτι.

Θα τα λέμε και θα τα γράφουμε για τη Super League 2. Όταν με το καλό ξεκινήσει η Football League και η Γ’ εθνική, θα υπάρξει ξεχωριστή στοιχηματική στήλη. Ένα-ένα, μην βιαζόμαστε!

Super League 2 Στοίχημα 20/1 | Λάππας

ΟΦ Ιεράπετρας – Καραϊσκάκης Άρτας: Καλό αποτέλεσμα για τον ΟΦΙ στην πρεμιέρα κόντρα στον Διαγόρα (1-1), βάσει εξέλιξης. Βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, σώθηκε στο δοκάρι των Ροδιτών. Στην συνέχεια πίεσε τον αντίπαλο, βρήκε το γκολ της ισοφάρισης και θα μπορούσε να κάνει και την ανατροπή. Σε αντίθεση με τον Καραϊσκάκη που παραδόθηκε αμαχητί απέναντι στον Λεβαδειακό. Κακή εικόνα και δίκαιη ήττα (0-2). Fair το 1,80 του άσου στη Novibet.

Διαγόρας Ρόδου – Παναχαϊκή: Ταξίδεψε στο Ρέθυμνο για ένα δύσκολο παιχνίδι και θα μπορούσε ο Διαγόρας να φύγει με τη νίκη. Προηγήθηκε νωρίς με πέναλτι, είχε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά του, αλλά τον σταμάτησε το δοκάρι. Δέχθηκε την ισοφάριση και γλίτωσε την ήττα. Δύσκολο έργο και σήμερα κόντρα στην πληγωμένη Παναχαϊκή. Το 1-1 με τα Τρίκαλα και ο τρόπος που ήρθε έφεραν ήδη ζόρια στους Πατρινούς. Μεγάλη πίεση για τη νίκη. No bet.

Τρίκαλα – Απόλλων Λάρισας: Ντεμπούτο με ισοπαλία στην Πάτρα για την ομάδα του Απόστολου Χαραλαμπίδη και εξαιρετική εικόνα στο 1-1 με την Παναχαϊκή. Νεανική ομάδα που τρέχει πολύ, αλλά υστερεί σε εμπειρία. Το αντίθετο δηλαδή με τον Απόλλωνα Λάρισας που στην δική του πρεμιέρα έδειξε μαχητικότητα και πείσμα. Βρέθηκε να χάνει από την Ξάνθη, αλλά ισοφάρισε στις καθυστερήσεις με αυτογκόλ. Το αμφίσκορο μοιάζει πιθανό και αξίζει το 2,00 στη Novibet.

Ξάνθη – Ιωνικός: Το ντέρμπι της αγωνιστικής με άρωμα Super League. Η Ξάνθη έχει ένα γεμάτο ρόστερ, αλλά την πάτησε στην πρεμιέρα. Προηγήθηκε νωρίς απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας, δεν βρήκε δεύτερο γκολ, έκατσε σε αυτό και ο Αυστραλός κόουτς έβαλε το… χεράκι του. Οπισθοχώρηση και ισοφάριση στις καθυστερήσεις με αυτογκόλ. Σε ίδιο μοτίβο κινήθηκε και ο Ιωνικός. Γκολ με το καλημέρα στο Παγκρήτιο, στην επανάληψη τα δύο δοκάρια και ο Αναγνωστόπουλος με τις επεμβάσεις του, του χάρισαν τη νίκη. No bet.

Λεβαδειακός – Χανιά: Πέρασε αέρα ο Λεβαδειακός από την Άρτα με 2-0, χωρίς να συναντήσει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Τώρα είναι τα σκούρα. Τα Χανιά βέβαια, δεν έχουν ακόμα επίσημο ματς στα πόδια τους, αφού αναβλήθηκε το ματς της πρεμιέρας με τη Δόξα Δράμας. Οπότε, μακριά και αγαπημένοι.

Αν θέλετε περισσότερα προγνωστικά μπορείτε να δείτε με ένα κλικ στο betarades.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ SPORTIMEBET KAI ΔΕΣ ΠΡΩΤΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ SPORTIME

KANE LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ SPORTIME ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΠΡΩΤΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Follow sportime.gr

Magbox. Κάντε δικά σας με ένα κλικ όλα τα αγαπημένα σας περιοδικά.

Το άρθρο Super League 2 Στοίχημα 20/1 | Λάππας: Άσος στη Ιεράπετρα και γκολ στα Τρίκαλα εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα