Super League 2 Στοίχημα 16/1 | Λάππας: Μία ισοπαλία και ένα στο LIVE στην πρεμιέρα

Κάλλιο αργά, παρά ποτέ… Κάποια στιγμή θα ξεκινούσε η Super League 2, οι λοιμωξιολόγοι έκαναν τα αδύνατα-δυνατά για να την καθυστερήσουν όσο το δυνατόν γίνεται. Τα κατάφεραν…

Super League 2 Στοίχημα 16/1 | Λάππας: Πρεμιέρα λοιπόν, σήμερα. Μετά από πολύ καιρό, για την ακρίβεια έπειτα από 10 μήνες και πάλι εδώ.

Θα τα λέμε και θα τα γράφουμε για τη Super League 2. Όταν

με το καλό ξεκινήσει η Football League και η Γ’ εθνική, θα υπάρξει ξεχωριστή στοιχηματική στήλη. Ένα-ένα, μην βιαζόμαστε!

Με 12 ομάδες και φέτος, όπως πέρσι δηλαδή. Δεύτερη σεζόν για τη νεοσύσταση κατηγορία, έπειτα από την περιβόητη αναδιάρθρωση.

Βάσει προκήρυξης, οι πρώτοι 6 πάνε στα play off, οι υπόλοιποι 6 θα πάνε στα play out. Πιθανότατα, όμως, δεν θα προλάβουν οι ομάδες να φτάσουν μέχρι τα μπαράζ.

Ο πρωταθλητής ανεβαίνει απευθείας στη Super League 1 και ο δεύτερος παίζει διπλούς αγώνες μπαράζ για προβιβασμό με τον 13ο της Super League. Oι 2 τελευταίοι θα υποβιβαστούν απευθείας στη Football League.

New entry στη 12άδα του πρωταθλήματος η Ξάνθη (υποβιβάστηκε από τα μπαράζ με τον Απόλλωνα Σμύρνης), τα Τρίκαλα και ο Ιωνικός (οι δύο πρώτοι της Football League), ο Διαγόρας Ρόδου (πήρε τη θέση του Πλατανιά που δεν δήλωσε συμμετοχή) και ο ΟΦ Ιεράπετρας (πήρε τη θέση του Πανιωνίου που δεν δήλωσε συμμετοχή).

Πάμε στα ματς της πρεμιέρας. Πέντε θα διεξαχθούν, όχι έξι. Η Δόξα Δράμας δεν έχει πιστοποιητικό συμμετοχής από την ΕΕΑ και προς το παρών δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Την Πέμπτη 21/1 θα μάθουμε το μέλλον της.

Super League 2 Στοίχημα 16/1 | Λάππας

Καραϊσκάκης Άρτας – Λεβαδειακός: Την περσινή σεζόν είχε μία αξιόλογη πορεία ο Καραϊσκάκης και τερμάτισε στην 5η θέση. Όλα άλλαξαν φέτος. Σαφώς αποδυναμωμένος με τεχνικό δίδυμο στον πάγκο (Δημήτρης Μπέλας, Βασίλης Αργυρίου). Δεν υπάρχει εμπειρία, ούτε στον πάγκο, ούτε στο ρόστερ. Ο Λεβαδειακός είναι από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο και θα μπορούσε μάλιστα να το πετύχει και πέρσι, αν διεξάγονταν τα πλέι οφ. Ο Σωτήρης Αντωνίου παρέμεινε στον πάγκο, το ρόστερ είναι αξιόμαχο και οι Βοιωτοί είναι το φαβορί. Το διπλό έχει πέσει κάτω από 1,70 και δεν αξίζει.

ΟΦ Ιεράπετρας – Διαγόρας Ρόδου: Από το παράθυρο βρέθηκε στη Super League 2. Ιστορική στιγμή για την ομάδα του Λασιθίου που θα συμμετάσχει για πρώτη φορά σε επαγγελματική κατηγορία. Ο Μανώλης Παπαματθαιάκης ανέλαβε την ομάδα με στόχο την παραμονή της και ρόστερ με κενά. Αντίπαλος, η δεύτερη ομάδα που δεν… προβλεπόταν να ανέβει στην κατηγορία, αλλά και αυτή εκμεταλλεύτηκε το «δώρο» του Πλατανιά. Ο Σάκης Θεοδοσιάδης στο τιμόνι της ομάδας από το καλοκαίρι, με εμπειρίες από την κατηγορία και αξιόμαχο έμψυχο δυναμικό. Πρώτο σημείο η ισοπαλία σε τιμές κοντά στο 3,10 στη Novibet.

Παναχαϊκή – Τρίκαλα: Το ντέρμπι της πρεμιέρας, τουλάχιστον από πλευράς ονομάτων. Στο γήπεδο θα δείξει… Η Παναχαϊκή είναι από τις ομάδες που έχουν βάλει ψηλά τον πήχη. Προετοιμασία με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, εικόνα που δεν άρεσε στα φιλικά προετοιμασίας και πρόσληψη του πολύπειρου Νίκου Παπαδόπουλου. Πλιάτσικας και Αραβίδης τα ηχηρά ονόματα που αποκτήθηκαν και μένει να δούμε αν θα κάνουν τη διαφορά. Έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στα Τρίκαλα. Νεανική ομάδα με τον Απόστολο Χαραλαμπίδη στον πάγκο. Ο άσος έχει πάρει την κατιούσα, από το 1,90 στο 1,70. Και επειδή είναι τηλεοπτικό, αξίζει να περιμένουμε να ανέβει, μέχρι το ημίχρονο.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής

Σάββατο 16 Ιανουαρίου

Καραϊσκάκης Άρτας – Λεβαδειακός (14:45, Δημοτικό Στάδιο Αγιών Αναργύρων)

ΟΦ Ιεράπετρας – Διαγόρας (14:45, Βουζουνεράκειο)

Χανιά – Δόξα Δράμας (14:45, Γήπεδο Περιβολίων) αναβλήθηκε

Παναχαϊκή – Τρίκαλα (14:45, Γήπεδο Αγυιάς, ΕΡΤ3)

Κυριακή 17 Ιανουαρίου

Εργοτέλης – Ιωνικός (14:00, Παγκρήτιο Στάδιο)

Απόλλων Λάρισας – Ξάνθη (14:45, ΕΡΤ3, AEL FC Arena)

Αν θέλετε περισσότερα προγνωστικά μπορείτε να δείτε με ένα κλικ στο betarades.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ SPORTIMEBET KAI ΔΕΣ ΠΡΩΤΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ SPORTIME

KANE LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ SPORTIME ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΠΡΩΤΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Follow sportime.gr

Το άρθρο Super League 2 Στοίχημα 16/1 | Λάππας: Μία ισοπαλία και ένα στο LIVE στην πρεμιέρα εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα