Super League 2: Μόνο με μπάλα οι δύο τελευταίες δόσεις από την ΕΡΤ

Ό,τι πήραν, πήραν οι ομάδες της Super League 2 από τα τηλεοπτικά τους δικαιώματα, καθώς δεν πρόκειται να καταβληθούν οι δύο τελευταίες δόσεις, αν δεν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα.

Η ΕΡΤ δεν πρόκειται να πληρώσει χωρίς να δείξει αγώνες και οι ΠΑΕ της Super League 2 δεν μπορούν να ελπίζουν ότι θα λάβουν τα υπόλοιπα χρήματα, έστω και υπό τύπον επιχορήγησης για τη ζημία που έχουν υποστεί με την αναστολή κάθε αγωνιστικής δράσης.

Για ΠΑΣ και Λεβαδειακό, που είχαν τα υψηλότερα

συμβόλαια στην κατηγορία, η απώλεια εσόδων ξεπερνά τα 200.000 ευρώ από τα 750.000 που δικαιούνταν.

Από εκεί και πέρα στο χθεσινό Δ.Σ. οι περισσότερες ομάδες δεν φάνηκαν διατεθειμένες να συνεχιστεί το πρωτάθλημα, αφού τα τηλεοπτικά έσοδα γι’ αυτές αναλογικά με τα έξοδα μετακινήσεων, δεν κάνουν ιδιαίτερη διάφορα στα… ταμεία τους.

Έτσι το σενάριο που προκρίθηκε εν πρώτοις, ήταν αυτό της αναδιάρθρωσης, αλλά το να επιμένουν κάποιοι για 18 ομάδες στη Super League 1 είναι ουτοπικό, η δε NOVA ξεκαθάρισε ότι η ίδια δεν επιθυμεί πρωτάθλημα ούτε καν με 14, αλλά θα προτιμούσε με 12, αφού η αγορά δεν μπορεί να στηρίξει πολλές ομάδες, πόσο μάλλον τώρα που ο κορωνοϊός έχει σταματήσει κάθε δραστηριότητα και η επιστροφή στην κανονικότητα θα είναι με αργούς ρυθμούς.

Ο κ. Χριστοβασίλης στη δικιά του τοποθέτηση έδειξε ότι δεν έχει πρόβλημα είτε σταματήσει το πρωτάθλημα είτε αποφασιστεί να συνεχιστεί και θα στηρίξει ό,τι αποφασίσει η πλειοψηφία.

Ούτως ή άλλως η άνοδος του ΠΑΣ δεν μπορεί να αμφισβητηθεί ακόμα και αν το πρωτάθλημα ολοκληρωθεί.

ΠΗΓΗ: super-fm.gr

The post Super League 2: Μόνο με μπάλα οι δύο τελευταίες δόσεις από την ΕΡΤ appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα