Super League 2: Αίτημα για ατομικές προπονήσεις αλά Super League 1

16:39 1/5/2020 - Πηγή: Sportime
Την προσεχή Δευτέρα θα γίνει ΔΣ ανάμεσα σε όλα τα μέλη της Super League 2

Ανήμερα της Πρωτομαγιάς πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη η επταμελής Επιτροπή, που αποτελείται από Απόλλωνα Σμύρνης, Λεβαδειακό, ΠΑΣ Γιάννινα, Χανιά, Τρίκαλα, Ιάλυσο και τον πρόεδρο της Super League 2, Λεωνίδα Λεουτσάκο.

Αποφασίστηκε να διεξαχθεί Διοικητικό Συμβούλιο (δια

τηλεδιασκέψεως) στις 14:00 την πρώτη μέρα της νέας εβδομάδας με τη συμμετοχή όλων των ομάδων κι όχι μόνο με την παρουσία της συγκεκριμένης Επιτροπής.

Σκοπός του θα είναι να αποφασιστεί αν οι σύλλογοι θέλουν επανέναρξη των ατομικών προπονήσεων.

Σε περίπτωση που η ψηφοφορία οδηγήσει στο «ναι», τότε θα σταλεί σχετικό αίτημα στον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Επίσης, στο… τραπέζι θα πέσουν κι άλλα θέματα, όπως αυτό της αδειοδότησης.

Αυγενάκης: «Νωρίς να μιλάμε για επανέναρξη της Super League στις 15 Ιουνίου»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Σε μια περίοδο που η υγεία των συνανθρώπων μας αποτελεί μέγιστη προτεραιότητα της καθημερινότητάς μας, η Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας Super League 2Football League, αναδεικνύει τη σημασία της εθελοντικής αιμοδοσίας και στηρίζει την εκστρατεία ευαισθητοποίησης και την πρωτοβουλία του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού. Το ποδόσφαιρο οφείλει να είναι πρωτοπόρος στην κοινωνία και καλούμε όλους τους φιλάθλους να συμμετέχουν στις εθελοντικές αιμοδοσίες που οργανώνονται στις πόλεις από όλους τους φορείς και από τις ομάδες τους. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας και μην ξεχνάτε: “Λίγες σταγόνες αίματος σώζουν ζωές”.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Super League 2 Football League (@sl2fl_gr) στις 31 Μάρ, 2020 στις 3:32 πμ PDT

The post Super League 2: Αίτημα για ατομικές προπονήσεις αλά Super League 1 appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα