Super League 2 / Football League: Οι… πρώτες εκλογές την Παρασκευή (24/7)

Εξελίξεις στην Ένωση της δεύτερης και τρίτης τη τάξει κατηγορίας στην Ελλάδα.

Η λίγκα έχει ενημερώσει πως το μεσημέρι της Παρασκευής 24 Ιουλίου θα γίνουν οι εκλογές στη Super League 2 / Football League.

Με σκοπό την ανάδειξη προέδρου, δύο αντιπροέδρων και τριών εκπροσώπων της Football League

στο διοικητικό συμβούλιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σας γνωστοποιούμε ότι την Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020, στις 13:30, στα γραφεία της Ένωσης (Θεμιστοκλέους 42, 4ος όροφος) θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης με θέματα Ημερησίας Διάταξης τα εξής:

* Συγκρότηση Δ.Σ. σε σώμα
* Εκλογή προέδρου Δ.Σ
* Εκλογή Α’ και Β’ αντιπροέδρων

Στις 12:00 στον ίδιο χώρο θα προηγηθεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Β’ Εθνικής Κατηγορίας Football League με θέμα ημερησίας διάταξης:

Εκλογή τριών (3) εκπροσώπων στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β’ Εθνικής Κατηγορίας».

Ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτές θα έχουν καθαρά τυπικό χαρακτήρα και όχι ουσιαστικό.

Η θητεία του τωρινού ΔΣ έχει λήξει και η Ένωση δεν μπορεί να παραμένει ακέφαλη, τουλάχιστον μέχρι τον Σεπτέμβρη, οπότε και θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Έτσι, οι εκλογές της Παρασκευής (24/7) θα γίνουν, προκειμένου το νέο ΔΣ να θητεύσει για λίγο χρονικό διάστημα και να πάρει αποφάσεις, μετά την οριστικοποίηση της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών από την εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ.

Έπειτα, μέσα στον Σεπτέμβρη θα γίνουν νέες αρχαιρεσίες και θα αναδειχθεί το νέο διοικητικό συμβούλιο ενόψει της έναρξης της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

Εξάλλου, είναι απαραίτητο στην δεύτερη εκλογική διαδικασία να συμμετάσχουν οι 8 ΠΑΕ που προβιβάστηκαν από τη Γ’ εθνική και θα πάρουν μέρος στη νέα κατηγορία που θα σχηματιστεί, την ενιαία Β’ εθνική των δύο ομίλων.

ΑΣ Ρόδος, Πανσερραϊκός, Αλμωπός Αριδαίας, Αστέρας Βλαχιώτη, Καλλιθέα, ΑΕΠ Κοζάνης, Πιερικός και ΑΟ Επισκοπής θα έχουν συσταθεί σε ΠΑΕ μέχρι τότε και θα έχουν δικαίωμα ψήφου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Facebook page… #socialmedia #sl2fl #superleague2 #footballleague #followus

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Super League 2 Football League (@sl2fl_gr) στις 14 Ιούλ, 2020 στις 12:13 πμ PDT

Το άρθρο Super League 2 / Football League: Οι… πρώτες εκλογές την Παρασκευή (24/7) εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα