Super League 1: Δυσαρέσκεια για την εταιρεία του VAR

Το VAR έκανε πρεμιέρα το περασμένο σαββατοκύριακο (24-25/8), αλλά στη Super League 1 εκφράζουν πολλά παράπονα από την εταιρεία που είναι υπεύθυνη για την τεχνική υποδομή και τη διάθεση του τεχνολογικού εξοπλισμού που χρησιμοποιείται για την εφαρμογή του VAR.

Στη διοργανώτρια αρχή υποστηρίζουν ότι δεν ενημερώθηκαν ποτέ για το γεγονός ότι η εταιρεία είχε στη διάθεσή της επαρκή

αριθμό οχημάτων για τις ανάγκες του VAR, αλλά αρχικά υπήρχε ενημερώσει πως τα βαν δεν επαρκούν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έλεγχος διαιτησίας: Tα στραva(r) και τα ανάποδα της πρεμιέρας!

Και αυτό είχε ως αποτέλεσμα, η λίγκα να προχωρήσει σε αλλαγές στο πρόγραμμα των αγώνων που όπως τελικά φάνηκε ήταν αχρείαστες.

Στη Super League 1 υποστηρίζουν ότι, παρά το γεγονός ότι δεν έχει κάποια ευθύνη για την λειτουργία του VAR, θέλοντας να διευκολύνει την εφαρμογή του από την 1η αγωνιστική, προέβη σε αλλαγές του προγράμματος των αγώνων.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι ίδιες οι ομάδες να αναγκαστούν να αλλάξουν τον προγραμματισμό τους και η λίγκα να δεχτεί από τη φίλαθλη κοινή γνώμη και τα ΜΜΕ αρνητική κριτική για τις αλλαγές αυτές στο πρόγραμμα.

Αυτό το έλλειμμα ενημέρωσης από πλευράς της υπεύθυνης εταιρείας προκαλεί την έντονη ενόχληση της Super League 1, διότι η διοργανώτρια προέβη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να διευκολύνει ακόμα και τη μετακίνηση van από το ένα γήπεδο στο άλλο.

Αλλάζοντας τις ώρες διεξαγωγής αγώνων, αιτούμενη αστυνομική συνοδεία του van, αλλά και λαμβάνοντας όλες τις απαραίτητες οργανωτικές πρωτοβουλίες για την απρόσκοπτη υλοποίηση της διαδικασίας.

Ζήσε το πιο καυτό καλοκαίρι της ζωής σου. Απόκτησε σήμερα το MINI που πάντα ήθελες με όφελος έως €5.000 και προνομιακό επιτόκιο 2,9%* με το πρόγραμμα ALL IN MINI στη Σπανός ΑΕ. Μην αργείς. Οι MINI HOT DAYS διαρκούν για λίγες ημέρες και ισχύουν για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαρ

The post Super League 1: Δυσαρέσκεια για την εταιρεία του VAR appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα