Stoiximan Super League νέα (2/1): Μεταγραφικός οργασμός στον Πανσερραϊκό – Πήρε παίκτη η Κηφισιά και το ξεκόβει για Καρλίτος η Λαμία

22:25 2/1/2024 - Πηγή: Sportime

Stoiximan Super League νέα (28/12): Πανσερραϊκός και Κηφισιά δείχνουν καλά αντανακλαστικά. Πήρε θέση για Καρλίτος η Λαμία.

Πανσερραϊκός: «Χτυπάει» σε όλα τα μέτωπα

Αρκετά δραστήριος είναι ο Πανσερραϊκός στο ξεκίνημα αυτής της μεταγραφικής περιόδου. Ήδη έχει κάνει δύο προσθήκες. Ο Αμρ Ουάρντα άνοιξε τον χορό και ο Γέφτε Μπετανκόρ ήταν ο επόμενος. Η προσθήκη του φορ ήταν δεδομένη και οι Σερραίοι ποντάρουν πως σε αυτούς ο Ισπανός θα ξαναβρεί τον εαυτό του. Εδώ και 1,5 χρόνο σκόραρε με μεγάλη δυσκολία. Επόμενη κίνηση; Σίγουρα θα αποκτηθεί στόπερ. Η καψούρα του Πάμπλο Γκαρσία είναι ο Απόστολος Διαμαντής και οι εξελίξεις τρέχουν. Ανοιχτό το να γίνει άλλη μία προσθήκη.

Κηφισιά: Δικός της ο Σολόα

Την αρχή μεταγραφικά την έκανε ο Βίκτωρ Κλωναρίδης και η Κηφισιά έκανε δικό της και τον Φακούντο Σολόα. Το κενό στη μεσαία γραμμή ήταν εμφανέστατο και οι άνθρωποι του κλαμπ επέλεξαν να κινηθούν για έναν παίκτη με τη μορφή δανεισμού. Ο Αργεντινός, μάλιστα, δεν έχει παραστάσεις από την Ευρώπη. Αυτή είναι η πρώτη φορά που περνά την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Η Ατλέτικο Ραφαέλα ενημέρωσε πως τον παραχωρεί έχοντας προηγουμένως υπογράψει μαζί του συμβόλαιο έως τον Δεκέμβριο του 2026.

Λαμία: Καπνός χωρίς φωτιά για Καρλίτος

Δεν περιμέναμε να τον δούμε στη Λαμία για να διαπιστώσουμε τη σχέση του Καρλίτος με τα αντίπαλα δίχτυα. Απλώς επιβεβαιώνει και σε ομάδα αυτού του βεληνεκούς πως μπορεί να τα «κολλάει». Ο Ισπανός, όμως, δημιουργεί κιόλας στους «κυανόλευκους» και κάπως έτσι σε 15 αγώνες έχει πέντε τέρματα και τρεις ασίστ. Είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Λαμίας και με τις εμφανίσεις του είναι λογικό να προσελκύει αρκετά βλέμματα πάνω του. Διετές είναι το συμβόλαιό του. Επομένως, όποιος τον θέλει, θα πρέπει πρώτα να χτυπήσει την πόρτα των Φθιωτών. Φρόντισαν να το ξεκαθαρίσουν και οι ίδιοι με μία σπόντα. Ο Καρλίτος λόγω ενός τραυματισμού θα χάσει τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, πρόταση στα γραφεία της ΠΑΕ δεν υπάρχει. Όσον αφορά τα μεταγραφικά, το βάρος πέφτει κυρίως στις αποδεσμεύσεις.

Stoiximan Super League νέα (1/2): Αυτά ήταν τα σημαντικότερα νέα της ημέρας.

Αντώνης Τσιράκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα