Premier League: «Ετοιμάζουν περικοπές μέχρι και 50% των μισθών»

Περικοπές μισθών μέχρι και 50% αναμένεται να ζητήσουν οι ομάδες της Premier League από τους παίκτες, όπως αναφέρει η εφημερίδα «The Telegraph».

Ο κορονοϊός έχει χτυπήσει την παγκόσμια οικονομία, αλλά και τον κόσμο του ποδοσφαίρου. Η διακοπή των πρωταθλημάτων, έφερε μεγάλη οικονομική «χασούρα» στις ομάδες και αναμένεται να πάρουν αποφάσεις σχετικά με τους μισθούς των παικτών.

Κάτι τέτοιο θα συμβεί

και στην Premier League, καθώς όπως αναφέρει η «The Telegraph», οι ομάδες αναμένεται να ζητήσουν μειώσεις μισθών που θα φτάσουν μέχρι και το 50%.

«Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να δώσουν χείρα βοηθείας και να αποτελέσουν μέρος της λύσης», ήταν τα λόγια κορυφαίου στελέχους αγγλικής ομάδας, ενώ Πρέμιερ Λιγκ και η Ομοσπονδία κατακρίνουν ανοιχτά την Ένωση των Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών και ζητούν να δεχθούν τις περικοπές οι ποδοσφαιριστές, αλλά και να μειώσουν τις αποδοχές τους για όσο καιρό διαρκεί η κρίση.

Η PFA (Ένωση των Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών), με ανακοίνωσή της, εξήγησε ότι θα υπάρξει έκτακτη σύσκεψη με Premier League και EFL (English Football League) για να διαμορφωθεί ένα κοινό πλάνο για την συνέχεια, με τις περικοπές να αγγίζουν και τις υπόλοιπες επαγγελματικές κατηγορίες του αγγλικού ποδοσφαίρου.

The post Premier League: «Ετοιμάζουν περικοπές μέχρι και 50% των μισθών» appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα