Power of Love 8/4: Νέος παίκτης και… επιστρoφή Σαντριά;

17:26 8/4/2019 - Πηγή: Sportime

Power of Love 8/4: Νέος παίκτης λοιπόν στο παιχνίδι. Με εντυπωσιακή είσοδο θα λέγαμε κιόλας, αφού έδειξε να έχει ξεκάθαρο στόχο. Αυτός δεν είναι άλλος από τη Ρένια. Γενικώς έκανε αμέσως… κλικ με την είσοδό του στο σπίτι της αγάπης.

Ο Νοντάρης Αραπίδης λοιπόν είναι ο νέος παίκτης του Power of Love, ο οποίος έκανε την πρώτη του εμφάνιση

στο σπίτι της αγάπης. Έτσι συστήθηκε:

«Είμαι 23 χρονών και είμαι Ιχθύς. Ασχολούμαι με το εμπόριο ψαριών. Ήρθα στο Power of Love για την εμπειρία, αλλά δεν θέλω να μου κάνετε ερωτήσεις που τις κάνετε σε όλους. Να με ρωτήσετε κάτι πιο ωραίο και ενδιαφέρον», δήλωσε ο νέος παίκτης.

Στη συνέχεια μάλιστα ξεκαθάρισε πως μπήκε στο παιχνίδι προκειμένου να δείξει το ενδιαφέρον του σε μία μελαχρινή παίκτρια η οποία κι έχει ξεχωρίσει για εκείνον.

Power of Love 8/4

Φυσικά αυτή η κοπέλα δεν είναι άλλη από τη Ρένια. Η τελευταία αποκάλυψε μάλιστα τι της είπε ο νέος παίκτης στο αυτί όταν μπήκε: «Ήρθα για σένα», ήταν η ατάκα του. Σύμφωνα με πληροφορίες μας βέβαια, θα… παίξει κόκκινο δωμάτιο με μία ακόμη παίκτρια. Όχι μόνο με τη Ρένια.

Στο μεταξύ είχαμε και νέες εξελίξεις σε ότι αφορά τα όσα έγιναν ανάμεσα σε Νέρτζη, Ρεγγίνα και Παύλο. Φαίνεται πως η συγγνώμη της πρώτης ρίχνει τους τόνους και καλύπτει τη Ρεγγίνα.

Δείτε το βίντεο

Η πλάκα είναι βέβαια πως οι fans του ριάλιτι του ΣΚΑΪ έριξαν… γλέντι στα social media με το παρακάτω στιγμιότυπο. Δήθεν μου τάχα πως ο Παύλος χώρισε τον Τζόνι από την Νέρτζι για να είναι μόνος του μαζί του (sic).

Σύντομα θας σας έχουμε πληροφορίες με το θέμα που συζητιέται συνεχώς για το σπίτι της αγάπης. Τι αφορά; Το αν επιστρέφει ή όχι ο Βασίλης Σαντριάς. Είναι το θέμα που επικρατεί στα forum. Πολύς κόσμος πάντως τον θέλει πίσω, μετά τις αποκαλύψεις και την επίθεση που είχε κάνει στους πρώην συμπαίκτες του.

Power of Love 8/4

The post Power of Love 8/4: Νέος παίκτης και… επιστρoφή Σαντριά; appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα