PAOK TV: «Πληρώστε και θα το ξεχάσουμε»

Τις απαραίτητες συστάσεις ενόψει της συνέχειας των αγώνων του ΠΑΟΚ, έκανε η ΠΑΕ και το PAOK TV με επίσημη επιστολή τους. Τονίζοντας πως ο αγώνας ΠΑΟΚ-Άρης μεταδόθηκε παράνομα από διάφορα καταστήματα και θα προχωρήσουν σε νόμιμες διαδικασίες.

Σε περίπτωση όμως που έστω και ετεροχρονισμένα προβούν τα καταστήματα αυτά σε αγορά ετήσιας συνδρομής του PAOK TV, τότε θα

θεωρηθεί λήξαν το συμβάν.

Αναλυτικά η επιστολή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – ΠΑΟΚ: Αγωνίστηκε μετά από μήνες ο Βιεϊρίνια!

«Λάβαμε γνώση ότι από την επιχείρησή σας μεταδόθηκε την Κυριακή 22.09.2019 ο αγώνας ΠΑΟΚ – Άρης χωρίς να έχετε αγοράσει επαγγελματική συνδρομή, που σας επιτρέπει να προβάλλετε στο χώρο σας τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας μέσω του PAOK TV, το οποίο έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης αυτών.

Αντιλαμβάνεστε ελπίζουμε ότι αυτή σας η ενέργεια συνιστά παράβαση των όρων χρήσης της πλατφόρμας μετάδοσης και δημιουργεί συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού με τους λοιπούς επιχειρηματίες που αγόρασαν επαγγελματική συνδρομή.

Λαμβάνοντας υπόψιν πως είναι η πρώτη φορά που διαπιστώνουμε παραβίαση των όρων χρήσης της πλατφόρμας από μέρους σας, σας καλούμε να προβείτε σε αγορά ετήσιας συνδρομής έστω και ετεροχρονισμένα. Στη περίπτωση αυτή θα θεωρήσουμε ως μη γενόμενη την ως άνω ενέργειά σας.

Σε αντίθεση περίπτωση επιφυλασσόμαστε για την άσκηση όλων των νομικών δικαιωμάτων της ΠΑΕ και του PAOK TV εναντίον της επιχείρησής σας.

Εκ μέρους της ΠΑΕ και του PAOK TV».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post PAOK TV: «Πληρώστε και θα το ξεχάσουμε» appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα