Original για αποφυλάκιση Κορκονέα (pic)

Το πέταλο της Original 21 έστειλε μήνυμα για την αποφυλάκιση του Επαμεινώνδα Κορκονέα.

Ο αστυνομικός που σκότωσε το 2008 τον 15χρονο Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο αποφυλακίστηκε χθες σκανδαλωδώς με τον νέο πειθαρχικό κώδικα μετά από απόφαση του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου Λαμίας, με τους φιλάθλους της Ένωσης να αναρτούν πανό στο «κιτρινόμαυρο» πέταλο.

«Το κράτος σκοτώνει και μετά αθωώνει», αναφέρει το πανό των οπαδών της ΑΕΚ, οι οποίοι

και έστειλαν ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς όλους για την αποφυλάκιση του Κορκονέα.

Δείτε τη χαρακτηριστική φωτογραφία από την Original:

ΑΕΚ: Η ενδεκάδα με την Μπασακσεχίρ

Πρόβα τζενεράλε για την ΑΕΚ είναι το φιλικό με την Μπασακσεχίρ στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη (31/7) εν όψει των πρώτων της επίσημων αγώνων για το Europa League.

Οι Τούρκοι είναι μια αρκετά δυνατή ομάδα. Θα τους ξαναδούμε σύντομα, μάλιστα, απέναντι σε ελληνικό σύνολο, αφού θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό στον 3ο προκριματικό του Champions League.

Δεν προχωρά σε πολλές εκπλήξεις ο Μιγκέλ Καρντόσο. Αντιθέτως, θα λέγαμε πως σε μεγάλο βαθμό κάνει μία πρόβα για την ενδεκάδα που θα παρατάξει σε λίγες μέρες.

Η ΑΕΚ κατεβαίνει με τους εξής: Μπάρκας, Παουλίνιο, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Λόπες, Σιμάο, Σμόες, Βέρντε, Ζεράλδες, Μάνταλος Κλωναρίδης.

Στα αξιοσημείωτα πως ο Κλωναρίδης θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης. Ήταν κάτι που ακουγόταν έντονα πως το σκέφτεται ο Καρντόσο και τώρα θα το δούμε και στην πράξη. Υπενθυμίζεται πως ο Ολιβέιρα δεν είναι απόλυτα έτοιμος. Φυσικά για τη συγκεκριμένη θέση εν όψει των επίσημων αγώνων υπάρχει και ο Λιβάια.

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

The post Original για αποφυλάκιση Κορκονέα (pic) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα