Open – Κόκκινο Ποτάμι: Δεν θα πιστέψετε τα νούμερα τηλεθέασης

18:23 2/6/2020 - Πηγή: Sportime
Το Κόκκινο Ποτάμι επέστρεψε μετά από αρκετό καιρό στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και οι άνθρωποι του Open τρίβουν τα χέρια τους. 

Ύστερα από δύο μήνες παύσης, λόγω του κορονοϊού, το Κόκκινο Ποτάμι, η δραματική ιστορικού περιεχομένου σε σκηνοθεσία Μανούσου Μανουσάκη επέστρεψε με δραματικές εξελίξεις και το κοινό αγκάλιασε και πάλι τη σειρά.

Τον μήνα Μάϊο «Το Κόκκινο Ποτάμι» σημείωσε πρωτιά στους πίνακες τηλεθέασης με μέσο όρο 17,1% στο δυναμικό κοινό 18-54 ετών. Πρωτιά κατέγραψε και στο γυναικείο κοινό 18-54 ετών με μέσο όρο 18,6%. Νούμερα που κάνουν το Open να τρίβει τα χέρια του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

«Κοντοζυγώνει η μέρα που θα με παρακαλάς να σε σώσω και εσένα και τον γιό σου». -Ο Βαλής τα ξέρει όλα. -Τι θα κάνει η Ιφιγένεια; #sneakpreview απο το ΝΕΟ συγκλονιστικό επεισόδιο #kokkinopotami ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 21:00 στο #opentv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Κόκκινο Ποτάμι (@kokkino_potami) στις 31 Μάι, 2020 στις 1:24 πμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

H MEΓΑΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΦΤΑΣΕ Πέρασε καιρός. Πέρασαν πολλά. Η Ιφιγένεια ήξερε πως ο Μίλτος δεν ζει. Όμως ήρθε η στιγμή να συναντηθούν ξανά. #kokkinopotami Οι εξελίξεις καθηλώνουν. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 21:00 στο #opentv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Κόκκινο Ποτάμι (@kokkino_potami) στις 29 Μάι, 2020 στις 8:16 πμ PDT

Το άρθρο Open – Κόκκινο Ποτάμι: Δεν θα πιστέψετε τα νούμερα τηλεθέασης εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα