O Aυγενάκης… κάρφωσε την ΕΟΚ

Σαφή προειδοποίηση προς τους παράγοντες να σεβαστούν τους θεσμούς αλλά και… καρφιά εναντίον της ΕΟΚ ήταν το μενού που επιφύλλαξε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Κι ολ’ αυτά στο πλαίσιο της ετήσιας σύσκεψη της Euroleague με θέμα «ασφάλεια γηπέδων και πρόληψη – αντιμετώπιση της

βίας», εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματός της, αλλά και του Eurocup.

Την  Ευρωλίγκα, η οποία παρουσίασε και τον νέο κώδικα συμπεριφορών στα κλειστά γυμναστήρια, εκπροσώπησαν ο διευθυντής διοργανώσεων Ντιέγκο Γκιγιέν και η υπεύθυνη ασφαλείας και γηπέδων, Θάλεια Μήτση. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Αστυνομικός Διευθυντής Αχαΐας, Ιωάννης Κυριακόπουλος, οι επικεφαλής της Διεύθυνσης Αθλητικής Βίας, αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., Νίκος Πετρόπουλος και Βαγγέλης Μητρούσης. Τέλος, στελέχη των ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ΚΑΕ Ολυμπιακός και ΚΑΕ Προμηθέας.

Αυγενάκης: ΕΟΚ με ανανεωμένο διοικητικό πνεύμα

Οι ατάκες του Λευτέρη Αυγενάκη που… συζητήθηκαν περισσότερο ήταν οι εξής:

Πρώτη, εκείνη που είχε σαφείς και ξεκάθαρες αιχμές προς την Ομοσπονδία:

«Οι Εθνικές μας ομάδες σ’ όλα τα αθλήματα είναι εκείνες που θέλουμε να φροντίσουμε και να αναπτύξουμε. Η Εθνική μπάσκετ, η επίσημη αγαπημένη των Ελλήνων, μπορεί να μην πέτυχε να προκριθεί πρόσφατα στην 8άδα του Παγκοσμίου Κυπέλλου και να μας στεναχώρησε, ωστόσο, προσβλέπουμε σε καλύτερο μέλλον της. Με ανανεωμένο διοικητικό πνεύμα»

Πρωτόκολλα και κανονισμοί συμπεριφοράς

Δεύτερη, εκείνη που είχε ξεκάθαρη κατεύθυνση προς τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός να σεβαστούν τους κανονισμούς συμπεριφοράς και τα πρωτόκολλα των διοργανώσεων:

«Πάγια θέση μας είναι ότι τα πρωτόκολλα των διοργανώσεων και οι Κανονισμοί συμπεριφοράς πρέπει να τηρούνται από όλους χωρίς καμία εξαίρεση».

The post O Aυγενάκης… κάρφωσε την ΕΟΚ appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα