Netflix: Φέρνει την απόλυτη ποδοσφαιρική σειρά και δεν πρέπει να τη χάσεις

Εντάξει μπορεί να περνάς ζόρικα τώρα με την καραντίνα, αλλά ευτυχώς υπάρχει το Netflix για να σε κάνει να αισθανθείς λίγο καλύτερα. 

Ειδικά αν αγαπάς και την μπάλα η νέα σειρά της συνδρομητικής πλατφόρμας θα σε ξετρελάνει. Ο λόγος για το «The English Game», το οποίο θα είναι διαθέσιμο από αύριο στο Netflix.

Δύο

ποδοσφαιριστές του 19ου αιώνα από διαφορετικές κοινωνικές τάξεις κάνουν επαγγελματικούς και προσωπικούς ελιγμούς για να αλλάξουν το παιχνίδι -και την Αγγλία- για πάντα. Μια σειρά που θα σε καθηλώσει και δεν θα θέλεις να τελειώσει.

Δημιουργοί είναι οι Τζούλιαν Φέλοουζ, Τόνι Τσαρλς και Όλιβερ Κότον, ενώ πρωταγωνιστούν οι Έντουαρντ Χόλκροφτ, Κέβιν Γκάθρι, Σάρλοτ Χόουπ

Η σειρά εποχής εξιστορεί και περιγράφει πως εξελίχθηκε το ποδόσφαιρο, άθλημα της αστικής τάξης στην Αγγλία, σε αυτό που έχει γίνει σήμερα.

Το «The English Game» είναι βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα που έχουν διαδραματιστεί τον 19ο αιώνα και η σειρά θα σε ταξιδέψει στην Αγγλία του 1880. Δύο ποδοσφαιριστές σε αντίπαλα στρατόπεδα, και κοινωνικά και ποδοσφαιρικά δείχνουν πως το παιχνίδι άλλαξε στην Αγγλία, αλλά και σε ολόκληρο τον πλανήτη!

Δες εδώ το τρέιλερ και είμαστε σίγουροι πως θα κολλήσεις με τη σειρά:



The post Netflix: Φέρνει την απόλυτη ποδοσφαιρική σειρά και δεν πρέπει να τη χάσεις appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα