NBA: Ο Χάρισον Μπαρνς αποκάλυψε ότι έχει «χτυπηθεί» από τον κορονοϊό

Ο Χάρισον Μπαρνς αποτελεί τον τελευταίο κρίκο στην αλυσίδα των παικτών του ΝΒΑ, που έχουν «χτυπηθεί» από τον Covid-19.Ο 28χρονος παίκτης των Σακραμέντο ΚΙνγκς μάλστα, παραδέχτηκε ο ίδιος δημόσια ότι «χτυπήθηκε» από τον κορονοϊό.

O Χάρισον Μπαρνς, αποκάλυψε μέσα από τα social media ότι έχει προβληθεί από τον κορονοϊό. Από την άλλη, πάντως, τόνισε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα, καθώς είναι «ασυμπτωματικός».

O Μπαρνς δεν είχε πάει με τους

Κινγκς στο Ορλάντο. Το τι είχε συμβεί το αποκάλυψε ο ίδιος.

Ο παίκτης των «βασιλιάδων» ανέβασε ένα μήνυμα στα social media στο οποίο παραδεχόταν ότι βρέθηκε θετικός στον Covid-19 σε τεστ που έκανε, αλλά είναι καλά στην υγεία του, καθώς ανήκει στην κατηγορία των «ασυμπτωματικών».

Αναλυτικά ο Αμερικανός παίκτης έγραψε: «Πριν την αναχώρηση της ομάδας την περασμένη εβδομάδα βρέθηκα θετικός σε τεστ για τον Covid-19. Είμαι ως τώρα ασυμπτωματικός και τα πηγαίνω καλά. Βρίσκομαι σε καραντίνα, υπακούοντας στα πρωτόκολλα ασφαλείας και θα είμαι εκεί μέχρι να… καθαρίσω και να είμαι έτοιμος για δράση.

Ελπίζω να ενσωματωθώ με την ομάδα στο Ορλάντο, όταν είναι εφικτό και ασφαλές αυτό. Μείνετε ασφαλής εκεί έξω».

Σύμφωνα με τα πρωτόκολλα ασφαλείας του ΝΒΑ, ο παίκτης μπορεί να επιστρέψει στην ομάδα, αν βρεθεί όμως, αρνητικός στον ιό σε δυο συνεχόμενα τεστ.

Ο Χάρισον Μπαρνς έπαιξε φέτος σε 64 ματς με τους Κινγκς και είχε μέσο όρο 14,7 πόντους, 4,8 ριμπάουντ, 2,4 ασίστ, σουτάροντας με 45,9% συνολικά και με 38,3% στα τρίποντα.

pic.twitter.com/4TXEL0kcCV

— Harrison Barnes (@hbarnes) July 14, 2020

Το άρθρο NBA: Ο Χάρισον Μπαρνς αποκάλυψε ότι έχει «χτυπηθεί» από τον κορονοϊό εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα