NBA: Φαβορί το Μαϊάμι για τον Γουέστμπρουκ

09:16 9/7/2019 - Πηγή: Sportime

Ένας μικρός χαμός γίνεται τις τελευταίες μέρες στο NBA, με τις ανταλλαγές και τη free agency, να αλλάζουν τα δεδομένα του πρωταθλήματος.

Τελευταία περίπτωση από αυτές, είναι φυσικά εκείνη του Καουάι Λέοναρντ, που πλέον θα βρίσκεται στους Λος Άντζελες Κλίπερς, με μοναδικό στόχο το πρωτάθλημα.

Ωστόσο όπως γνωρίζουμε, ο «Klaw» δεν θα είναι ο μόνος σούπερ σταρ, που θα προστεθεί στο εξαιρετικό ρόστερ της ομάδας

του Λ.Α.

Συγκεκριμένα στο πλευρό του θα βρεθεί και Πολ Τζορτζ, που αν και είχε υπογράψει πέρσι νέο συμβόλαιο με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, αποφάσισε να ζητήσει ανταλλαγή και να αποχωρήσει.

Μετά τη φυγή του λοιπόν από την ομάδα της Οκλαχόμα, ο Ράσελ Γουεστμπρουκ, φαίνεται ότι έχει μπει σε διαδικασία να ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο ίδιος τονίζεται από πληροφορίες που έρχονται από την άλλη μεριά του Ατλαντικού, ότι δεν θέλει να συνεχίσει, αφού η ομάδα έχει χάσει όλους τους παίκτες που μπορούν να τον βοηθήσουν να ανταγωνιστεί για έναν τίτλο.

Έτσι πολλές φαίνεται ότι είναι οι ομάδες, που θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους και να ανταλλάξουν για να τον αποκτήσουν.

Στην αρχή είχε βγει μία φήμη για τους Χιούστον Ρόκετς, ωστόσο πλέον το μεγάλο φαβορί, παρουσιάζονται οι Μαϊάμι Χιτ.

Η ομάδα του Μαϊάμι καλύπτει απόλυτα τις φιλοδοξίες του παίκτη, ενώ θα βρει εκεί τον Τζίμι Μπάτλερ, ακόμα έναν All-Star δηλαδή, που μαζί μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Μένει να δούμε πως θα εξελιχθεί ακόμα μία περίπτωση, που μπορεί να κάνει το NBA, να αλλάξει για ακόμα μία φορά.

The post NBA: Φαβορί το Μαϊάμι για τον Γουέστμπρουκ appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα