MotoGP: ΣΟΚ ο Ρινς επιστρέφει στο Ιαπωνικό Grand Prix

MotoGP Ιαπωνικό Grand Prix: Ο Ρινς επιστρέφει στην πίστα στην Ιαπωνία: «Δεν είμαι 100%»

Τραυματισμένος για σχεδόν τέσσερις μήνες, ο Alex Rins θα επιστρέψει στην πίστα στο Motegi για το Ιαπωνικό Grand Prix.

Μετά από σχεδόν 4 μήνες απουσίας, ο Alex Rins θα το δοκιμάσει στην Ιαπωνία. Ο Ισπανός θα επιστρέψει

σε τροχιά στο Motegi αφού πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις του αυτή την Πέμπτη στο σιρκουί.

Τραυματισμένος στην κνήμη του από το Ιταλικό Grand Prix, ο οδηγός της Honda θα επιστρέψει έγκαιρα κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης του Ιάπωνα κατασκευαστή στο σπίτι.

«Χθες, ήμασταν στη Μαδρίτη και η επίσκεψη πήγε αρκετά καλά», εξηγεί ο Νο. 42 κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στην Ιαπωνία. Το οστό συνεχίζει να αναγεννάται και συνεχίζει τη διαδικασία του, οπότε θα δοκιμάσουμε το επόμενο βήμα, που είναι να ανέβουμε σε μια μοτοσυκλέτα MotoGP για να δούμε ποιες είναι οι αισθήσεις.

Θα προχωρήσουμε βήμα προς βήμα και συνεδρία με συνεδρία, προσθέτει, για να αξιολογήσουμε πού βρισκόμαστε στη διαδικασία ανάρρωσης, η οποία ωστόσο φτάνει σε ορόσημο. »

#JapaneseGP here we are! Almost 4 months after the injury we will ride a #MotoGP bike again
A por el GP de Japón Casi 4 meses después de la lesión nos subimos a la moto de @lcr_team de nuevo #42ins #LCRTeam #Honda #MotoGP pic.twitter.com/yU8CwvtblN

— Alex Rins (@Rins42) September 27, 2023

Βιολογικός καθαρισμός αυτοκινήτου: Ένας δολοφόνος έξω απ΄ το σπίτι σουMotoGP Ινδία: Ο Bezzecchi κερδίζει μεγαλoπρεπώς,ο Bagnaia νοκ-άουτ και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανοίγει ξανάΟ μηχανοκίνητος αθλητισμός σώζει ζωέςΚατάταξη πόντων F1 όλων των εποχών: Πού εμφανίζονται οι Hamilton, Verstappen και Alonso;Max Verstappen και τώρα ας πιπιλίσουν κανένα αυγουλάκι

MotoGP Ιαπωνικό Grand Prix: Ενώ πιστεύαμε ότι το υπόλοιπο της σεζόν του ήταν σε κίνδυνο, η ανακοίνωση αυτής της επιστροφής ήταν τουλάχιστον απροσδόκητη. Ωστόσο, ο Rins θέλει να το ξεκαθαρίσει: δεν θα είναι στο 100% των δυνατοτήτων του.

«Έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας από τότε που είμαι σε οποιοδήποτε είδος μοτοσικλέτας, οπότε θα είναι λίγο περίεργο», είπε ο Rins σε συνέντευξη Τύπου. Είναι μια επιστροφή έκπληξη, αλλά η διαφορά μεταξύ των ραδιοφώνων από πριν από ένα μήνα και των πιο πρόσφατων είναι τεράστια. Προφανώς, δεν θα είμαι στο 100% των δυνατοτήτων μου, αλλά θα είναι ενδιαφέρον να δω τι μπορώ να κάνω.

Θα δούμε πώς θα πάει, σε κάθε περίπτωση χαίρομαι που είμαι εδώ. Για να πω την αλήθεια, μόλις προσγειώθηκα», καταλήγει με χιούμορ.

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Moto3 Ινδία, Practice 3: Moreira στο τέλος, αλλά πόσα ατυχήματα!Θες CFMOTO ; Θες Μπρατάκος !F1 τα νέα των Paddock21o Motor Festival και ο απόηχος δεν σταματά…

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα