MotoGP VIP: Ταξίδι στο χωριό VIP του MotoGP και σας μεταφέρουμε το παρασκήνιο

MotoGP VIP Village: Κομψές τοποθεσίες, πρώτης τάξεως φιλοξενία, δυνατότητα συνάντησης με επαγγελματίες του κλάδου και μη, ουρανίσκους και γεύσεις ικανοποιημένες από φαγητό και κρασί εξαιρετικής ποιότητας και δράση στην πίστα μόλις μια ίντσα μακριά. Το να είσαι πρωταγωνιστής του MotoGP VIP Village σημαίνει

να μπορείς να ζήσεις ένα προνομιακό «πίσω από τις σκηνές» , στο οποίο κάθε λεπτομέρεια έχει σχεδιαστεί και δημιουργηθεί για να κάνει τους επισκέπτες, τους χορηγούς, τους πελάτες και τους λάτρεις να συμμετέχουν με τον ουσιαστικό τρόπο. Η μοναδική εμπειρία ξεκινά με την πρόσβαση στη μάντρα από το πρωί του Σαββάτου.

Ταξίδι στο χωριό VIP του MotoGP

MotoGP VIP Village: Αφού αφήσετε το όχημά σας σε ειδικό χώρο στάθμευσης, χάρη σε ένα ονομαστικό πάσο, που θα σταλεί απευθείας στο σπίτι σας ή θα παραληφθεί στο Κέντρο Διαπίστευσης του συγκεκριμένου κυκλώματος, θα βρεθείτε μέσα στην παράσταση που όλοι ζηλεύουν. Το προσωπικό της Dorna θα σας καθοδηγήσει ανάμεσα στα φορτηγά, τη φιλοξενία και τα γκαράζ, όπου μπορείτε να θαυμάσετε τη δουλειά των αναβατών και των ομάδων, σε πλήρη ανταγωνιστική έκσταση με βάση τις βάρδιες της ημέρας.

22th Motor Festival The Real Game 23-25 Μαρτίου 2024 στο εκθεσιακό κέντρο MEC ΠαιανίαςO Superman Φάνης Λαμπρόπουλος θα παρουσιάσει τους εκθέτες του 22ου Motor FestivalΆνοιξαν οι συμμετοχές για το 22nd Motor Festival στο MEC Παιανίας – ΚάτοψηMotor Festival: Το μεγαλύτερο πάρκο αδρεναλίνης ζωντανεύει στις 23-25 Μαρτίου στο MEC Παιανίας

MotoGP VIP Village: Την ώρα του πρωινού, θα τα βρείτε όλα έτοιμα: μέσα σε λειτουργικές δομές που έχει δημιουργήσει η εταιρεία AMG , υπάρχουν ομάδες σεφ, σομελιέ, μπάρμαν και σερβιτόρους που θα σας προσφέρουν μια ολοκληρωμένη υπηρεσία μπουφέ, από την οποία μπορείτε να απολαύσετε μεγάλη ποικιλία από κρύα και ζεστά πιάτα, διεθνή και τοπικά ποτά. Μπράβο, γιατί ο βρυχηθμός των μηχανών μαίνεται και είναι έντονος, και τα βήματα που πρέπει να γίνουν οδηγούν πάντα σε νέα γνώση ή κάτι να πούμε.

Θα λάβετε μέρος στο Pit Lane Walk , μια βόλτα σε όλο το pit lane, μπροστά από το οποίο θα αγγίξετε (σχεδόν) τα ποδήλατα με τα χέρια σας, ενώ η χειραψία με τους αναβάτες είναι σχεδόν εγγυημένη, συνοδευόμενη από αυτόγραφα και selfies. Καθώς το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου είναι γεμάτο κατηγορίες και διαγωνισμούς, τίποτα δεν θα χαθεί : αν θέλετε να φάτε άνετα, σε ένα καλυμμένο μέρος, εξοπλισμένο με πολλές τηλεοράσεις, θερμαινόμενες ή ψυγμένες ανάλογα με την εποχή, το γκουρμέ μεσημεριανό γεύμα συνδυάζει διεθνείς και τοπικές γεύσεις , προσεκτικά προετοιμασμένη τελειότητα από το επιλεγμένο προσωπικό, που θα εξηγήσει την προετοιμασία του πιάτου ή την προέλευση του ποτού. Δώστε προσοχή στις λεπτομέρειες, χωρίς να τις θεωρείτε δεδομένες: παρατηρείτε πραγματικά την άσκηση και το στυλ, απαραίτητα συστατικά για περιβάλλοντα αυτής της καταγωγής.

Γιατί η υδροβολή πλοίων αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο στη συντήρηση; Ποιοι οι κίνδυνοι στο περιβάλλον;Motor Festival : Έκθεση αυτοκινήτου και Test Drive στο MEC ΠαιανίαςMotor Festival: Έκθεση μοτοσυκλέτας και Test Ride στο MEC ΠαιανίαςΔήμος Παιανίας: Το 22ο Motor Festival υπό την αιγίδα του δήμου Παιανίας

MotoGP VIP Village: Όπως ακριβώς μπορούν να κάνουν οι άσοι του MotoGP ανάμεσα στα κράσπεδα, το οποίο μπορείτε να θαυμάσετε από κοντά, σε χώρους εξοπλισμένους με μεγάλες σκηνές, κάτω από τις οποίες δεν θα χάσετε στροφές, προσπεράσεις και μονομαχίες. Θα μπορούσατε επίσης να «κυνηγήσετε» – κατά μια έννοια – τα είδωλά σας, σκαρφαλώνοντας σε μια τετράτροχη BMW, που διατίθεται στον δρόμο εξυπηρέτησης στο Service Road Tour .

Φανταστείτε να βρίσκεστε στο Misano, ακολουθώντας το σχέδιο «Marco Simoncelli», σε σημεία όπως το Quercia, το Tramonto και το Curvone. Αν είσαι όμως πιο καθιστικός, η θέση σου στις κερκίδες είναι άθικτη, καθώς είναι κλειστή και περιλαμβάνεται στο πακέτο. Η αδρεναλίνη ανεβαίνει, με τους αγώνες να αναμένονται και να διπλασιάζονται από το 2023 : είτε πρόκειται για Sprint είτε για Grand Prix, η επίσκεψη στη βεράντα που βρίσκεται στην αρχή και τον τερματισμό ευθεία θα σας κάνει να καταλάβετε πόσο προνομιακή είναι μια τέτοια θέα ή μπορείτε να κάνετε κράτηση σουίτες όπου μπορείτε να δείτε ένα μεγάλο μέρος του σκηνικού, που χαρακτηρίζεται από ήχους, χρώματα και μυρωδιές.

VIP Village, στην καρδιά του MotoGP

MotoGP VIP Village: Για να γίνει το MotoGP μέρος του DNA, η πρόσβαση στο grid είναι το καλύτερο από όλα, ενδείκνυται για όσους θέλουν να ταυτιστούν 100% με τη διοργάνωση, και όχι μόνο. Εάν πεινάτε και διψάτε ξανά, μην ανησυχείτε: οι χώροι τροφίμων και ποτών είναι ενεργοί μέχρι αργά το απόγευμα. ένα ωραίο σνακ ή ένα αργό απεριτίφ λειτουργεί ως αναζωογονητικό και συμφραζόμενο απόλαυση. Μεταξύ των πολλών ad hoc χώρων, οι εταιρικοί πελάτες, οι συνεργάτες και οι χορηγοί έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν για επαγγελματικές συναντήσεις , συναντήσεις αναψυχής και συνδέσεις συνεργασιών και συνεργασιών. Ένα παράδειγμα αυτού είναι η Iveco, στην οποία έχει ανατεθεί η χερσαία μεταφορά των ευρωπαϊκών σκηνών.

Οι αγώνες συμβαδίζουν με τις εμπορικές σχέσεις, στη γενική ανάπτυξη της αλληλεπίδρασης, του θεάματος, της ψυχαγωγίας και της αποκλειστικότητας. Θεμελιώδεις πτυχές του MotoGP , τις οποίες τα αξέχαστα παρασκήνια θα σας κάνουν να ανακαλύψετε και, ποιος ξέρει, ακόμη και να τις μοιραστείτε.

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Συνολικά αποτελέσματα δοκιμών Sepang MotoGP 2024Παρουσιάσεις F1 2024: Το ημερολόγιο παρουσιάσεων των μονοθεσιών στην Formula 1F1 η μεταγραφή του Hamilton έφερε απίστευτα κέρδη στη Scuderia FerrariF1 Υπόθεση Christian Horner: Όλη η ζωή του καταρρέει

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα