MotoGP Sepang Test Day: Αποτελέσματα εντυπώσεις

06:08 8/2/2024 - Πηγή: Sportime
SEPANG TEST DAY 2, BEZZECCHI: “ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ 100%, ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ”

MotoGP Sepang Test Day : Ο ιθαγενής της Romagna και ο Di Giannantonio τερμάτισαν στην έκτη και ένατη θέση αντίστοιχα. Δείτε αναλυτικά τι έκαναν σήμερα στο τιμόνι της Ducati

Η δεύτερη μέρα δοκιμών στο Sepang ολοκληρώθηκε και οι αναβάτες της ομάδας VR46 προσπαθούν να είναι όλο και πιο άνετοι με το νέο τους Ducatis. Ο καλύτερος από τους δύο ήταν ο Fabio Di Giannantonio, στους πρόποδες των top

5 με τον καλύτερο χρόνο σε 1’57.619, ακολουθούμενος από τον Marco Bezzecchi , ένατος, με 1’57.867.

Διπλή Τετάρτη για τους «Μπεζ» στη Σεπάνγκ

Ο αναβάτης από τη Romagna είχε ένα τρακάρισμα στο τέλος της συνεδρίας και είπε: « Είμαι απογοητευμένος, γιατί δεν ήταν απαραίτητο, αλλά είμαι ευχαριστημένος με τη δουλειά που έγινε : δοκιμάσαμε διαφορετικά πράγματα και συγκεντρώσαμε πολλές πληροφορίες.

Στις δοκιμές, ο χρόνος είναι πολύτιμος για να βρεις το καλύτερο δυνατό set-up και ο Bezzecchi , στην αρχή της τρίτης σεζόν του στην κορυφαία κατηγορία, παραδέχτηκε: « Δεν είμαι πλήρως ικανοποιημένος ακόμα , όσον αφορά την οδήγηση μπορώ ακόμα να κάνω ένα βήμα . Δεν είμαι 100%, αλλά έχουμε ήδη κάποιες ιδέες στο μυαλό μας για το αύριο. Αυτή τη στιγμή, αν τα πράγματα παραμείνουν έτσι, δεν νομίζω ότι θα κάνουμε προσομοίωση αγώνα. Προτιμώ να επικεντρωθώ στο fine-tuning, αλλά δεν αποκλείουμε το ενδεχόμενο να βρούμε κάποιες καλές λύσεις και να αλλάξουμε το πρόγραμμα εργασίας μας».

22th Motor Festival The Real Game 23-25 Μαρτίου 2024 στο εκθεσιακό κέντρο MEC ΠαιανίαςO Superman Φάνης Λαμπρόπουλος θα παρουσιάσει τους εκθέτες του 22ου Motor FestivalΆνοιξαν οι συμμετοχές για το 22nd Motor Festival στο MEC Παιανίας – ΚάτοψηMotor Festival: Το μεγαλύτερο πάρκο αδρεναλίνης ζωντανεύει στις 23-25 Μαρτίου στο MEC ΠαιανίαςΤο απόγευμα η «Diggia» βρήκε το σημείο καμπής

Πενήντα τέσσερις γύρους συμπλήρωσε ο “ Diggia ” στο Sepang σήμερα, όπου πλήρωσε λίγο πάνω από τα τέσσερα δέκατα του καλύτερου γύρου του Bastianini . Ο Ρωμαίος είπε: « Είμαι έκπληκτος, με θετικό τρόπο προφανώς, από το σήμερα. Το πρωί δυσκολευτήκαμε λίγο, δοκίμασα δύο μπροστινά λάστιχα και δεν ήμουν εντελώς άνετη στην οδήγηση. Ήμασταν λίγο πίσω στο πλάνο, αλλά το απόγευμα δοκιμάσαμε μια αλλαγή που μας έκανε να κάνουμε ένα μεγάλο βήμα μπροστά και σε επίπεδο ποιότητας ».

Από τότε τα πράγματα άρχισαν να βελτιώνονται: « Πήγαμε πολύ γρήγορα, δουλέψαμε καλά και κινηθήκαμε προς την κατεύθυνση που θέλαμε ». Υπάρχει ακόμα κάτι να διορθωθεί, όπως εξήγησε: « Σε έναν μόνο γύρο, ίσως μας λείπει κάτι, αλλά δεν ανησυχώ. Είμαι πραγματικά ικανοποιημένος με τον ρυθμό και αύριο ίσως δοκιμάσουμε μια προσομοίωση Sprint Race για να κλείσουμε αυτή τη δοκιμή .” Και για να λάβω όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για το Desmosedici GP23 με το οποίο είναι έτοιμος να διαγωνιστεί τη σεζόν που ξεκινάει σε ένα μήνα .

MotoGP Sepang Test Day : Ο ΜΠΑΣΤΙΑΝΙΝΙ ΣΤΗΝ ΟΡΟΦΗ ΤΟΥ MOTOGP: ΧΑΡΗ ΣΤΗ SEPANG Ή ΤΟ “AENEAS IS THERE”

Το νούμερο 23 ξεκινά δυνατά, εκεί ακριβώς που κέρδισε το μοναδικό προσωπικό του Grand Prix της περασμένης σεζόν. Το μήνυμα προς τη Ducati είναι σαφές: θέλει να παραμείνει επίσημη

MotoGP Sepang Test Day :  Εντάξει, εντάξει, οι αναβάτες του MotoGP αντιμετωπίζουν «απλές» προ-σεζόν δοκιμές στη Sepang, αλλά, τελικά, είναι καλύτερα να βρεθούν ψηλά, όπου μπορούν να παρακολουθήσουν το υπόλοιπο peloton χάρη στην καλύτερη ώρα της ημέρας. Ο Ενέα Μπαστιανίνι τα κατάφερε , ο κάτοχος του ρεκόρ ικανοποιημένος από το ξεκίνημά του το 2024: « Το να βλέπω το όνομά μου ξανά εκεί ψηλά, στην κορυφή του γκρουπ, είναι ωραίο» χαμογελάει «φυσικά, το να είσαι μπροστά είναι πάντα ωραίο, αποτέλεσμα μιας αρκετά καλής Ημέρα. Τα μικρά προβλήματα που κατηγορήθηκαν το πρωί επιλύθηκαν γρήγορα, αλλά δεν μου επέτρεψαν να επιτεθώ στο χρονόμετρο. Γι’ αυτό προτίμησα να στήσω το Desmosedici μου όσο το δυνατόν καλύτερα. Νομίζω ότι, με τα μεταχειρισμένα ελαστικά, είναι καλή δουλειά βγήκε από αυτό».

Ο Μπαστιανίνι στην κορυφή: Το Τέρας αρέσει στη Μαλαισία

Η εξελιγμένη Ducati ταιριάζει πολύ στο νούμερο 23, κάτι που υπογραμμίζει ορισμένες ιδιαιτερότητες: “Μου άρεσε η νέα αεροδυναμική διαμόρφωση, φαινόταν να έχει βελτιωθεί περίπου κατά ογδόντα τοις εκατό της πίστας. Είναι η σωστή επιλογή για να συνεχίσω με το νέο φέρινγκ, στην πραγματικότητα, σήμερα χρησιμοποίησα μόνο αυτό. Γενικά, ό,τι είναι καλό για έναν αναβάτη δεν είναι πάντα καλό για έναν άλλο. Θα δούμε. Εκτιμώ επίσης το αναθεωρημένο σύστημα εξάτμισης και, γενικά, υπάρχουν τομείς για να δουλέψω, αλλά το σημείο εκκίνησης είναι εξαιρετικό».

Η απόπειρα στο Time Attack , όπως αναφέρθηκε, κρατήθηκε ζεστή τις πρώτες πρωινές ώρες της ημέρας, χτύπησε όταν η στιγμή κρίθηκε κατάλληλη: “Η ώρα αναζητήθηκε αργότερα” επιβεβαιώνει “βγήκε. Αλλά το θέμα παραμένει στο οποίο θα πρέπει να επικεντρωθούμε περισσότερο ενόψει του πρωταθλήματος». Η πρόθεση του εικοσιπεντάχρονου από το Ρίμινι είναι να πιάσει τις πιο ευνοϊκές θέσεις στο grid και από εκεί να σημειώσει ρυθμό αντάξιο της νίκης. Σήμερα το έκανε όπου, πέρσι, επικράτησε τη μοναδική φορά, εν μέσω τραυματισμών και υπέστη απουσίες. Είναι χάρη στο Sepang International Circuit ή έχει επιστρέψει πραγματικά το Beast;

Άλλος Μπαστιανίνι ή ο πραγματικός Μπαστιανίνι; Στάλθηκε μήνυμα στη Ducati
Ακριβώς πριν από ένα χρόνο, ο Μπαστιανίνι έκανε το ντεμπούτο του στην ομάδα της Lenovo, το υποκατάστημα Factory της Borgo Panigale. Φτάνοντας από την ανεξάρτητη και – λένε – πιο χαλαρή και οικεία Gresini Racing, ο Enea εμφανίστηκε αποπροσανατολισμένος και αποπροσανατολισμένος. Τουλάχιστον ένας λόγος παρατηρείται γρήγορα: “Το χειμώνα του 2023 δεν τα πήγαινα καλά με τη μοτοσυκλέτα” το άλμα ήταν από το GP21 στο GP23″ αν και ήμουν αρκετά γρήγορος σε αυτήν την πίστα, δυσκολεύτηκα να αποκτήσω χρόνους αναφοράς. Σήμερα, Ωστόσο, φτάνω εκεί με ευκολία. Γι’ αυτό θεωρώ το Desmosedici GP24 ένα βήμα μπροστά σε σύγκριση με την προηγούμενη έκδοση.”

Όπως φαίνεται, ο αναβάτης απολαμβάνει την αντίθετη ψυχική κατάσταση από την βασική ταλαιπωρία πριν από 12 μήνες, γι’ αυτό στέλνει ένα μήνυμα στη Ducati, όπως: “Ε, το συμβόλαιο μεταξύ μας λήγει στο τέλος του χρόνου. , αλλά ευχαρίστως θα έμενα εδώ. Για να το κάνετε αυτό, σας πείθω με αποτελέσματα.” Δώστε λίγη προσοχή στα εισαγωγικά, δεν είναι ηχογραφημένες λέξεις, αλλά απλώς ερμηνεία. Θα γυρίσεις?

Τέλεια, μάλιστα ας περάσουμε στις εκφράσεις των ματιών του, μας έρχονται χαλαρά, ξεκάθαρα, χαλαρά. Στη συνέχεια, όταν του κάνουν μια συγκεκριμένη ερώτηση, απαντά: “Είναι άλλος Αινείας; Το ελπίζω. Δουλεύω σκληρά για να φτάσω στην κορυφή. Το σημερινό τεστ θέλει τον χρόνο του, αν και είναι πολύ κίνητρο για μένα. Ωστόσο, μένει το εξής το πιο κίνητρο: νιώθω άνετα με τους ίδιους ανθρώπους στην ομάδα, νιώθω μεγάλη εμπιστοσύνη».

ΔΟΚΙΜΗ SEPANG MOTOGP: ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΑΡΤΑΡΑΡΟ

MotoGP Sepang Test Day :  Η υψηλότερη τελική ταχύτητα δεν είναι αρκετή για να φτιάξει τη διάθεση του Γάλλου, ο οποίος ωστόσο συνεχίζει να βλέπει σημάδια ανάπτυξης

Η σεζόν 2024 της Yamaha φαίνεται να ξεκίνησε με μια διαφορετική στάση σε σχέση όχι τόσο με την πραγματική απόδοση αλλά με τις δυνατότητες που εφαρμόστηκαν και παρουσιάστηκαν σε αυτές τις δύο πρώτες ημέρες των χειμερινών δοκιμών. Ο κινητήρας φαίνεται να είναι η πτυχή που μπορεί να διαφοροποιηθεί από το πρόσφατο παρελθόν της εταιρείας Iwata, τόσο πολύ που εγκρίθηκε ευρέως τόσο από τον Fabio Quartararo όσο και από τον Alex Rins . Ο ίδιος ο Γάλλος, συγγραφέας του ενδέκατου συνολικού χρόνου σε 1’57.888, 754 χιλιοστά από την κορυφή, έθεσε τη μέγιστη ταχύτητα τη 2η ημέρα του Sepang , κάτι σπάνιο λαμβάνοντας υπόψη τις ιστορικές δυσκολίες της M1 από αυτή την άποψη. Ωστόσο, αν και τα βήματα προς τα εμπρός είναι εμφανή και τελικά απτά, η διάθεση και οι επιφυλάξεις του παγκόσμιου πρωταθλητή του 2021 παραμένουν ευνόητα παρόμοιες με εκείνες της περσινής χρονιάς, καθώς ορισμένα προβλήματα εξακολουθούν να υπάρχουν, ειδικά στη διαχείριση του πίσω ελαστικού , τόσο στην επίθεση στο τον ίδιο χρόνο όπως κατά τη διάρκεια μιας μακροχρόνιας διαδρομής. Διαφορετική αλλά και πάλι κερδοφόρα δουλειά για τον Alex Rins, που παλεύει με την προσαρμογή στη νέα του μοτοσυκλέτα .


Αεροδυναμική: πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα σύμφωνα με τον Romano Albesiano

Fabio Quartararo: “Η μοτοσυκλέτα είναι γρήγορη, αλλά πρέπει ακόμα να βελτιωθούμε”
Ο αρχηγός των γηπεδούχων της Iwata, Fabio Quartararo, εν μέρει «σνόμπαρε» τα δεδομένα σχετικά με τη μέγιστη ταχύτητα, υπογραμμίζοντας τις πτυχές που θεωρούσε πιο σημαντικές: «Είμαστε πρώτοι στη μέγιστη ταχύτητα σήμερα, αλλά δεν είναι αυτό που θέλαμε να είμαστε πρώτοι. . Η μοτοσυκλέτα είναι πολύ γρήγορη, αλλά πρέπει ακόμα να βελτιώσουμε τον ταχύτερο γύρο μας. Βρίσκουμε μικρές βελτιώσεις αλλά τίποτα εξαιρετικό. Πρέπει να βρούμε μια λύση, ειδικά όσον αφορά το κράτημα πίσω, όπου νομίζω ότι υποφέρουμε ακόμα λίγο. Ελπίζουμε να κάνω ένα I’m move forward μεταξύ του αύριο και της δοκιμής του Κατάρ».

Alex Rins: “Ο κινητήρας που χρησιμοποιείται στη Βαλένθια έχει εγκριθεί”
Ο Alex Rins συνεχίζει να αποδίδει καλά , πιο αργός από τον συμπαίκτη του κατά μόλις δύο δέκατα και δείχνοντας ότι μοιάζει αρκετά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά της M1 όσον αφορά το στυλ οδήγησης: ” Είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα που έχουμε σήμερα. Συγκεντρωθήκαμε λίγο περισσότερα στα ηλεκτρονικά και δοκιμάσαμε μερικά διαφορετικά ψαλίδια, επικεντρωθήκαμε επίσης σε διάφορες πιθανές ρυθμίσεις. Γενικά είμαι ικανοποιημένος, έχω κάνει πολλά χιλιόμετρα στη μοτοσυκλέτα και μπορώ να καταλάβω καλύτερα το M1. Τώρα μπορώ να προσπαθήσω να βρω καλύτερη ρύθμιση για να προσαρμοστώ το ποδήλατο στο στυλ οδήγησης μου». Ο Ισπανός ενέκρινε τον νέο κινητήρα: ” Ο κινητήρας που δοκίμασε ο Quartararo στη Βαλένθια και που έφεραν εδώ λειτουργεί αρκετά καλά. Θα ξεκινήσουμε τη σεζόν με αυτόν τον κινητήρα, σίγουρα .”

MotoGP Sepang Test Day : Επίσημα αποτελέσματα δοκιμών Sepang MotoGP 2024 – Ημέρα 2

Τελικοί χρόνοι γύρου κατά τη δεύτερη μέρα της Τετάρτης της Επίσημης δοκιμής Sepang MotoGP 2024.

Μετά από ένα τριήμερο Shakedown – με δοκιμαστικούς αναβάτες, αναβάτες αγώνων Honda και Yamaha, καθώς και τον πρωτάρη της KTM Pedro Acosta – Οι επίσημες δοκιμές MotoGP για ολόκληρο το γήπεδο MotoGP του 2024 διεξάγονται από Τρίτη έως Πέμπτη στο Sepang.

Ο δεύτερος τίτλος του 2023, Jorge Martin, ήταν ταχύτερος από τoν Acosta την πρώτη μέρα, όταν ένα μεγάλο πρωινό highside για τον Raul Fernandez κέρδισε τον αναβάτη Trackhouse από τις ημέρες 2 και 3.

Έτσι, ο Fernandez ενώνεται με τον Franco Morbidelli της Pramac στο περιθώριο, ο Ιταλός θα χάσει και τις δύο προκαταρκτικές δοκιμές Sepang και Qatar αφού έχασε τις αισθήσεις του σε ένα πρόσφατο προπονητικό ατύχημα Superbike στο Portimao.

Ο Morbidelli αντικαθίσταται από τον δοκιμαστικό αναβάτη της Ducati Michele Pirro και τον Fernandez από τον δοκιμαστικό αναβάτη της Aprilia, Lorenzo Savadori.

Οι πιο δροσερές πρωινές (και αργά το απόγευμα) συνθήκες παρείχαν και πάλι τις καλύτερες συνθήκες για γρήγορους γύρους.

Ο ηγέτης της πρώτης ημέρας Martin σημείωσε ένα νέο ανεπίσημο ρεκόρ γύρου όλων των εποχών Sepang MotoGP 1 m 57.273s κατά τη διάρκεια της πρώτης ώρας της δεύτερης ημέρας, ξεπερνώντας το ρεκόρ pole της Bagnaia στο περσινό Grand Prix, με τον Brad Binder της KTM μόλις 0,054 δευτερόλεπτα πίσω.

Ο χρόνος του Martin έμεινε αήττητος μέχρι το τελευταίο μισάωρο, όταν ο Enea Bastianini της Ducati, ο οποίος όπως και ο συμπαίκτης του Francesco Bagnaia και ο Martin δοκίμαζαν νέο αεροσκάφος σήμερα, πήδηξε από την 7η στην 1η.

Ο Binder παρέμεινε τρίτος για την KTM με τον Aleix Espargaro την κορυφαία Aprilia στην τέταρτη, μπροστά από την Bagnaia.

Το πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο παίζει αυτήν τη στιγμή μια διαφήμιση. Μπορείτε να παραλείψετε τη διαφήμιση σε 5 δευτερόλεπτα με το ποντίκι ή το πληκτρολόγιο
Ο Fabio di Giannantonio του VR46 ήταν ο κορυφαίος δορυφορικός αναβάτης στην έκτη θέση, λίγο πιο μπροστά από τον πρώην συμπαίκτη του στην Gresini, Alex Marquez.

Μετά από τεχνικά προβλήματα που ακολούθησαν την πρώτη μέρα, ο Marc Marquez έκανε 72 γύρους (περισσότερους από κάθε άλλο αναβάτη) με το Gresini Ducati κατά τη διάρκεια της δεύτερης ημέρας. Ωστόσο, δεν προβλημάτισε την πρώτη δεκάδα και τελικά κατατάχθηκε 14ος (+0,984s) ως ο πιο αργός Desmosedici.

Ο πρώην συμπαίκτης της Repsol Honda, Joan Mir, ήταν ο κορυφαίος αναβάτης RC213V στην 10η θέση, λίγο πιο μπροστά από τον κορυφαίο Yamaha του Fabio Quartararo.

Ο Quartararo έθεσε την υψηλότερη τελική ταχύτητα της ημέρας στα 338,5 χλμ./ώρα, που είναι 1 χλμ./ώρα πάνω από την καλύτερη στο Σαββατοκύριακο GP της Μαλαισίας, από τον Martin.

Η δράση πίστας έλαβε χώρα από τις 10 π.μ. έως τις 6 μ.μ., ακολουθούμενη από εκκινήσεις προπόνησης.

Η τελευταία ημέρα των δοκιμών θα γίνει αύριο…

MotoGP Sepang Test Day :  Επίσημη δοκιμή Sepang MotoGP 2024 – Ημέρα 2 (ΤΕΛΙΚΟΣ)
Καβαλάρης Nat Ομάδα χρόνος Αγκαλιά
1 ^6 Ενέα Μπαστιανίνι ITA Ducati Lenovo (GP24) 1μ 57.134 δευτ 46/47
2 ˅1 Χόρχε Μάρτιν ΙΑΜΑΤΙΚΗ ΠΗΓΗ Pramac Ducati (GP24) +0,139 δευτ 9/56
3 ˅1 Μπραντ Μπάντερ RSA Red Bull KTM (RC16) +0,193 δευτ 11/42
4 ˅1 Aleix Espargaro ΙΑΜΑΤΙΚΗ ΠΗΓΗ Aprilia Racing (RS-GP24) +0,312 δευτ 15/54
5 ˅1 Francesco Bagnaia ITA Ducati Lenovo (GP24) +0,335 δευτ 14/52
6 ˅1 Fabio Di Giannantonio ITA VR46 Ducati (GP23) +0,485 δευτ 9/54
7 ˅1 Άλεξ Μάρκες ΙΑΜΑΤΙΚΗ ΠΗΓΗ Gresini Ducati (GP23) +0,538 δευτ 10/56
8 = Πέδρο Ακόστα ΙΑΜΑΤΙΚΗ ΠΗΓΗ Red Bull GASGAS Tech3 (RC16)* +0,592 δευτ 16/52
9 = Μάρκο Μπεζέκι ITA VR46 Ducati (GP23) +0,733 δευτ 10/53
10 = Τζόαν Μιρ ΙΑΜΑΤΙΚΗ ΠΗΓΗ Repsol Honda (RC213V) +0,738 δευτ 8/39
11 = Φάμπιο Κουαρτάραρο ΑΠΟ Monster Yamaha (YZR-M1) +0,754 δευτ 7/53
12 = Γιόχαν Ζάρκο ΑΠΟ LCR Honda (RC213V) +0,877 δευτ 15/41
13 ^ 1 Άλεξ Ρινς ΙΑΜΑΤΙΚΗ ΠΗΓΗ Monster Yamaha (YZR-M1) +0,976 δευτ 49/50
14 ˅1 Μαρκ Μάρκες ΙΑΜΑΤΙΚΗ ΠΗΓΗ Gresini Ducati (GP23) +0,984 δευτ 27/72
15 = Τζακ Μίλερ ΕΚΤΟΣ Red Bull KTM (RC16) +1.166 δευτ 13/59
16 = Takaaki Nakagami JPN LCR Honda (RC213V) +1.238 δευτ 21/37
17 = Λούκα Μαρίνη ITA Repsol Honda (RC213V) +1.260s 12/41
18 = Μάβερικ Βινάλες ΙΑΜΑΤΙΚΗ ΠΗΓΗ Aprilia Racing (RS-GP24) +1.322 δευτ 17/62
19 = Μιγκέλ Ολιβέιρα ΜΕ Trackhouse Aprilia (RS-GP24) +1.415 δευτ 18/56
20 = Augusto Fernandez ΙΑΜΑΤΙΚΗ ΠΗΓΗ Red Bull GASGAS Tech3 (RC16) +1.781 δευτ 8/50
21 = Καλ Κράτσλοου GBR Yamaha Test Rider (YZR-M1) +1.856 δευτ 11/59
22 = Λορέντζο Σαβαντόρι ITA Trackhouse Aprilia (RS-GP) +2.542 δευτ 26/48
23 = Μικέλε Πίρο ITA Pramac Ducati (GP24) +2.568 δευτ 17/49


Επίσημη δοκιμή Sepang MotoGP 2024 – Ημέρα 2 (5 μ.μ.)
Καβαλάρης Nat Ομάδα χρόνος Αγκαλιά
1 = Χόρχε Μάρτιν ΙΑΜΑΤΙΚΗ ΠΗΓΗ Pramac Ducati (GP24) 1μ 57.273 δευτ 9/48
2 = Μπραντ Μπάντερ RSA Red Bull KTM (RC16) +0,054 δευτ 33/11
3 = Aleix Espargaro ΙΑΜΑΤΙΚΗ ΠΗΓΗ Aprilia Racing (RS-GP24) +0,173 δευτ 15/45
4 = Francesco Bagnaia ITA Ducati Lenovo (GP24) +0,196 δευτ 14/44
5 = Fabio Di Giannantonio ITA VR46 Ducati (GP23) +0,346 δευτ 9/43
6 = Άλεξ Μάρκες ΙΑΜΑΤΙΚΗ ΠΗΓΗ Gresini Ducati (GP23) +0,399 δευτ 10/52
7 ^4 Ενέα Μπαστιανίνι ITA Ducati Lenovo (GP24) +0,407 δευτ 31/39
8 ˅1 Πέδρο Ακόστα ΙΑΜΑΤΙΚΗ ΠΗΓΗ Red Bull GASGAS Tech3 (RC16)* +0,453 δευτ 16/42
9 ˅1 Μάρκο Μπεζέκι ITA VR46 Ducati (GP23) +0,594 δευτ 10/44
10 ˅1 Τζόαν Μιρ ΙΑΜΑΤΙΚΗ ΠΗΓΗ Repsol Honda (RC213V) +0,599 δευτ 8/30
11 ˅1 Φάμπιο Κουαρτάραρο ΑΠΟ Monster Yamaha (YZR-M1) +0,615 δευτ 7/43
12 = Γιόχαν Ζάρκο ΑΠΟ LCR Honda (RC213V) +0,738 δευτ 15/31
13 = Μαρκ Μάρκες ΙΑΜΑΤΙΚΗ ΠΗΓΗ Gresini Ducati (GP23) +0,845 δευτ 27/54
14 = Άλεξ Ρινς ΙΑΜΑΤΙΚΗ ΠΗΓΗ Monster Yamaha (YZR-M1) +0,899 δευτ 11/42
15 = Τζακ Μίλερ ΕΚΤΟΣ Red Bull KTM (RC16) +1.027 δευτ 13/47
16 = Takaaki Nakagami JPN LCR Honda (RC213V) +1.099 δευτ 21/37
17 = Λούκα Μαρίνη ITA Repsol Honda (RC213V) +1.121 δευτ 12/41
18 = Μάβερικ Βινάλες ΙΑΜΑΤΙΚΗ ΠΗΓΗ Aprilia Racing (RS-GP24) +1.183 δευτ 17/51
19 = Μιγκέλ Ολιβέιρα ΜΕ Trackhouse Aprilia (RS-GP24) +1.276 δευτ 18/47
20 = Augusto Fernandez ΙΑΜΑΤΙΚΗ ΠΗΓΗ Red Bull GASGAS Tech3 (RC16) +1.642 δευτ 8/42
21 = Καλ Κράτσλοου GBR Yamaha Test Rider (YZR-M1) +1.717 δευτ 11/45
22 = Λορέντζο Σαβαντόρι ITA Trackhouse Aprilia (RS-GP) +2.403 δευτ 26/35
23 = Μικέλε Πίρο ITA Pramac Ducati (GP24) +2.429 δευτ 17/36


MotoGP Sepang Test Day : Επίσημη δοκιμή Sepang MotoGP 2024 – Ημέρα 2 (4 μ.μ.)
Καβαλάρης Nat Ομάδα χρόνος Αγκαλιά
1 = Χόρχε Μάρτιν ΙΑΜΑΤΙΚΗ ΠΗΓΗ Pramac Ducati (GP24) 1μ 57.273 δευτ 9/34
2 = Μπραντ Μπάντερ RSA Red Bull KTM (RC16) +0,054 δευτ 27/11
3 = Aleix Espargaro ΙΑΜΑΤΙΚΗ ΠΗΓΗ Aprilia Racing (RS-GP24) +0,173 δευτ 15/38
4 = Francesco Bagnaia ITA Ducati Lenovo (GP24) +0,196 δευτ 14/37
5 = Fabio Di Giannantonio ITA VR46 Ducati (GP23) +0,346 δευτ 9/33
6 = Άλεξ Μάρκες ΙΑΜΑΤΙΚΗ ΠΗΓΗ Gresini Ducati (GP23) +0,399 δευτ 10/40
7 ^4 Ενέα Μπαστιανίνι ITA Ducati Lenovo (GP24) +0,407 δευτ 31/34
8 ˅1 Πέδρο Ακόστα ΙΑΜΑΤΙΚΗ ΠΗΓΗ Red Bull GASGAS Tech3 (RC16)* +0,453 δευτ 16/30
9 ˅1 Μάρκο Μπεζέκι ITA VR46 Ducati (GP23) +0,594 δευτ 10/33
10 ˅1 Τζόαν Μιρ ΙΑΜΑΤΙΚΗ ΠΗΓΗ Repsol Honda (RC213V) +0,599 δευτ 19/8
11 ˅1 Φάμπιο Κουαρτάραρο ΑΠΟ Monster Yamaha (YZR-M1) +0,615 δευτ 7/34
12 = Γιόχαν Ζάρκο ΑΠΟ LCR Honda (RC213V) +0,738 δευτ 15/31
13 = Μαρκ Μάρκες ΙΑΜΑΤΙΚΗ ΠΗΓΗ Gresini Ducati (GP23) +0,845 δευτ 27/43
14 = Άλεξ Ρινς ΙΑΜΑΤΙΚΗ ΠΗΓΗ Monster Yamaha (YZR-M1) +0,899 δευτ 11/34
15 = Τζακ Μίλερ ΕΚΤΟΣ Red Bull KTM (RC16) +1.027 δευτ 13/35
16 = Takaaki Nakagami JPN LCR Honda (RC213V) +1.099 δευτ 21/37
17 = Λούκα Μαρίνη ITA Repsol Honda (RC213V) +1.121 δευτ 12/33
18 = Μάβερικ Βινάλες ΙΑΜΑΤΙΚΗ ΠΗΓΗ Aprilia Racing (RS-GP24) +1.183 δευτ 17/44
19 = Μιγκέλ Ολιβέιρα ΜΕ Trackhouse Aprilia (RS-GP24) +1.276 δευτ 18/41
20 = Augusto Fernandez ΙΑΜΑΤΙΚΗ ΠΗΓΗ Red Bull GASGAS Tech3 (RC16) +1.642 δευτ 8/34
21 = Καλ Κράτσλοου GBR Yamaha Test Rider (YZR-M1) +1.717 δευτ 11/32
22 = Λορέντζο Σαβαντόρι ITA Trackhouse Aprilia (RS-GP) +2.403 δευτ 26/29
23 = Μικέλε Πίρο ITA Pramac Ducati (GP24) +2.429 δευτ 17/36


MotoGP Sepang Test Day Επίσημη δοκιμή Sepang MotoGP 2024 – Ημέρα 2 (15:00)
Καβαλάρης Nat Ομάδα χρόνος Αγκαλιά
1 = Χόρχε Μάρτιν ΙΑΜΑΤΙΚΗ ΠΗΓΗ Pramac Ducati (GP24) 1μ 57.273 δευτ 9/34
2 = Μπραντ Μπάντερ RSA Red Bull KTM (RC16) +0,054 δευτ 27/11
3 = Aleix Espargaro ΙΑΜΑΤΙΚΗ ΠΗΓΗ Aprilia Racing (RS-GP24) +0,173 δευτ 15/38
4 = Francesco Bagnaia ITA Ducati Lenovo (GP24) +0,196 δευτ 14/32
5 = Fabio Di Giannantonio ITA VR46 Ducati (GP23) +0,346 δευτ 9/33
6 = Άλεξ Μάρκες ΙΑΜΑΤΙΚΗ ΠΗΓΗ Gresini Ducati (GP23) +0,399 δευτ 10/40
7 = Πέδρο Ακόστα ΙΑΜΑΤΙΚΗ ΠΗΓΗ Red Bull GASGAS Tech3 (RC16)* +0,453 δευτ 16/30
8 = Μάρκο Μπεζέκι ITA VR46 Ducati (GP23) +0,594 δευτ 10/33
9 = Τζόαν Μιρ ΙΑΜΑΤΙΚΗ ΠΗΓΗ Repsol Honda (RC213V) +0,599 δευτ 19/8
10 = Φάμπιο Κουαρτάραρο ΑΠΟ Monster Yamaha (YZR-M1) +0,615 δευτ 7/34
11 = Ενέα Μπαστιανίνι ITA Ducati Lenovo (GP24) +0,717 δευτ 28/8
12 = Γιόχαν Ζάρκο ΑΠΟ LCR Honda (RC213V) +0,738 δευτ 15/31
13 = Μαρκ Μάρκες ΙΑΜΑΤΙΚΗ ΠΗΓΗ Gresini Ducati (GP23) +0,845 δευτ 27/39
14 = Άλεξ Ρινς ΙΑΜΑΤΙΚΗ ΠΗΓΗ Monster Yamaha (YZR-M1) +0,899 δευτ 11/34
15 = Τζακ Μίλερ ΕΚΤΟΣ Red Bull KTM (RC16) +1.027 δευτ 13/35
16 = Takaaki Nakagami JPN LCR Honda (RC213V) +1.099 δευτ 21/36
17 = Λούκα Μαρίνη ITA Repsol Honda (RC213V) +1.121 δευτ 12/32
18 = Μάβερικ Βινάλες ΙΑΜΑΤΙΚΗ ΠΗΓΗ Aprilia Racing (RS-GP24) +1.183 δευτ 17/44
19 = Μιγκέλ Ολιβέιρα ΜΕ Trackhouse Aprilia (RS-GP24) +1.276 δευτ 18/41
20 = Augusto Fernandez ΙΑΜΑΤΙΚΗ ΠΗΓΗ Red Bull GASGAS Tech3 (RC16) +1.642 δευτ 8/34
21 = Καλ Κράτσλοου GBR Yamaha Test Rider (YZR-M1) +1.717 δευτ 11/32
22 = Λορέντζο Σαβαντόρι ITA Trackhouse Aprilia (RS-GP) +2.403 δευτ 26/29
23 = Μικέλε Πίρο ITA Pramac Ducati (GP24) +2.429 δευτ 17/36

Γιατί η υδροβολή πλοίων αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο στη συντήρηση; Ποιοι οι κίνδυνοι στο περιβάλλον;Motor Festival : Έκθεση αυτοκινήτου και Test Drive στο MEC ΠαιανίαςMotor Festival: Έκθεση μοτοσυκλέτας και Test Ride στο MEC Παιανίας

MotoGP Sepang Test Day  Επίσημη δοκιμή Sepang MotoGP 2024 – Ημέρα 2 (2 μ.μ.)
Καβαλάρης Nat Ομάδα χρόνος Αγκαλιά
1 = Χόρχε Μάρτιν ΙΑΜΑΤΙΚΗ ΠΗΓΗ Pramac Ducati (GP24) 1μ 57.273 δευτ 9/34
2 = Μπραντ Μπάντερ RSA Red Bull KTM (RC16) +0,054 δευτ 27/11
3 = Aleix Espargaro ΙΑΜΑΤΙΚΗ ΠΗΓΗ Aprilia Racing (RS-GP24) +0,173 δευτ 15/37
4 = Francesco Bagnaia ITA Ducati Lenovo (GP24) +0,196 δευτ 14/32
5 = Fabio Di Giannantonio ITA VR46 Ducati (GP23) +0,346 δευτ 9/33
6 = Άλεξ Μάρκες ΙΑΜΑΤΙΚΗ ΠΗΓΗ Gresini Ducati (GP23) +0,399 δευτ 10/32
7 = Πέδρο Ακόστα ΙΑΜΑΤΙΚΗ ΠΗΓΗ Red Bull GASGAS Tech3 (RC16)* +0,453 δευτ 16/30
8 = Μάρκο Μπεζέκι ITA VR46 Ducati (GP23) +0,594 δευτ 10/33
9 = Τζόαν Μιρ ΙΑΜΑΤΙΚΗ ΠΗΓΗ Repsol Honda (RC213V) +0,599 δευτ 19/8
10 = Φάμπιο Κουαρτάραρο ΑΠΟ Monster Yamaha (YZR-M1) +0,615 δευτ 7/34
11 = Ενέα Μπαστιανίνι ITA Ducati Lenovo (GP24) +0,717 δευτ 28/8
12 = Γιόχαν Ζάρκο ΑΠΟ LCR Honda (RC213V) +0,738 δευτ 15/26
13 = Μαρκ Μάρκες ΙΑΜΑΤΙΚΗ ΠΗΓΗ Gresini Ducati (GP23) +0,845 δευτ 27/39
14 = Άλεξ Ρινς ΙΑΜΑΤΙΚΗ ΠΗΓΗ Monster Yamaha (YZR-M1) +0,899 δευτ 11/34
15 = Τζακ Μίλερ ΕΚΤΟΣ Red Bull KTM (RC16) +1.027 δευτ 13/35
16 ^4 Takaaki Nakagami JPN LCR Honda (RC213V) +1.099 δευτ 21/22
17 ˅1 Λούκα Μαρίνη ITA Repsol Honda (RC213V) +1.121 δευτ 18/12
18 ˅1 Μάβερικ Βινάλες ΙΑΜΑΤΙΚΗ ΠΗΓΗ Aprilia Racing (RS-GP24) +1.183 δευτ 17/42
19 ˅1 Μιγκέλ Ολιβέιρα ΜΕ Trackhouse Aprilia (RS-GP24) +1.276 δευτ 18/39
20 ˅1 Augusto Fernandez ΙΑΜΑΤΙΚΗ ΠΗΓΗ Red Bull GASGAS Tech3 (RC16) +1.642 δευτ 8/32
21 = Καλ Κράτσλοου GBR Yamaha Test Rider (YZR-M1) +1.717 δευτ 11/32
22 ^ 1 Λορέντζο Σαβαντόρι ITA Trackhouse Aprilia (RS-GP) +2.403 δευτ 26/29
23 ˅1 Μικέλε Πίρο ITA Pramac Ducati (GP24) +2.429 δευτ 17/36

1 = Χόρχε Μάρτιν ΙΑΜΑΤΙΚΗ ΠΗΓΗ Pramac Ducati (GP24) 1μ 57.273 δευτ 9/34
2 = Μπραντ Μπάντερ RSA Red Bull KTM (RC16) +0,054 δευτ 23/11
3 = Aleix Espargaro ΙΑΜΑΤΙΚΗ ΠΗΓΗ Aprilia Racing (RS-GP24) +0,173 δευτ 15/28
4 = Francesco Bagnaia ITA Ducati Lenovo (GP24) +0,196 δευτ 14/27
5 = Fabio Di Giannantonio ITA VR46 Ducati (GP23) +0,346 δευτ 21/9
6 = Άλεξ Μάρκες ΙΑΜΑΤΙΚΗ ΠΗΓΗ Gresini Ducati (GP23) +0,399 δευτ 26/10
7 = Πέδρο Ακόστα ΙΑΜΑΤΙΚΗ ΠΗΓΗ Red Bull GASGAS Tech3 (RC16)* +0,453 δευτ 16/30
8 = Μάρκο Μπεζέκι ITA VR46 Ducati (GP23) +0,594 δευτ 10/28
9 = Τζόαν Μιρ ΙΑΜΑΤΙΚΗ ΠΗΓΗ Repsol Honda (RC213V) +0,599 δευτ 19/8
10 = Φάμπιο Κουαρτάραρο ΑΠΟ Monster Yamaha (YZR-M1) +0,615 δευτ 7/23
11 = Ενέα Μπαστιανίνι ITA Ducati Lenovo (GP24) +0,717 δευτ 23/8
12 = Γιόχαν Ζάρκο ΑΠΟ LCR Honda (RC213V) +0,738 δευτ 15/26
13 ^3 Μαρκ Μάρκες ΙΑΜΑΤΙΚΗ ΠΗΓΗ Gresini Ducati (GP23) +0,845 δευτ 27/33
14 ˅1 Άλεξ Ρινς ΙΑΜΑΤΙΚΗ ΠΗΓΗ Monster Yamaha (YZR-M1) +0,899 δευτ 23/11
15 ˅1 Τζακ Μίλερ ΕΚΤΟΣ Red Bull KTM (RC16) +1.027 δευτ 13/31
16 ˅1 Λούκα Μαρίνη ITA Repsol Honda (RC213V) +1.121 δευτ 18/12
17 = Μάβερικ Βινάλες ΙΑΜΑΤΙΚΗ ΠΗΓΗ Aprilia Racing (RS-GP24) +1.183 δευτ 17/31
18 = Μιγκέλ Ολιβέιρα ΜΕ Trackhouse Aprilia (RS-GP24) +1.276 δευτ 18/24
19 = Augusto Fernandez ΙΑΜΑΤΙΚΗ ΠΗΓΗ Red Bull GASGAS Tech3 (RC16) +1.642 δευτ 24/8
20 = Takaaki Nakagami JPN LCR Honda (RC213V) +1.699 δευτ 18/8
21 = Καλ Κράτσλοου GBR Yamaha Test Rider (YZR-M1) +1.717 δευτ 27/11
22 = Μικέλε Πίρο ITA Pramac Ducati (GP24) +2.429 δευτ 17/29
23 #Δ/Υ Λορέντζο Σαβαντόρι ITA Trackhouse Aprilia (RS-GP) +3.251 δευτ 13/15


MotoGP Sepang Test Day  Επίσημη δοκιμή Sepang MotoGP 2024 – Ημέρα 2 (12 μ.μ.)
Καβαλάρης Nat Ομάδα χρόνος Αγκαλιά
1 = Χόρχε Μάρτιν ΙΑΜΑΤΙΚΗ ΠΗΓΗ Pramac Ducati (GP24) 1μ 57.273 δευτ 22/9
2 = Μπραντ Μπάντερ RSA Red Bull KTM (RC16) +0,054 δευτ 13/11
3 ^ 8 Aleix Espargaro ΙΑΜΑΤΙΚΗ ΠΗΓΗ Aprilia Racing (RS-GP24) +0,173 δευτ 15/20
4 ^4 Francesco Bagnaia ITA Ducati Lenovo (GP24) +0,196 δευτ 14/21
5 ˅2 Fabio Di Giannantonio ITA VR46 Ducati (GP23) +0,346 δευτ 17/9
6 ˅2 Άλεξ Μάρκες ΙΑΜΑΤΙΚΗ ΠΗΓΗ Gresini Ducati (GP23) +0,399 δευτ 17/10
7 ^ 2 Πέδρο Ακόστα ΙΑΜΑΤΙΚΗ ΠΗΓΗ Red Bull GASGAS Tech3 (RC16)* +0,453 δευτ 16/25
8 ˅3 Μάρκο Μπεζέκι ITA VR46 Ducati (GP23) +0,594 δευτ 21/10
9 ˅3 Τζόαν Μιρ ΙΑΜΑΤΙΚΗ ΠΗΓΗ Repsol Honda (RC213V) +0,599 δευτ 8/15
10 ˅3 Φάμπιο Κουαρτάραρο ΑΠΟ Monster Yamaha (YZR-M1) +0,615 δευτ 7/13
11 ^ 7 Ενέα Μπαστιανίνι ITA Ducati Lenovo (GP24) +0,717 δευτ 18/8
12 ^ 1 Γιόχαν Ζάρκο ΑΠΟ LCR Honda (RC213V) +0,738 δευτ 15/17
13 ˅3 Άλεξ Ρινς ΙΑΜΑΤΙΚΗ ΠΗΓΗ Monster Yamaha (YZR-M1) +0,899 δευτ 21/11
14 ^3 Τζακ Μίλερ ΕΚΤΟΣ Red Bull KTM (RC16) +1.027 δευτ 13/20
15 ˅3 Λούκα Μαρίνη ITA Repsol Honda (RC213V) +1.121 δευτ 18/12
16 = Μαρκ Μάρκες ΙΑΜΑΤΙΚΗ ΠΗΓΗ Gresini Ducati (GP23) +1.178 δευτ 22/22
17 ^ 2 Μάβερικ Βινάλες ΙΑΜΑΤΙΚΗ ΠΗΓΗ Aprilia Racing (RS-GP24) +1.183 δευτ 17/23
18 ^ 2 Μιγκέλ Ολιβέιρα ΜΕ Trackhouse Aprilia (RS-GP24) +1.276 δευτ 18/20
19 ˅5 Augusto Fernandez ΙΑΜΑΤΙΚΗ ΠΗΓΗ Red Bull GASGAS Tech3 (RC16) +1.642 δευτ 8/14
20 ^ 1 Takaaki Nakagami JPN LCR Honda (RC213V) +1.699 δευτ 8/13
21 ˅6 Καλ Κράτσλοου GBR Yamaha Test Rider (YZR-M1) +1.717 δευτ 17/11
22 = Μικέλε Πίρο ITA Pramac Ducati (GP24) +2.429 δευτ 17/18
23 #Δ/Υ Λορέντζο Σαβαντόρι ITA Trackhouse Aprilia (RS-GP) +3.893 δευτ 3/7

MotoGP Sepang Test Day  Επίσημη δοκιμή Sepang MotoGP 2024 – Ημέρα 2 (11 π.μ.)
Καβαλάρης Nat Ομάδα χρόνος
1 Χόρχε Μάρτιν ΙΑΜΑΤΙΚΗ ΠΗΓΗ Pramac Ducati (GP24) 1μ 57.273 δευτ
2 Μπραντ Μπάντερ RSA Red Bull KTM (RC16) +0,054 δευτ
3 Fabio Di Giannantonio ITA VR46 Ducati (GP23) +0,346 δευτ
4 Άλεξ Μάρκες ΙΑΜΑΤΙΚΗ ΠΗΓΗ Gresini Ducati (GP23) +0,399 δευτ
5 Μάρκο Μπεζέκι ITA VR46 Ducati (GP23) +0,414 δευτ
6 Τζόαν Μιρ ΙΑΜΑΤΙΚΗ ΠΗΓΗ Repsol Honda (RC213V) +0,599 δευτ
7 Φάμπιο Κουαρτάραρο ΑΠΟ Monster Yamaha (YZR-M1) +0,615 δευτ
8 Francesco Bagnaia ITA Ducati Lenovo (GP24) +0,748 δευτ
9 Πέδρο Ακόστα ΙΑΜΑΤΙΚΗ ΠΗΓΗ Red Bull GASGAS Tech3 (RC16)* +0,815 δευτ
10 Άλεξ Ρινς ΙΑΜΑΤΙΚΗ ΠΗΓΗ Monster Yamaha (YZR-M1) +0,899 δευτ
11 Aleix Espargaro ΙΑΜΑΤΙΚΗ ΠΗΓΗ Aprilia Racing (RS-GP24) +0,965 δευτ
12 Λούκα Μαρίνη ITA Repsol Honda (RC213V) +1.121 δευτ
13 Γιόχαν Ζάρκο ΑΠΟ LCR Honda (RC213V) +1.231 δευτ
14 Augusto Fernandez ΙΑΜΑΤΙΚΗ ΠΗΓΗ Red Bull GASGAS Tech3 (RC16) +1.642 δευτ
15 Μαρκ Μάρκες ΙΑΜΑΤΙΚΗ ΠΗΓΗ Gresini Ducati (GP23) +1.918 δευτ
16 Τζακ Μίλερ ΕΚΤΟΣ Red Bull KTM (RC16) +2.081 δευτ
17 Ενέα Μπαστιανίνι ITA Ducati Lenovo (GP24) +2.137 δευτ
18 Μάβερικ Βινάλες ΙΑΜΑΤΙΚΗ ΠΗΓΗ Aprilia Racing (RS-GP24) +2.294 δευτ
19 Μιγκέλ Ολιβέιρα ΜΕ Trackhouse Aprilia (RS-GP24) +2.546 δευτ
20 Takaaki Nakagami JPN LCR Honda (RC213V) +2.729 δευτ
21 Καλ Κράτσλοου GBR Yamaha Test Rider (YZR-M1) +3.684 δευτ
22 Μικέλε Πίρο ITA Pramac Ducati (GP24) +5,123 δευτ

MotoGP Sepang Test Day Γρηγορότερος χρόνος γύρου 1ης ημέρας:

Χόρχε Μάρτιν (Pramac Ducati) 1μ 57.951 δ

Ο ταχύτερος γύρος Sepang Shakedown

Pedro Acosta (Red Bull GASGAS Tech3) 1m 58,189s

Επίσημα ρεκόρ Sepang MotoGP

Καλύτερος γύρος: Francesco Bagnaia (Ducati Lenovo) 1m 57.491s (2023)

Ταχύτερος γύρος αγώνα: Alex Marquez (Gresini Ducati) 1m 58.979s (2022)

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

75 χρόνια MotoGP σε αριθμούςΠαρουσιάσεις F1 2024: Το ημερολόγιο παρουσιάσεων των μονοθεσιών στην Formula 1F1 η μεταγραφή του Hamilton έφερε απίστευτα κέρδη στη Scuderia FerrariF1 2024: Σας παρουσιάζουμε οδηγούς και ομάδες για το 2024

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
motogp, test, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , αποτελεσματα, motogp, test, red bull, lcr honda, test drive, top, μπεζ, motor, festival, real, game, superman, sprint, race, ducati, νέα, time, grid, lenovo, factory, τεστ, yamaha, iwata, λύση, forward, στυλ, honda, ktm, pedro, raul, qatar, aprilia, marquez, χλμ, δραση, nat, ita, πηγη, rsa, red, bull, monster, lcr, drive, ride, ημερολόγιο, hamilton, κινηση στους δρομους, σταση εργασιας, αλλαγη ωρας, Καλή Χρονιά, η ημέρα της γης, θεμα εκθεσης 2012, αλλαγη ωρας 2012, τελος του κοσμου, αλλαγη ωρας 2013, ημερολογιο 2021, ξανα, ιθαγενης, δυνατα, το ποντικι, rsa, βιντεο, ποδηλατο, ημερολόγιο, το θεμα, βημα, δουλεια, ηγετης, θεμα, προγραμμα, τεστ, ωρα, aprilia, ducati, game, honda, ktm, qatar, real, time, yamaha, αηττητος, αρθρο, αλεξ, απιστευτα, αργος, ατυχημα, γινει, γηπεδο, γυρος, δεκατα, εγινε, ειπε, εκθεση, εκφρασεις, ελαστικα, εν μερει, ερχονται, ζεστη, ιδεες, ιδιο, θετικο, διαφημιση, λαστιχα, λειπει, λύση, μηνες, μπορειτε, μεταχειρισμενα, μυαλο, ξεκινημα, ομαδα, παντα, ογδοντα, οδηγηση, ονομα, πεμπτη, πηγη, ποντικι, προβληματα, πρωινο, πρωι, ρεκορ, ρυθμισεις, ρυθμιση, ριμινι, σεζον, σιγουρα, συνεχεια, σημαδια, στυλ, ταλαιπωρια, τι ειναι, τοις εκατο, τριτη, τριημερο, τιτλος, φορα, χλμ, χρονος, χρονομετρο, ωρες, bull, βηματα, drive, festival, factory, forward, grid, hamilton, χωρα, ηλεκτρονικα, ita, iwata, lcr, lcr honda, λεξεις, lenovo, μοιαζει, monster, μπροστα, marquez, nat, ομαδες, pedro, πληροφοριες, raul, red, red bull, ride, race, ρωμαιος, set, sprint, superman, test drive, tuning, top, θεματα, θεσεις, motor, ωραιο, χαλαρα, ξεκινησε
Τυχαία Θέματα