MotoGP Riders 2024 : Οι γίγαντες ξυπνούν από τον ύπνο τους!

MotoGP Riders 2024 :  Το MotoGP 2023 είναι μια αρένα ανταγωνισμού μεταξύ του Pecco Bagnaia και του Jorge Martin. Στο τέλος της σεζόν, ο Bagnaia αναδείχθηκε τελικά παγκόσμιος πρωταθλητής.

Αλλά ξέρατε, υπάρχουν πολλά ονόματα κορυφαίων αγώνων που φαίνεται να βυθίζονται σε όλο το MotoGP 2023;

Ναι, αυτά τα ονόματα θα προσπαθήσουν να βελτιώσουν τη μοίρα τους στο MotoGP 2024 και θα προσπαθήσουν να ξυπνήσουν από τον πολύωρο ύπνο τους.

Το Engine

Power συγκέντρωσε τρία ονόματα δρομέων που έπεσαν στο MotoGP 2023 και μπορούν να ανακάμψουν τη σεζόν του 2024.

Ποιοι είναι αυτοί? Ας κάνουμε κύλιση προς τα κάτω για να το δούμε.

1. Fabio Quartararo (Yamaha)

MotoGP Riders 2024 :  Ένας ταλαντούχος δρομέας όπως ο Fabio Quartararo, ο παγκόσμιος πρωταθλητής MotoGP του 2021 , τελείωσε μόνο τη σεζόν του 2023 στη δέκατη θέση της βαθμολογίας.

Ο Φάμπιο Κουαρτάραρο δεν γεύτηκε καθόλου τη νίκη την περασμένη σεζόν. Ωστόσο, στο MotoGP 2024, προβλέπεται ότι αυτός ο Γάλλος δρομέας θα μπορέσει να ανέβει από τις αντιξοότητες.

Η Yamaha έχει κάνει αρκετές αλλαγές στη μοτοσυκλέτα M1. Εάν αυτή η εξέλιξη είναι επιτυχής, οι πιθανότητες του Κουαρτάραρο να εκτοξευθεί ξανά στα ύψη είναι πολύ μεγάλες.

MotoGP Riders 2024 : 2. Fabio Quartararo (Yamaha)

MotoGP Riders 2024 : 2. Franco Morbidelli (Pramac Racing)

Ο Franco Morbidelli είχε επίσης την ίδια μοίρα με τον Fabio Quartararo στο MotoGP 2023. Ήταν θύμα μιας φτωχής μοτοσικλέτας Yamaha.

Ωστόσο, τη σεζόν 2024, ο Morbidelli θα αποχωρήσει από την δορυφορική ομάδα Pramac Racing. Εξοπλισμένοι με μια μοτοσικλέτα Ducati Desmosedici με τις ίδιες προδιαγραφές με τους εργοστασιακούς δρομείς, οι μαθητές του Valentino Rossi έχουν τη δυνατότητα να ανέβουν.

Έχοντας έναν συνεργάτη όπως ο Jorge Martin θα ενθαρρύνει επίσης τον Morbidelli να δείξει την απόδοσή του όταν γίνει δεύτερος στο MotoGP 2020.

MotoGP Riders 2024 : 2. Franco Morbidelli (Pramac Racing)

3. Marc Marquez (Ducati Gresini Racing)

MotoGP Riders 2024 : Την αναβίωση αυτού του δρομέα περίμεναν με ανυπομονησία οι οπαδοί του MotoGP. Όπως είναι λογικό, η τελευταία φορά που ο Marc Marquez έγινε παγκόσμιος πρωταθλητής MotoGP ήταν η σεζόν του 2019.

Τη σεζόν 2024, ο Marc Marquez ανοίγει νέες ελπίδες με τη δορυφορική ομάδα της Ducati, Gresini Racing. Οδηγώντας την πιο γρήγορη μοτοσικλέτα στο grid, οι πιθανότητες να ξυπνήσει ο Marc από τον πολύωρο ύπνο του είναι πολύ μεγάλες.

Το αν ο Marc Marquez θα πετύχει ή όχι με τον Gresini θα εξαρτηθεί από την προσαρμογή του στη μοτοσικλέτα της Ducati. Όπως είναι λογικό, μέχρι στιγμής έχει οδηγήσει μόνο μοτοσικλέτες Honda σε όλη την καριέρα του στο MotoGP.

MotoGP Riders 2024 : 2. Marc Marquez (Ducati Gresini Racing)

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα