MotoGP Pramac: Σε ειδική κυκλοφορία η Ducati Desmosedici GP24 για τη σεζόν 2024 του Jorge Martin και Franco Morbidelli

MotoGP Pramac:  Η ομάδα Pramac του Paolo Campinoti παρουσίασε τις ζωγραφιές του Ducati GP24 με το οποίο οι Jorge Martin και Franco Morbidelli θα ανέβουν στην πίστα τη σεζόν MotoGP του 2024 . Σε σύγκριση με την προηγούμενη μοτοσυκλέτα, το λευκό που ήταν το φόντο εξαφανίζεται για να κάνει χώρο για το μωβ του κύριου χορηγού, μαύρο και κόκκινο, το χρώμα της ομάδας.

Για τον Ισπανό, αυτή είναι η τέταρτη σεζόν με την Pramac και ο στόχος για το 2024 θα είναι να προσπαθήσει να επιβεβαιωθεί

ως ο πρώτος διώκτης του Pecco Bagnaia στον αγώνα για το παγκόσμιο πρωτάθλημα. Ο Franco Morbidelli είναι αντίθετα μια νέα είσοδος. Ο Ιταλός άφησε τη Yamaha και παίρνει τη θέση του Johann Zarco για να ξαναβρεί την ταχύτητα που τον χαρακτήριζε στα πρώτα του χρόνια στο MotoGP , φτάνοντας στο σημείο να παλέψει για τον τίτλο των αναβατών με τον Joan Mir το 2020.

Η ιταλική ομάδα είναι παρούσα στο πρωτάθλημα MotoGP από το 2002 και αγωνίζεται με την Ducati από το 2005. Τα τελευταία χρόνια η συνεργασία με τον κατασκευαστή Borgo Panigale έχει αυξηθεί ολοένα και περισσότερο και της επέτρεψε να κερδίσει 15 νίκες μεταξύ των Sprints και των αγώνων και της κατάκτησης του τίτλου των ομάδων το 2023.

MotoGP Pramac:  Τα λόγια του Χόρχε Μάρτιν

« Το 2023 ήταν μια φανταστική χρονιά, γεμάτη αποτελέσματα και ικανοποίηση . Μας έλειψε το κερασάκι στην τούρτα στον τελευταίο αγώνα και θα βάλω τα δυνατά μου για να κάνω αυτό το 2024 να ξεπεράσει το προηγούμενο . Ξέρω ότι ακόμη και πριν ξεκινήσω το πρωτάθλημα θεωρούμαι ένας από τους υποψήφιους για τον τίτλο και αυτή η πίεση επιφυλάσσεται για λίγους αναβάτες, καθώς ένα από αυτά με κάνει ακόμα πιο ενθουσιασμένο. Είμαι σε μια ομάδα που έχει ό,τι χρειάζεται για να κάνει τη διαφορά, τη μοτοσυκλέτα, τους ανθρώπους, τη νοοτροπία και μαζί ξεκινάμε αυτή τη σεζόν αποφασισμένοι να γίνουμε νούμερο ένα».

Τα λόγια του Φράνκο Μορμπιντέλι

« Το 2024 σηματοδοτεί μια μεγάλη αλλαγή στην καριέρα μου. Μπαίνω σε μια ομάδα που πέρυσι πάλεψε για τον τίτλο των οδηγών μέχρι τον τελευταίο αγώνα και που κέρδισε τον τίτλο ως η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Εν ολίγοις, τα συστατικά για μια αξέχαστη σεζόν είναι όλα εκεί, δυστυχώς το 2024 μου ξεκίνησε με μια πτώση που με ανάγκασε να παραλείψω τις δοκιμασίες πριν από τη σεζόν , είμαι καλά τώρα και ανυπομονώ να γνωρίσω τον πραγματικό χαρακτήρα του το Ducati Desmosedici GP24 για να πετύχουμε πολλούς σημαντικούς στόχους μαζί».

Στη μάντρα του Sakhir International Circuit όπου θα αγωνιστεί η Formula 1 αυτό το Σαββατοκύριακο, τα πέπλα αφαιρέθηκαν από την Ducati Desmosedici των Jorge Martin και Franco Morbidelli.

22th Motor Festival The Real Game 23-25 Μαρτίου 2024 στο εκθεσιακό κέντρο MEC ΠαιανίαςO Superman Φάνης Λαμπρόπουλος θα παρουσιάσει τους εκθέτες του 22ου Motor FestivalΆνοιξαν οι συμμετοχές για το 22nd Motor Festival στο MEC Παιανίας – ΚάτοψηMotor Festival: Το μεγαλύτερο πάρκο αδρεναλίνης ζωντανεύει στις 23-25 Μαρτίου στο MEC Παιανίας

MotoGP Pramac:  Μόνο μία ομάδα έλειπε, αλλά τελικά όλες οι ομάδες MotoGP του 2024 αποκάλυψαν τα επίσημα χρώματα με τα οποία θα λάβουν μέρος στη σεζόν που θα ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα με το Γκραν Πρι του Κατάρ στο Losail International Circuit. Η τελευταία ομάδα που παρουσιάστηκε ήταν η Prima Pramac του Paolo Campinoti , η οποία χάρη στη μεγάλη της φιλία με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Formula 1 Stefano Domenicali, επέλεξε μια αποκάλυψη με στυλ στο paddock του Μπαχρέιν , όπου το πρώτο GP είναι προγραμματισμένο για αυτό το Σαββατοκύριακο της F1.

Κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας του Sakhir International Circuit, ο περσινός αντιπρωταθλητής Jorge Martin και ο νέος Franco Morbidelli οδήγησαν τα Ducati Desmosedici GP24 της ομάδας που κέρδισε την κατάταξη που προορίζεται για τις ομάδες του 2023 στο pit straight. Από αισθητικής άποψης, Η μοτοσυκλέτα παρουσιάζει διαφορετικό χρώμα σε σύγκριση με αυτό της περασμένης σεζόν , με την εγκατάλειψη του λευκού προς όφελος ενός επιθετικού συνδυασμού μωβ και κόκκινου, αλλά ο στόχος δεν αλλάζει: να επιβεβαιωθεί στην κορυφή της πρώτης κατηγορίας.

Στόχος τίτλος για την ομάδα Prima Pramac

Όπως αναφέρθηκε, η ομάδα θα επιδιώξει διόλου αβέβαιο να παλέψει για τη νίκη του παγκοσμίου πρωταθλήματος. Ο διευθυντής της ομάδας Prima Pramac, Gino Borsoi, επανέλαβε επίσης το εξής : « Μετά από ένα πραγματικά απίστευτο 2023, περιμένω ένα 2024 ως πρωταγωνιστές και με τους δύο αναβάτες μας. Τα πήγαμε καλά στις δοκιμές και πιστεύουμε ότι έχουμε ό,τι χρειάζεται για να έχουμε άλλη μια κορυφαία χρονιά όπως η προηγούμενη. Αυτή τη φορά, όμως, ελπίζω σε έναν διαφορετικό επίλογο ».

MotoGP Pramac:  Ο Luigi Dall’Igna, Γενικός Διευθυντής της Ducati Corse , ήταν επίσης φιλόδοξος και είπε ότι γνώριζε ότι είχε πολλούς αναβάτες και τόσες πολύ ανταγωνιστικές μοτοσυκλέτες στο grid: ” Για την Ducati, ο στόχος είναι να βελτιωθεί περαιτέρω κερδίζοντας όσο το δυνατόν περισσότερους αγώνες , και φέτος. Η Pramac έχει σίγουρα μερικούς δυνατούς αναβάτες και μπορεί να βοηθήσει να γίνει το πρωτάθλημα του 2024 αξέχαστο για τη μάρκα μας ».

Η PRAMAC ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΝΕΟ MOTOGP ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ

Η Pramac Racing μοιράστηκε ένα νέο απόθεμα για τη σεζόν MotoGP 2024 σε ένα ειδικό λανσάρισμα την παραμονή του Σαββατοκύριακου του GP της F1 στο Μπαχρέιν.

Η Prima Pramac Racing επέλεξε το Μπαχρέιν για την παρουσίαση της μοτοσυκλέτας, με αποκλειστική συνεργασία μεταξύ της ομάδας MotoGP και του πρωταθλήματος F1. Η νέα Ducati Desmosedici GP24 αποκαλύφθηκε σήμερα το απόγευμα στη διεθνή πίστα του Μπαχρέιν στη Μανάμα, η οποία το Σάββατο θα φιλοξενήσει το πρώτο Grand Prix της Formula 1 της σεζόν.

Οι δύο αναβάτες Jorge Martin και Franco Morbidelli – ζωντανά στην F1 TV, το επίσημο κανάλι της Formula 1 – εμφανίστηκαν από την τελευταία στροφή της πίστας και κατευθύνθηκαν προς τη μάντρα, όπου τους υποδέχτηκαν δημοσιογράφοι από όλο τον κόσμο, μαζί με την Prima Pramac. ο διευθυντής ομάδας αγώνων Gino Borsoi, ο Διευθυντής της Prima Pramac Racing Team Paolo Campinoti και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Prima Assicurazioni, George Ottathycal.

Η ομάδα με τα κόκκινα και μωβ χρώματα θα είναι παρούσα στο αρχικό τετράγωνο με νέες φιλοδοξίες, μετά τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή Ομάδας το 2023 – μια ιστορική πρωτιά για μια ανεξάρτητη ομάδα – και την εξαιρετική σεζόν του Jorge Martin, ο οποίος αγωνιζόταν για τον τίτλο του Πρωταθλητή Αναβατών μέχρι τον τελευταίο αγώνα και πήρε τον τίτλο του Καλύτερου Ανεξάρτητου Αναβάτη. Ο Ισπανός, έτοιμος να οδηγήσει την Ducati Prima Pramac του για τέταρτη συνεχή χρονιά, ολοκλήρωσε την περασμένη σεζόν με τέσσερις νίκες σε GP και εννέα αγώνες σπριντ, συνολικά 22 θέσεις στο βάθρο (συμπεριλαμβανομένων των αγώνων σπριντ).

MotoGP Pramac:  Μαζί με τον Martin φέτος θα είναι και ο Ιταλο-Βραζιλιάνος Franco Morbidelli, σχηματίζοντας ένα τρίχρωμο συνδυασμό με την ιταλική μοτοσυκλέτα. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Moto2 2017 συμμετέχει φέτος στην Prima Pramac Racing με διακαή επιθυμία να τα πάει καλά και να επιδείξει τις δυνατότητές του. Και οι δύο αναβάτες θα έχουν την «εργοστασιακή» έκδοση του Ducati Desmosedici GP24. Αυτή είναι η εικοστή τρίτη συνεχόμενη χρονιά της Ομάδας στο MotoGP και η τρίτη χρονιά συνεργασίας με την τεχνολογική εταιρεία Prima Assicurazioni ως χορηγός τίτλου. Ο πρώτος αγώνας αυτού του ολοένα και πιο ανταγωνιστικού παγκόσμιου πρωταθλήματος έχει προγραμματιστεί για τις 10 Μαρτίου, στο Κατάρ.

Paolo Campinoti , Prima Pramac Racing Team Principal : «Στόχος μας φέτος είναι να παραμείνουμε στην κορυφή, μετά τα εξαιρετικά αποτελέσματα που επιτεύχθηκαν στο περσινό πρωτάθλημα. Ερχόμενοι δεύτεροι στο Πρωτάθλημα Αναβατών και κερδίζοντας τον τίτλο Team World Champion, γράψαμε ιστορία ως ανεξάρτητη ομάδα. Το 2024 θα είναι ένα σημαντικό πρωτάθλημα για εμάς: θα είναι μια δύσκολη κλήση για να βελτιωθούμε σε σχέση με την περασμένη σεζόν, αλλά είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Γιατί η υδροβολή πλοίων αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο στη συντήρηση; Ποιοι οι κίνδυνοι στο περιβάλλον;Motor Festival : Έκθεση αυτοκινήτου και Test Drive στο MEC ΠαιανίαςMotor Festival: Έκθεση μοτοσυκλέτας και Test Ride στο MEC ΠαιανίαςΔήμος Παιανίας: Το 22ο Motor Festival υπό την αιγίδα του δήμου Παιανίας

George Ottathycal , Διευθύνων Σύμβουλος της Prima Assicurazioni : «Το 2023 ήταν μια εξαιρετικά επιτυχημένη χρονιά για την Prima. Η επιχείρησή μας με τα ασφάλιστρα σημείωσε διψήφια ανάπτυξη για άλλη μια φορά, με περισσότερους από 3 εκατομμύρια ενεργούς πελάτες, και η επιτυχία της αθλητικής ομάδας ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Εδώ στο Prima, η συνεργασία μας με την ομάδα της Pramac και οι νίκες της στο MotoGP σημαίνει ακριβώς το ίδιο για εμάς με την επιτυχία μας στον κόσμο της ασφάλισης, οπότε ανυπομονούμε για την έναρξη αυτής της νέας σεζόν και την επιστροφή σε όλο τον ενθουσιασμό και αδρεναλίνη μόνο αυτό το άθλημα μπορεί να φέρει. Όλη η ομάδα έχει απίστευτα κίνητρα και είμαι πεπεισμένος ότι θα μπορέσει να επαναλάβει –ή ακόμα καλύτερα– την υπέροχη σεζόν της περασμένης χρονιάς, με τον Jorge Martin που μας είχε στην άκρη των θέσεων μας μέχρι το τελευταίο GP.”

Gino Borsoi , Team Manager στην Prima Pramac Racing : «Προχωράμε σε αυτή τη νέα σεζόν με αυτοπεποίθηση και πεποίθηση. Για πρώτη φορά, μετά από τρία χρόνια, θα παρουσιάσουμε έναν νέο αναβάτη στην ομάδα. Αυτή είναι μια συναρπαστική πρόκληση για εμάς, μια πρόκληση στην οποία θα επιδιώξουμε να ανταποκριθούμε με αποφασιστικότητα, εστίαση και ενθουσιασμό. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες του Jorge Martin και είμαι σίγουρος ότι ο Franco Morbidelli θα δώσει τα πάντα για να μας φέρει τη μέγιστη ικανοποίηση, ενσωματώνοντας την εργασιακή ηθική και το πνεύμα της θυσίας που είναι το χαρακτηριστικό της Prima Pramac Racing. Η ομάδα είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τη νέα σεζόν με αποφασιστικότητα και φιλοδοξία, με δύο ταλαντούχους αναβάτες που έχουν στο στόχαστρό τους σημαντικά επιτεύγματα».

MotoGP Pramac:  Jorge Martin , αναβάτης Prima Pramac Racing : «Το 2023 ήταν μια φανταστική χρονιά, γεμάτη με εξαιρετικά αποτελέσματα και ικανοποίηση. Το μόνο που έλειπε ήταν το κερασάκι στην τούρτα ακριβώς στο τέλος, και θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να βεβαιωθώ ότι το 2024 είναι ακόμα καλύτερο. Ξέρω ότι με βλέπουν ως έναν από τους υποψηφίους τίτλου ακόμη και πριν ξεκινήσει η σεζόν: αυτού του είδους η πίεση επιφυλάσσεται μόνο σε λίγους αναβάτες και το να είμαι ένας από αυτούς με παρακινεί ακόμη περισσότερο. Είμαι μέρος μιας ομάδας που έχει ό,τι χρειάζεται για να κάνει τη διαφορά: το ποδήλατο, τους ανθρώπους και τη νοοτροπία. Μαζί, ξεκινάμε αυτή τη σεζόν με αποφασιστικότητα να πάρουμε την πρώτη θέση».

Franco Morbidelli , Prima Pramac Racing : «Το 2024 είναι ένα σημείο καμπής στην καριέρα μου. Μπαίνω σε μια ομάδα που πέρυσι ήταν σε αγώνα για τον τίτλο του Πρωταθλήματος Αναβατών μέχρι τον τελευταίο αγώνα και πήρε τον τίτλο της ομάδας. Υπάρχουν λοιπόν όλα τα συστατικά για να είναι αυτή μια αξέχαστη σεζόν. Δυστυχώς για μένα το 2024 ξεκίνησε με μια πτώση που με ανάγκασε να χάσω τις δοκιμές πριν από τη σεζόν, αλλά τώρα έχω αναρρώσει και ανυπομονώ να γνωρίσω πραγματικά το Ducati Desmosedici GP24 και να πετύχω πολλά σημαντικά αποτελέσματα με αυτό .»

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Συνολικά αποτελέσματα δοκιμών Sepang MotoGP 2024Παρουσιάσεις F1 2024: Το ημερολόγιο παρουσιάσεων των μονοθεσιών στην Formula 1F1 η μεταγραφή του Hamilton έφερε απίστευτα κέρδη στη Scuderia FerrariF1 Υπόθεση Christian Horner: Όλη η ζωή του καταρρέει

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
motogp, ducati, ducati, motogp, σεζον, formula 1, test drive, μωβ, νέα, motor, festival, real, game, superman, στυλ, pit, luigi, grid, team, σπριντ, εταιρεία, principal, world, test, drive, ride, σημαίνει, ημερολόγιο, hamilton, horner, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , αλλαγη ωρας, αποτελεσματα πανελληνιων 2011, Καλή Χρονιά, θεμα εκθεσης 2012, αλλαγη ωρας 2012, τελος του κοσμου, αλλαγη ωρας 2013, τελη κυκλοφοριας 2016, η ζωη, αποτελεσματα, δυνατα, ποδηλατο, ημερολόγιο, αδρεναλινη, ζωγραφιες, ηθικη, καριερα, μωβ, πιεση, φιλια, χρωματα, formula 1, game, real, test, αγωνες, αρθρο, απιστευτο, απιστευτα, ασφαλιστρα, αυτοπεποιθηση, γινει, δυστυχως, δωσει, ειπε, εκθεση, εβδομαδα, επιτυχια, επιθυμια, εστιαση, εταιρεία, ζωη, ιδιο, υποθεση, καταρ, κοκκινου, λογια, μαυρο, μοτοσυκλετες, νικη, νοοτροπια, ομαδα, παντα, οφελος, παρουσιαση, πρωταγωνιστες, σαββατο, σιγουρα, σιγουρος, σπριντ, στυλ, τετραγωνο, τουρτα, τρια, τριτη, τιτλος, φοντο, φορα, χρωμα, αγωνας, drive, εννεα, ετοιμη, festival, grid, hamilton, horner, κληση, λευκο, luigi, μια φορα, ομαδες, pit, principal, ride, σημαίνει, superman, team, test drive, θεματα, θεσεις, υπεροχη, motor, world, ξεκινησε
Τυχαία Θέματα