MotoGP Marquez: Eίναι ένα ζώο! Είναι ο Senna,o Messi και o Beckham μαζί! O Bagnaia δεν έχει ελπίδες το 2024

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Ο Marc Marquez ήρθε για να ανατρέψει τον πρωταθλητή MotoGP Pecco Bagnaia το 2024

MotoGP Marquez: Ο Francesco Bagnaia εξασφάλισε το δεύτερο παγκόσμιο του πρωτάθλημα MotoGP σε ένα δραματικό Σαββατοκύριακο στη Βαλένθια, αλλά πολλοί αναμένουν ότι ο Marc Marquez θα επιστρέψει το 2024

και δεν θα αφήσει τον τίτλο να αιωρείται .

MotoGP Marquez:  Πολλά δίνουν τη πιθανότητα στον Marc Marquez να σφετεριστεί  με τον παγκόσμιο πρωταθλητή MotoGP Pecco Bagnaia την επόμενη σεζόν.

Ο Bagnaia πήγε πίσω με πλάτη καθώς η συντριβή του Jorge Martin στον τελευταίο αγώνα της σεζόν στη Βαλένθια εξασφάλισε το στέμμα του Ιταλού για άλλη μια χρονιά. Κατέληξε να τερματίσει 39 πόντους μπροστά από τον Μάρτιν, ο οποίος είχε κερδίσει το σπριντ του Σαββάτου για να φέρει τον τίτλο στον αγώνα.

Ο Marquez ολοκλήρωσε τη χρονιά στην 14η θέση, έχοντας επίσης συντριβεί στο ίδιο περιστατικό που είδε τις ελπίδες του Martin να διαψευστούν. Ο έξι φορές πρωταθλητής του MotoGP Marquez θα ενταχθεί στην Ducati το 2024 και ο ειδικός του TNT Sports Neil Hodgson αναμένει ότι αυτό θα κάνει τη διαφορά.

«Ο Marquez είναι ο καλύτερος αναβάτης», είπε ο πρώην πρωταθλητής της Βρετανίας Superbike Hodgson. «Ρωτήστε οποιονδήποτε στη μάντρα, όποιον είναι πρώην δρομέας, νυν δρομέας, μηχανικός… οι άνθρωποι που καθαρίζουν τις τουαλέτες θα ξέρουν ότι ο Marquez είναι καλύτερος αναβάτης.

22th Motor Festival The Real Game 23-25 Μαρτίου 2024 στο εκθεσιακό κέντρο MEC ΠαιανίαςO Superman Φάνης Λαμπρόπουλος θα παρουσιάσει τους εκθέτες του 22ου Motor Festival

MotoGP Marquez: “Ο Marquez είναι άλλο επίπεδο. Είναι ο καλύτερος δρομέας μοτοσικλετών που έχω δει ποτέ, και έχω δει μερικούς καλούς ποδηλάτες. Ασχολούμαι με αυτό το άθλημα για 30 χρόνια.

Ποιος θα κερδίσει το πρωτάθλημα MotoGP το 2024; Δώστε μας τις προβλέψεις σας 

“Ο Marquez είναι απλώς ένα ζώο. Είναι το ταλέντου του Ayrton Senna , το επίπεδο ποδοσφαίρου του Messi. Είναι σαν να κοιτάς  όλους αυτούς μαζί τον Messi τον David Beckham, τον Senna, μιλάμε για διαφορετικό επίπεδο. Ο Marquez είναι τόσο καλός.

“Δεν είχε ποτέ την καλύτερη μοτοσυκλέτα, έχει κερδίσει έξι τίτλους MotoGP και ποτέ δεν είχε την καλύτερη μοτοσυκλέτα, θα δείτε πόσο καλή είναι. Θα μπορούσε [το κάνει λίγο βαρετό], αλλά θέλω να κερδίσει ο καλύτερος αναβάτης. Αν αυτό σημαίνει ότι βλέπουμε μια κυρίαρχη χρονιά, θέλω να τη δω. Θέλω να δω κάποιον να οδηγεί μια μοτοσυκλέτα και να κάνει πράγματα που δεν μπορώ να κάνω και δεν μπορώ να καταλάβω».

Η νέα εφαρμογή ταξί που τα σπάει… Taxi.gr με τρία κλικ, έχεις ταξί! Γιατί η υδροβολή πλοίων αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο στη συντήρηση; Ποιοι οι κίνδυνοι στο περιβάλλον;Motor Festival : Έκθεση αυτοκινήτου και Test Drive στο MEC ΠαιανίαςMotor Festival: Έκθεση μοτοσυκλέτας και Test Ride στο MEC Παιανίας

Ο συνάδελφος του Hodgson στο TNT Sports, Michael Laverty, ο οποίος πέρασε τρία χρόνια αγωνιζόμενος στο MotoGP, περιμένει επίσης από τον Marquez να θέσει μια πρόκληση.

«Η προσθήκη του Marc Marquez σε μια Ducati θα είναι φοβερή γιατί απλά φωτίζει κάθε αγώνα», είπε ο Laverty. «Θα είναι ενδιαφέρον. Αν είναι πάνω από την τρέχουσα παραγωγή της Ducati, δεν είμαι σίγουρος.

“Πιστεύω ότι θα είναι τουλάχιστον στο επίπεδό τους με τον Martin και τον Bagnaia την επόμενη σεζόν. Οι Aprilias βελτιώνονται, η KTM βελτιώνεται συνεχώς. Πραγματικά προσεύχομαι η Honda να βρει κάτι και να επιστρέψει στο επίπεδο. Και παρόμοια για τη Yamaha .

MotoGP Marquez: “Υπάρχουν πολλοί υποψήφιοι πρωταθλητές την επόμενη φορά, πλησιάζει συνεχώς. Αυτός είναι ο λόγος που αγαπάμε το MotoGP.”

Και ο σχολιαστής του TNT Sports Gavin Emmett ανυπομονεί ήδη για την επόμενη σεζόν, δεδομένων των ανατροπών που είδαμε τις τελευταίες εβδομάδες του 2023.

«Νομίζω ότι θα εμπλακούν και άλλοι άνθρωποι, το κάνω πραγματικά», είπε ο Έμετ. «Πιστεύω ότι ο Marc Marquez με τη μετάβασή του στη Ducati, νομίζω ότι θα μπει στο μείγμα. Το αν θα κερδίσει το πρωτάθλημα, ποιος ξέρει τι θα συμβεί.

Το Πρωτάθλημα μπορεί να κοστίσει έξι πένες. Η ομορφιά του MotoGP είναι το απρόβλεπτο του. Είχαμε δέκα διαφορετικούς νικητές σε σπριντ και Γκραν Πρι, οκτώ διαφορετικούς νικητές την Κυριακή. Αυτό είναι σχεδόν το μισό γήπεδο που κέρδισε έναν αγώνα φέτος.

“Είναι τόσο δύσκολο να το προβλέψεις. Η Bagnaia θα είναι αναμφίβολα στη μίξη, ο Martin θα είναι αναμφίβολα στη μίξη. Ο Bastianini και ο Marc Marquez είναι αυτοί που θα κοιτάξω την επόμενη χρονιά.”

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Γνωρίζουμε τον μπόμπιρα Zayn Sofuoglu, τον πιο μικρό influencer που ότι κινείτε, οδηγείτεAMA Supercross 2024 οσα πρέπει να ξέρεις γιατί ξεκινάμε15+1 πιο hot influencers αθλημάτων στον κόσμο με την F1, το MotoGP και το WRC να βρίσκονται στην 15αδαΦόρμουλα 1 Desiré Wilson : Η πρώτη και μοναδική γυναίκα που κέρδισε έναν αγώνα F1

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα