Masterchef 16/4: Οριστικό αυτός έφυγε

Masterchef 16/4. Aρχίζει ένας νέος κύκλος επεισοδίων για το ριάλιτι μαγειρικής. Όπως πάντα το αναφέρουμε για να το γνωρίζετε. Διαβάζετε με δική σας ευθύνη. Αν τελειώσετε το άρθρο, πιθανότατα θα ξέρετε τις εξελίξεις για το MasterChef.

Τρεις υποψήφιοι διαγωνίστηκαν για την παραμονή τους στο Μasterchef. H Εύα, ο Χαράλαμπος και η Σπυριδούλα έπρεπε να αντιγράψουν ένα υψηλού επιπέδου πιάτο. Για άλλη μία φορά, δοκιμασία για γερά νεύρα αλλά για άλλη μία φορά επιβεβαίωση για το sportime.gr.

Η Ιωάννα Μπουρλόκα ήταν η νικήτρια στο χθεσινό Mystery Box

του MasterChef κι αυτή που κλήθηκε να επιλέξει ποιοι συμπαίκτες της θα μαγειρέψουν με 4, 5 ή 6 έξτρα υλικά στο Τεστ δημιουργικότητας, το οποίο είχε βασικό υλικό τα κανελόνια.

Νικητής στο Τεστ δημιουργικότητας αναδείχθηκε ο Μανώλης Σαρρής.

Τα χειρότερα πιάτα ήταν της Σπυριδούλας Καραμπουτάκη, του Χαράλαμπου Κοτσώνη και της Εύας Αμπάν, οι οποίοι ήταν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Αυτός ή, αυτή που θα έβγαζαν την ποδιά τους/της θα επέστρεφαν να μαγειρεύουν στο σπίτι του/της.

Τελικά, ο παίκτης που είπε το αντίο και παρέδωσε την ποδιά ήταν ο Χαράλαμπος. Δεν μπόρεσε να ικανοποιήσει με το πιάτο του. Δεν κατάφερε να πάρει την ασυλία.

Επική ανατροπή.

Οι παίκτες που θα αποχωρήσουν μέχρι το Πάσχα είναι η Εύα και ο Θάνος. Προ των πυλών της εξόδου αποχαιρετούν οριστικά το MasterChef.

The post Masterchef 16/4: Οριστικό αυτός έφυγε appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα