MasterChef trailer 4/3: Επιστρέφουν οι Μπορντό και οι Γκρι – Μάχη για την αρχηγία! (vid)

11:41 2/3/2024 - Πηγή: Sportime

MasterChef trailer 4/3: Το MasterChef έχει μπει πλέον με δυναμικό τρόπο στην τηλεοπτική πραγματικότητα του 2024 και είναι έτοιμο να αλλάξει και φέτος τις ισορροπίες στην τηλεθέαση.

Κάτι τέτοιο άλλωστε έγινε ξεκάθαρο και από τα πρώτα επεισόδια του διαγωνισμού μαγειρικής του Star που και την τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν έχει θέσει ψηλά τον πήχη.

MasterChef trailer 4/3: Επιστρέφουν οι Μπορντό και οι Γκρι – Μάχη για την αρχηγία!

Το επεισόδιο όμως τη Δευτέρας 4 Μαρτίου

αναμένεται να είναι ακόμη πιο συναρπαστικό και κάθε άλλο παρά αδιάφορο μπορεί να χαρακτηριστεί με τις ομάδες να επιστρέφουν!

Πάνω που οι παίκτες των δύο ομάδων άρχιζαν να βρίσκουν ρυθμό, οι κριτές θα τους ανακοινώσουν μια μεγάλη ανατροπή καθώς λίγες μέρες μετά την κατάργηση τους, οι Μπορντό και οι Γκρι είναι και πάλι εδώ.

Αυτή τη φορά όμως οι παίκτες θα κληθούν μέσα από το τεστ δημιουργικότητας που τους περιμένει, να παλέψουν για τις αρχηγίες των δύο μπριγάδων.

Πολλοί ήταν αυτοί που ήθελαν να βρεθούν στις θέσεις της Χριστίνας και του Λευτέρη, με την τράπουλα να ανακατεύεται πλέον και να τους δίνει την ευκαιρία.

Αυτή όμως δεν θα είναι η μοναδική εξέλιξη που θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο του MasterChef, καθώς οι τρεις κριτές θα ανακοινώσουν κι άλλες εκπλήξεις!

Δείτε το MasterChef trailer 4/3:

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα