MasterChef 5 spoiler 27/2: Ποιοι θα μαγειρέψουν με τον Ιωάννη

MasterChef 5 spoiler 27/2: Η κόκκινη ομάδα θα χρειαστεί να ψηφίσει δύο παίκτες της που θα πλαισιώσουν και θα παλέψουν μαζί με τον Ιωάννη για την παραμονή τους στο παιχνίδι. 

MasterChef 5 spoiler 27/2: Οι παίκτες της κόκκινης ομάδας θα πρέπει να υποδείξουν δύο συμπαίκτες τους που δεν είχαν καλή απόδοση στην ομαδική δοκιμασία και θα πάνε στον τάκο. Εκεί βρίσκεται ήδη ο Ιωάννης, τον οποίο υπέδειξε ο αρχηγός της ομάδας Πάνος Ράπτης.

Μάλιστα στο τρέιλερ βλέπουμε τον Ιωάννη να νευριάζει επειδή έκανε ένα σημαντικό λάθος που θα μπορούσε να

του κοστίσει την ποδιά στον διαγωνισμό. Ο Ιωάννης όμως δεν θα φύγει τόσο εύκολα από το MasterChef 5 και απόψε θα την γλιτώσει.

Μαζί του πιθανότατα θα μαγειρέψει ο Κωστής, είναι σχεδόν βέβαιο, αλλά επειδή το φετινό MasterChef είναι το παιχνίδι των ανατροπών δεν ξέρει κανείς τι μπορεί να αλλάξει. Όσο για τον τρίτο; Αυτός θα είναι ο Διονύσης. Τον έχουν… άχτι από την προηγούμενη ψηφοφορία οι παίκτες και δεν φαίνεται να την γλιτώνει έτσι απλά.

Οι τρεις υποψήφιοι με τις μαύρες ποδιές θα πρέπει να αντιγράψουν δύο πιάτα. Ένα γλυκό και ένα αλμυρό που θα τους δυσκολέψει ιδιαίτερα είναι η αλήθεια.

Πάρτε μια γεύση από το τι θα δούμε σήμερα:



Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Το άρθρο MasterChef 5 spoiler 27/2: Ποιοι θα μαγειρέψουν με τον Ιωάννη εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα