MasterChef 4 spoiler αποχώρηση 17/2: Αυτός ο παίκτης φεύγει (vid)

MasterChef 4 spoiler αποχώρηση 17/2: Το MasterChef 4 είναι το παιχνίδι των ανατροπών, αλλά όσες ανατροπές κι αν γίνουν το sportime.gr σας έχει καυτό spoiler. Διαβάζετε με δική σας ευθύνη. Αν τελειώσετε το άρθρο, πιθανότατα θα ξέρετε τις εξελίξεις για το MasterChef 4. Η διαρροή πρόκειται για το επεισόδιο που θα προβληθεί τη Δευτέρα (17/2)! 

MasterChef 4 spoiler αποχώρηση 17/2

Η πρώτη παίκτρια που αποχώρησε από το ριάλιτι μαγειρικής του Star Channel ήταν η Γιώτα (το

sportime.gr από νωρίς σας το είχε πει). Ο χαρακτήρας της, αλλά και τα… αποτυχημένα της αυγά δεν της έδωσαν την ευκαιρία να μπει στο σπίτι του MasterChef 4.

Πάμε λοιπόν τώρα στην επόμενη αποχώρηση. Μια παίκτρια έτσι όπως μπήκε στο σπίτι και τακτοποίησε τα πράγματά της έτσι θα τα μαζέψει ξανά. Οι πληροφορίες λένε ότι ο Σωτήρης Κοντίζας- για λίγο- θα έχει έναν παίκτη λιγότερο στην ομάδα του. Η Σεμίνα Κατσίβα θα αποχωρήσει οικειοθελώς από το MasterChef για προσωπικούς λόγους.

Η Σεμίνα από το πρώτο κιόλας βράδυ στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής είχε εντάσεις με τους συμπαίκτες της. Έγινε «μακελειό» για ένα δωμάτιο. Όλα όμως δείχνουν ότι αυτός ο καυγάς έγινε για το… τίποτα, μιας και θα αποχώρηση η Σεμίνα στο επεισόδιο που θα προβληθεί τη Δευτέρα (17/2).

Μιας και είναι οικειοθελής αποχώρηση η θέση δεν θα μείνει κενή και ο Σωτήρης Κοντιζάς επέλεξε στο παιχνίδι να μπει η Φωτεινή, η οποία είχε κοπεί στα boot camp.

Δείτε εδώ το τρέιλερ με τον σεφ Κοντιζά να ζητάει την ποδιά και το pin από την παίκτρια:



Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post MasterChef 4 spoiler αποχώρηση 17/2: Αυτός ο παίκτης φεύγει (vid) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα