MasterChef 4 spoiler αποχώρηση 10/3: Αυτός μαζεύει τα μαχαίρια του (vid)

MasterChef 4 spoiler αποχώρηση 10/3: Το τεστ δημιουργικότητας άλλους τους ανέβασε και άλλους τους κατέβασε. Στο επεισόδιο της Τρίτης (10/3) θα δούμε σκληρή μάχη για την αποχώρηση.

MasterChef 4 spoiler αποχώρηση 10/3

Η Μάρλεν, ο Κώστας, ο Δημοσθένης και ο Ιωάννης είναι οι τέσσερις παίκτες που θα φορέσουν τη μαύρη ποδιά και θα μαγειρέψουν στη δοκιμασία αποχώρησης. Αναμφίβολα το επίπεδο είναι πολύ υψηλό και οι επίδοξοι σεφ θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Ωστόσο ένας

παίκτης θα μαγειρέψει για τελευταία φορά στην κουζίνα του MasterChef 4. Ο Ιωάννης είναι ο κάτοχος της κάρτας ασυλίας, αλλά θα μαγειρέψει κανονικά γιατί πιστεύει στις δυνάμεις του.

novibet casino με ένα κλικ στους Betarades

Ο Δημοσθένης για τρίτη φορά θα φορέσει την μαύρη ποδιά και μάλλον θα είναι η… φαρμακερή. Οι πληροφορίες μας κάνουν λόγο ότι ο Δημοσθένης θα αποχωρήσει από το ριάλιτι μαγειρικής.

Το φετινό MasterChef είναι το παιχνίδι των ανατροπών και όλα πρέπει να τα περιμένουμε.



View this post on Instagram

Μάρλεν & Ιωάννης, Δημοσθένης & Κώστας είναι αυτοί που θα πρέπει να παλέψουν για την παραμονή τους στο #MasterChefGR! Θα χρησιμοποιήσει ο Ιωάννης την Κάρτα Ασυλίας; @starchanneltv #StarChannelTv

A post shared by MasterChef GR (@masterchefgr) on Mar 10, 2020 at 12:15pm PDT

View this post on Instagram

Σήμερα στο μενού έχουμε ωραιότατο λαζάνι με φρέσκια πεσκανδρίτσα! Ρολόι και… πάμε! ⠀ #MasterChefGR @starchanneltv #StarChannelTv @scontizas @ioannidispanos @chef_koutsopoulosleonidas

A post shared by MasterChef GR (@masterchefgr) on Mar 10, 2020 at 12:47pm PDT

The post MasterChef 4 spoiler αποχώρηση 10/3: Αυτός μαζεύει τα μαχαίρια του (vid) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα